(van onze ‘Internationale-Showbizz- Elite Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Donald Trump’ wilde twee jaar voordat hij werd geïnaugureerd als ‘Mad-Dog President’ van het verpauperde Verenigde Staten, deze rol al spelen in een uiterst gewelddadige ‘Cult-speelfilm’:”De Mad Dog President die tegen Rusland en China een Oorlog begon(Video)”. De makers van Sharknado 3: Oh Hell No! vroegen in 2015 de zakenman  ‘Mega-Fraudeur’ en Kruisengrijper (Video) voor deze ‘Cult-rol’ en hij zei ja. Mad Dog spelen was hem op het lijf geschreven was zijn enthousiaste reactie. De huidige ‘Mad Dog-President Trump’ was tweede keus van de producers van de cultfilmserie. Het idee was om ‘’Mad Dog Sarah Palin’ de rol te laten spelen ald ‘Cult-transgender man’ maar de onderhandelingen met de corrupte republikeinse ‘Freak-gouverneur’ van Alaska en voormalig Pschyco-republikeinse Kandidaat-vicepresident van de ‘War Mongul John McCain’ (Video) liepen stuk. Daarna werd Trump benaderd, die wel zin had in de klus, vooral omdat hij in die rol van vrouwen in hun Kruis moest grijpen en van het Witte Huis een Witte Crazy House maakt. The Donald zei ja”, vertelt producent David Latt aan The Hollywood Reporter. „Hij vond het geweldig dat we hem vroegen als Mad Dog.” De contractonderhandelingen met het team van Trump werden gestart. Maar na een tijd werd het opeens stil in het kamp-Trump. Na een aantal weken werd duidelijk waarom. „Donald overweegde op grond van het Cult-script zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap, dus dit is misschien niet het goede moment”, liet de extreem dure en corrupte advocaat de altijd liegende Michael Cohen weten aan Latt.

Poetin: Vergelding tegen Misdadige ‘Afpers-Oliegas-sancties’ van de ‘Moordende US-Elite’(Video).
Met een tikkende productieklok trok de filmstudio plan B van de plank en gaf de rol aan Mark Cuban. „Trumps advocaat Cohen reageerde meteen”, herinnert Latt zich. „Hij bralde: ’Hoe durf je? Donald wilde dit doen. We gaan je aanklagen! We gaan de hele ‘Mad Dog-Show’ laten mislukken.’” In een reactie bralt de altijd liegende Cohen tegen The Hollywood Reporter zich hierin niet te herkennen. Wat voor liegen staat in de Elite-Gangster kringen.

Braking News: Pissende ‘Mad Dog-Trump’ moest vannacht weer met schuim op zijn bek met Spoed gecontroleerd worden(video) .
Ook ‘Mag Dog Trump’ wilde geen Bral-commentaar geven, want hij had net de eerste stap gezet voor een Oorlog tegen Rusland door de koop ‘US-Elite- Oliegaswet’ boycot Rusland (en de EU) te ondertekenen van de ‘Congres en Senaat -Elite-Gangsters’, de loopjongens van “The Shadow World”.