(van onze zieke Verworpene der Aarde redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-De ‘Maffia-zorgverzekeraars’ hebben volgens de ‘Zorg- Bobo'(Video) en Zakkenvuller DSW-directeur Chris Oomen te maken met een onverwachte tegenvaller van 400 miljoen euro(kuch). De oorzaak daar van wordt met toestemming van de ‘VVD-Gangsterin Schippers’ de Zorgripper geheim gehouden, maar iedereen weet dat het komt door de Mega-Graai salarissen ( =uitkeringen) aan de ‘Graai-Top’ en dat er miljoenen en miljoenen aan de ‘Rat in pak-strijkstok’ blijven hangen. Deze 400 miljoen die foetsie is zal in 2018 worden doorberekend aan ‘Jan met de Pet’, wat neerkomt op gemiddeld 30 euro extra per jaar per afgeperste premiebetaler, oftewel 2,50 per maand.‘Maffia-Verzekeraars’ krijgen op twee manieren Bloed-poen binnen: via de verplichte premies en het corrupte zorgverzekeringsfonds.

PvdA Sigaar uit eigen doos(Video):Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’.
Dat ‘Graai-fonds ‘wordt gevuld met bijdragen via werkgevers en door de ‘VVD -Maffioso Rutte&Co’. Na allerlei duistere niet te volgen herberekeningen over 2016 blijkt dat de ‘Maffia-Zorgverzekeraars’ 400 miljoen minder uit dat ‘Graai-fonds’ krijgen dan gedacht. Dat Duistere gat was volgens de corrupte DSW-directeur niet te voorzien. “Daardoor dalen onze reserves van 7 miljard en dus onze mogelijkheid om de premies laag te houden”, bralt Oomen. De hoogte van de ‘DSW-afpers-premie’ voor volgend jaar hoopt Oomen eind september bekend te kunnen maken.

Misdadige waanzin vd Haagse Gevestigde Orde Partijen.Wie geen geld heef om de Zorgpremie te betalen  moet nog meer betalen!
Volgens hem zijn er verschillende factoren( ‘Rat in pak(Video) Corruptie- Strijkstok’, Fraude, ‘Mega-BOBO-Salarissen’) die ervoor kunnen zorgen dat de ‘Afpers-premies’ verder stijgen (of dalen), zoals de inflatie of aanpassing van het pakket. “Maar bij de premievaststelling hebben we in ieder geval te maken met deze 30 euro. Die kunnen we niet wegpoetsen. Dat is een onaangename boodschap vooraf, hahahahahahah.”

330 duizend arme sloebers kunnen de ‘Afpers -Zorgpremie’ nu al niet betalen.
DSW is meestal de eerste ‘Maffia-zorgverzekeraar’ die zijn premie voor het komende jaar bekend maakt. De ‘CU Bijbelbelt Boss Segers’ heeft beloofd aan God dat zodra hij ‘Duivelse- Minister ‘ van ‘Pinoccio Rutte’&‘Shell-Gangster-Zalm’ is tenminste een keer in de maand te zullen bidden voor die 200 duizend mensen die Zorgmijders omdat zij het niet kunnen betalen,Halelujah. Maar er is ook goed nieuws: ‘Junkie Gordon’ heeft na overleg met ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ en zijn ‘billenmaatje Rutte’ besloten een Riool-Leed-Show te gaan fabriceren “Wie Kan niet zijn Zorgpremie betalen, Dan doet Gordon dat als u met hem trouwt”!