(van onze ‘Haagse -Feodale-Vakantie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 1 op 6 Nederlanders kan nooit op vakantie, maar‘ De ‘Labbenkakken-Tweede Kamer gaat ‘slechts’ maanden op vakantie op kosten van het kaal geplukte Volk(Video). Pinoccio-Rutte’ en zijn loopjongen de Algemeen bekende beruchte PvdA ‘NSB-Gluiperd Dijsselbloem’ schreeuwen al tijden in het ‘Fake News-MSM’ van de daken dat de ‘Jan met de Crisis’ voorbij is. Maar 1 op 6 Nederlanders kan nooit op vakantie en 1 op de 5 kinderen krijgen amper te eten en 2,5 miljoen arme sloebers moet zien te overleven onder de armoedegrens en 40 duizend schlemielen zijn Daklozen. De rijen bij de ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ voedselbanken worden steeds langer. De verantwoordelijke voor deze doffe ellende zijn de ‘Taxfree- Royaal-Elite-Gangster -Ultra-Rijken’ (Video)en hun Bankiers-Gangster voor wie het nooit Crisis is geweest dankzij hun loopjongens ‘Rutte& Dijsselbloem'(Video).

Gluiperd Dijsselbloem’ komt in Varoufakis’ boek over als kruiperige, schijnheilige en achterbakse opportunist(Video)”.

Het gaat Goed met de ‘EU-Elite’ van  ‘Führerin Merkel(Video).

In Oost-Europa en Zuid-Europa ligt het percentage kaalgeplukte huishoudens dat geen geld heeft voor een vakantie veel hoger. In Roemenië en Kroatië kunnen 6 op de 10 gezinnen niet op vakantie, in Griekenland, Bulgarije, Hongarije en Cyprus is dat de helft.Opvallend is het aantal Britten dat het hele jaar thuis blijft: bijna 30 procent heeft geen geld voor een weekje weg. 50 miljoen armealoebers  moeten onder de armoedegrens overleven in de EU.

De Staatsadviseur billenmaatje van Rutte  ‘Coke-Junkie-Gordon’ ziet overigens ‘Aasgieren- kansen’ in het trieste feit dat 1 op 6 Nederlanders nooit op vakantie kunnen. Gordon is van plan een” Nooit Op Vakantie-Leed-Show “samen met ranzige ‘Goeden Doelen- Youp van ’t Hek’(Video) te gaan fabriceren en deze stumperds mee te nemen op een gratis vakantie. Het is niet bekend of ‘Junkie-Wendy van Dijk’ ook meegaat in die Vakantie-Leed- Show. De sloebers die gratis mee mogen moeten zich wel te kakkert laten zetten voor de sensatie Kijkcijfers. De ‘CU Bijbelbelt Boss Segers’ heeft vanuit zijn vakantie Grot in Lourdes(Video) laten weten zodra hij ‘Minister Van Duivels’ is voor ‘Shell-Rutte&Zalm’( Kabinet Rutte3) dat hij dagelijks zal bidden voor al die mensen die dankzij Rutte niet op vakantie kunnen, Halleluja.