(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIT-‘Mad Dog Trump’ aan de Kernbommen Knop. NATO en Boy’s Macron en Rutte doen alles voor Trump. De appel rolt niet ver van de boom: Vader Donald Trump gearresteerd vanwege betrokkenheid bij rellen van de Ku Klux Klan.
Het ‘White-Crazy-House’ (Video)dat gerund wordt door ‘Killer-Generaals’ en ‘Wall Street-Bankier-gangsters’ heeft gebrald dat de Amerikaanse president The Commder en Chief Puppet  ‘Mad Dog  Trump’(Video),,alle vormen van geweld, onverdraagzaamheid en haat” veroordeelde tegen de Ultra Rijken toen hij bralde over de gebeurtenissen in Charlottesville. Daarmee doelde hij ook op de kansloze ,,blanke racisten, Ku Klux Klan, neonazi’s en alle andere kaal geplukte extremistische groeperingen, maar uitdrukkelijk niet zich zelf als ‘Oorlog’s -Mongul’, racist en vrouwenhater”. Trump bedreigt immers om de haverklap een land binnen te vallen en honderdduizenden mensen te vermoorden(Video).‘Mad Dog Trump’ kreeg terecht de nodige kritiek over zich heen omdat hij die niet bij naam noemde in zijn reactie omdat dat nou eenmaal zijn domme en kaal geplukte kansloze aanhang is. Ze hebben niet eens door dat het de Misdadige en Moordende ‘Elite-kliek’ van Trump en Clinton is die hen al jaren vernedert en kaal plukt en hun kinderen honger laat lijden.

Mad Dog Trump’ verklaart elk land Oorlog, terwijl een Burgeroorlog gaande is in US(Video).

Blackwater’s Huurmoordenaars gered door corrupte Rechter.Trump: Goede Rechter(Video).

 

Een woordvoerder beroepsleugenaar van het ‘White-Crazy- House’ probeerde de schade zondag te beperken door te benadrukken dat Trump wel degelijk ook ultrarechts op het oog had, naar niet de ultrarechtse Republikeinen en zich zelf. ,,Hij riep op tot nationale eenheid en het samenbrengen van alle Amerikanen, ook die 60 miljoen arme sloebers die mede dankzij Trump en zijn partij en de ondemocratische partij van de Oorlog ‘s Misdadiger ‘TTIP- Obama’ al jaren van foodstamps moeten overleven.” Hij liet zich niet uit of deze oproep ook geld voor alle Blacks die wekelijks en soms dagelijks door de racistische ‘Killer-politie’ worden vermoord in de Getto’s. In Charlottesville (Virginia) reed een ‘Mad Dog- aanhanger’ van Trump (volgens zijn moeder) met een auto zaterdag in op een menigte die protesteerde tegen de aanwezigheid en actie van rechtsextremisten in de stad. Daardoor vielen één dode en negentien gewonden. Volgens de media is de ‘Mad Dog-chauffeur’ opgepakt terwijl hij bralde Heil Trump, Heil Hitler, Val de hele Wereld aan en steel hun Olie en mineralen(Video), zodat onze kinderen weer normaal kunnen eten  !

 

CNN en ‘War Mongul-Hillary Clinton’ en haar echtgenoot ‘Pedo Bill'(Video) beweren dat ‘Capo di tutti capi Poetin’ achter Nationalisten,’alt-right’ en neonazi’s en aanslag zit.
De kaal geplukte Nationalisten, Trump aanhangers, ‘alt-right’ en neonazi’s verzamelden zich vrijdag al in Charlottesville om bezwaar te maken tegen het weghalen van het standbeeld van generaal Robert E. Lee, de militair leider van de zuidelijke ‘Slaven- staten’ in de Amerikaanse burgeroorlog. De verdedigers van de blanke superioriteitsgedachte riepen leuzen als Heil Trump en Hitler en geef onze kinderen weer eten en een toekomst. En tegen o.a. joden, homo’s en immigranten. Zaterdag kwam het tot gewelddadige confrontaties met tegenstanders. Die resulteerden in nog vijftien gewonden.

Opmerking: Vanavond  in het kader van de serie “True Summer Crime Time” (een andere Kijk op de Misdaad) bij SaltoTV met Steve Brown wordt voor het eerst ooit inzicht geven in de wereld van de Chinese Triads, de ‘Onzichtbare’ “Capo di tutti capi-Maffia’ met beelden en feiten die u nog nooit heeft gezien: