(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer vallen de eerste ‘Gif-eieren-doden’ onder verantwoording van ‘Banencarrousel Martijn van Dam’.De Partij voor de Dieren wil volgende week een ‘Bral-debat’ over de eierencrisis en de duistere rol van de PvdA-Banencarrousel Martijn van Dam, die naar het laat aanzien daarvoor beloond is met een vette Zakkenvullers baan bij de Staats-NPO. De partij roept de Tweede Kamer woensdag op terug te komen van het extreem lange middeleeuwse zomerreces. Nou, dat is nog bijna niemand ooit gelukt in “Banana-Fraude-Nederland”. Bizarre is het dat er nog niet één vraag is gesteld over de gouden eieren van de PvdA of te wel de Banencarroussel. Alleen Wilders heeft daar vragen over gesteld en die werd als Gek weg gehoond in de Tweede Kamer.

Monster Martijn van Dam’:Q-koorts 76 doden en miljoenen Giftige eieren in de Supermarkt(Video).
De dierenpartij is terecht woedend nu het Belgische kabinet met documenten zwaait waaruit blijkt dat de Nederlandse corrupte en ‘blinde’ Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) al eind vorig jaar wist van het antiluizengif in de ‘Christelijke’ Maffia-pluimveesector. Zij stellen dat ze hun Maffia-pluimveesector bonnetjes waren kwijt geraakt net als Top VVD-ers  ‘Griezel Teeven’ en ‘Bral-Opstelten’ altijd hun bonnetjes kwijt waren.

’Informatie verzwegen is normaal voor het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte,1,2,3,’
„Het’Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher informatie’ heeft verzwegen”, reageert Kamerlid Esther Ouwehand furieus. „Informatie over de volksgezondheid is niet naar buiten gekomen. Een politiek doodzonde.”Ouwehand eist vandaag nog een reactie van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher. Zowel staatssecretaris ‘PvdA-Banencarrousel Van Dam’ (Economische Corrupte Zaken) als de VVD minister Gangsterin Schippers (Volksgezondheid voor de Rijken) willen niet reageren op de Belgische verwijten met als excuus dat zij nu in diepe rouw zijn door het overlijden van hun grote inspiratie bron Zorreguieta, die en dat is bijna heilig nieuws vlak voor zijn overlijden nog een gouden ei heeft gelegd. De ‘CU-Bijbelbelt Boss Segers’ is diep onder de indruk van dat gouden ei van Zorreguieta en ziet daar de hand van God in. Segers: “Zorreguieta is een Heilige geweest(Video) tijdens zijn leven, Halleluja”.

Corrupte Meerderheid niet thuis als het aankomt op de ‘Christelijke’ ‘Kippen-Maffia’.
Het is nog onduidelijk of de Partij voor de Dieren een meerderheid achter zich krijgt. Dat is wel nodig voor het terugroepen van de Tweede Kamer. Dus vergeet het maar! Het laffe en corrupte ‘Motorblok-Rutte-Shell- Zalm VVD, CDA, D66 en ChristenUnie’ ‘eisen’ voor de show via schriftelijke vragen opheldering van hun toekomstige Kabinet Rutte. M.a.w. de lange baan op en daarna de Doofpot in ‘want die gaan straks regeren (armen en zieken kaal plukken) met ‘Pinoccio Rutte’.Woensdagochtend was het Belgische parlement al bijeengekomen voor een spoeddebat. De minister van Landbouw haalde hard uit naar het corrupte Nederland met zijn Kippen-Maffia en kwam met geheime memo’s van de corrupte ‘blinde’ NVWA op de proppen. Daaruit blijkt dat er sinds november 2016 informatie was bij Van Dam, Schippers en Rutte over het gebruik van antiluizengif bij ‘Kippenboeren- Maffia’.