(van onze Duistere ‘VVD-Haatzaai-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD ‘Zakkenvuller Pauline Krikke’ (Video)Burgemeester Den Haag.

De Godsdienswaanzigge en criminele haatsjeik Fawaz Jneid is, ondanks een verbod, toch actief in Den Haag. Dit terwijl hij toch een paar jaar in de Amsterdamse ‘PvdA Imam- Samsom’ intergratie ‘Witwas- projecten(Video)’ heeft gezeten( kosten 400 miljoen). Onder de noemer Islamitische boekwinkel ‘Nep en fop-Stichting Qanitoen runt ‘de ‘Salafistische- Psycho-sjeik’ sinds enkele weken een Haat-moskee op de grens van de Volkse achterstand wijken Transvaal en Schilderswijk. De Buurtbewoners en de Stem van de Straat partij zijn verbijsterd(Video). De Love Islam corrupte Gevestigde Orde Partijen CDA,D66,VVD,CU,GroenLinks en hun leider ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep willen niet reageren omdat zij nog steeds op Zomerreces zijn en daarna terug keren naar hun villawijken met hoge muren waar men niet één Moslim vindt.„Elke vrijdagmiddag zien we ‘Islam’-Baardmannen met opgerolde kleedjes en ISIS en Saoedi Arabische vlaggen onder de arm naar binnen gaan”, zegt een omwonende die anoniem wil blijven, omdat hij vreest anders onthoofd te worden. „Ze komen lopend en zetten hun onverzekerde auto’s uit het zicht. Veel van deze Baardmannen rijden rond met een Saoedi Arabisch rijbewijs en kunnen totaal niet rijden en worden alleen daarom al zeer gevreesd in de buurt. Ook roepen zij telkens obscure perverse kreten naar jonge jongens en meisjes. De door de VVD-Burgemeester Krikke gedoogde ‘Psycho-Imam ‘is meerdere keren gespot met wat Kind bruidjes afkomstig van de ISIS en/of Saoedi Arabische Mensenhandel. Hij rijdt in een onverzekerde oranje Toyota met altijd een zielig ogend klein jongetje op de achterbank  opgemaakt als een ‘Lolita-expres-meisje’ van ‘Pedo-Bill Clinton'(Video) met een grote Luidspeaker op het dak die constant Allahu Akbar Jihad uit krijst en groet iedereen die hij op straat tegenkomt met een gebaar dat hij hun hoofd gaat afhakken. Kwade tongen beweren zelfs dat zij de ‘Haat-Imam’ gespot hebben in zijn Toyota met Krikke naast hem, die vermomd was met een baard. Hoe het ook zij, dit strookt totaal niet met wat de Burgemeester heeft beloofd: geen Moskee in de Cillierstraat,maar een  ‘PvdA-Kapo Klijnsma-Voedselbank’. Maar Bubba Rogowksi stelt zelfs: “VVD heeft actief subsidies gegeven aan salafistische moskee in Den Haag en wellicht anderen. Bewust radikaal“. Waarom?

Ophef over ‘Nep-bijbaan te veel’ van VVD-‘Bestuurs-gangsterin Pauline C. Krikke’. Krikke neemt een prominente plek in op het “Elite-Gangster Billboard”(Video).

Alleen bedrijfsmatige activiteiten, maar met een uitzondering voor Haat Moskee.
Eind vorig jaar liet extreem corrupte en altijd liegende ex VVD-Burgemeester Van Aartsen(zit in het Luxe Wachtgeld als beloning voor zijn misdaden tegen het Volk) aan Qanitoen weten geen toestemming te geven voor een middeleeuws ‘Haat-gebedshuis’. Reden: in het erfpachtcontract staat dat er op de begane grond van de twee aangekochte panden alleen bedrijfsmatige activiteiten ontplooid mogen worden. Om in de gaten te kunnen houden wat zich in de panden afspeelt, liet Van Aartsen destijds een camera plaatsen net zoals de PvdA Mocro “Uncle Tom” Abouteleb camera’s liet plaatsen in en om de Islam aanranding ‘s “Discotheek Club Vie Aboutaleb” (Video) en de verkrachtingen gewoon door gingen.

Stomverbaasd dat ‘Massamoordenaar King Salem’ van  Saoedi Arabië deze Moskee mag financieren ’.

Burgemeester Krikke: het is allemaal de schuld van Poetin,Wilders en Holleeder.
Dat de ‘Haatzaai-stichting’ desondanks een Saoedi Arabische’ ISIS-Moskee’ wist te openen, is voor de buurt nauwelijks te geloven. „Ik ben stomverbaasd”, zegt omwonende Xandra Landwehr. „De corrupte VVD- Burgemeesters Krikke en Van Aartsen heeft blijkbaar zomaar iets lopen roepen en hebben ze zich laten omkopen door King Salem. En ja, natuurlijk hebben zij een punt: in het verleden zat hier ook een stichting (Sakaleyn, red.) die mocht praktiseren. Wij vragen ons al jarenlang af welke regels er zijn voor religieuze ‘Haat-stichtingen’, maar de corrupte gemeente Den Haag van die liegende VVD Burgemeester Krikke blijft oorverdovend stil.”Landwehr zegt op vrijdag 21 juli voor het eerst last te hebben gehad van de moskee. „We hoorden schreeuwend prediken in de ruimte die was bezet door tientallen te jonge jongens (schandkapen) en Baardmannen, die boven op de jonge jongens lagen op de grond . Toen ik de laffe en corrupte gemeente belde, kreeg ik vreemd genoeg het advies via de website melding te doen van woningoverlast.”

De lokale CDA-fractie schrikt van de activiteiten in Transvaal, maar staat pal achter de ‘Christelijke’ ‘Kippen-Maffia’ en de ‘Haatzaai-NATO’.
’Deze TBS gestoorde Baardman is zeer ongewenst’.„Deze man en zijn stichting zijn zeer ongewenst in Den Haag en niet te vergeten ook heel omstreden in de Haagse moslimgemeenschap”, reageert de hypocriete fractievoorzitter en Godsdienstwaanzinnige Daniëlle Koster. „Ik vraag me dan ook af waarom hier nog niet tegen is opgetreden.” Alsof hij dat niet weet.De ‘Nep wen Fop Stichting Qanitoen’ heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen tegen de gemeente met een peperdure louche advocaat die betaald wordt door King Salem en ISIS. Een criminele vertegenwoordiger van de stichting liet gisteren weten dat het pand ’een openbare gelegenheid is’ waar, ’zoals iedereen kan zien, ook mensen met opgerolde kleedjes en vlaggen komen met hun kinderen(kuch)’. „We zijn nog volop in de opbouwfase en gaan bijv. de PvdA ‘Imam Samsom’ inhuren als gast prediker al is die wel erg duur ( 15.000,- per ‘Bral-preek’). Maar eigenlijk ga ik er niet meer over. Belt u maar terug”, aldus de woordvoerder, die later op de dag totaal niet meer reageert op telefoontjes, want hij was bezig bommen te maken.De Syrische Psycho Haat en Pedo-prediker Fawaz Jneid werd onder meer veroordeeld voor het afsluiten van illegale kinderen sharia-huwelijken en nee daar waren niet de Top VVD-ers en Pedo’s Demmink en Nijpels(Video) aanwezig.