(door de NSB-Telegraaf en bewerkt door onze waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR- Echt-Amsterdam’ kijkt niet naar Zomergasten met ‘Radicale-Islam-Fraude-King Van der Laan’(Video).
De MSM onderleiding van het bejaarden op één haar na failliete ‘NSB mannen-Vod-De Telegraaf’ wordt Van der Laan al weken met zijn Kanker de Hemel in geprezen. Waarom? Indien een politicus echt op komt voor de zwakkere en de mensenrechten is hij De facto een vijand van de voormalige ‘Nazi-Telegraaf’.In het openhartige gescripte drie uur durende’ Bral-Soap-interview’ tijdens het dr. Goebbels programma Zomergasten van de Gevestigde Orde Partijen laat de PvdA ‘Boef Eberhard van der Laan’ blijken liever niet over de dood te praten, maar koketteert continu in de media met zijn terminale Kanker. Hij was voor deze ‘VPRO-Tokkie-Leed-Show’extra wit geschminkt en zijn ogen extra hol. Ook Janine keek er bij alsof zij een Uitvaart begeleide van een Volksheld.Geen enkele vraag van Janine over de goedkope Leugens die Van der Laan spuit in dienst van Taxfree ‘Graai-King Willem’ tijdens de Dodenherdenking op de Dam. Op de Dam geen woord over de rol van de ‘Nazi-Telegraaf’, de ‘NSB-Politie’ en de laffe Koninklijke familie(Video)  tijdens de Nazi bezetting. Zie schokkende reportage over de Leugen van Van der Laan tijdens Dodenherdenking hierna:

Radicale-Fraude-PvdA-Islam-King Burgemeester Van der Laan ‘eist keiharde acties tegen de Brandweer(Video) .
Bij de Burgervader  de ‘PvdA- Banencarrousel-Burgemeester’ van de ‘D66-Fascisten-Yuppies’ en ‘VVD-Maffia’ Amsterdam (bij deze categorie onmensen is hij zeer geliefd) werd in januari uitgezaaide longkanker geconstateerd en sindsdien hangt hij het aan de grote sensatie klok. Aan het einde van de uitzending was hij zichtbaar geëmotioneerd (als een volleerd soapacteur(Video))na het zien van de beelden waarop Abdelhak Nouri ineen zakte. Janine huilde ook mee al was het wat houterig.

Van der Laan is medeoprichter en was partner crime van het beruchte en corrupte advocatenkantoor Kennedy Van der Laan .
Tijdens  het corrupte en zwaar door ‘Rutte&Co’ gesubsidieerde Zomergasten probeert interviewer  ‘dr. Goebbels-Oplichter-Janine Abbringwat los te krijgen bij Van der Laan over het naderende einde, gezien hij ernstig ziek is. En daar gaan we weer: Huillie, huillie,Liegen liegen. Ze bralt op een gegeven moment letterlijk ’de dood is dichtbij’ alsof Zomeravonden een ranzige ‘Riool- Realty –Tokkie-Show’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ is , maar Van der Laan laat blijken hier liever niet over te willen praten en pinkt een traantje weg. Hij bralt vals: „Ik hoor bij de mensen die er minder graag over nadenken.” Wel geeft Van der Laan aan er met familie over te praten, die hij amper ziet, want hij moet zo nodig die laatste paar jaar of maanden van zijn leven nog doorwerken en in de Media de zielenpiet uithangen. „Er zijn geen algemene recepten om te praten over de dood in de zwaar gesubsidieerde Grachtengordel-Maffia-Media’ .” Tot slot bralt hij iets ’wegduwerigs’ te hebben wanneer het over dit onderwerp gaat, terwijl hij er over bralt met een extra zielig gezicht. Janine pinkt nu ook een vals traantje weg en kan niet wachten tot dat zij aan de rode wijn en de cocaïne kan gaan.Op de vraag van ‘Volksverlakker Janine’ of hij ooit overwogen heeft om te stoppen en het Luxe Wachtgeld in te gaan en van zijn  jonge kinderen en tweede jonge  vrouw (Ouwe vunzige Snoepert) te genieten, bralde hij kort maar krachtig: „Ik weet niet hoe lang het duurt.” Hiermee doelt Van der Laan op de diagnose van uitgezaaide longkanker, waarna hij in januari in een brief aan de Amsterdamse inwoners liet weten te hopen ’nog een poosje jullie PvdA ‘Graai en Naai Burgemeester te blijven’ ,want thuis hebben ze geen trek in hem. De 62-jarige burgemeester bralt dat hij zelf de beslissing moet nemen wanneer de tijd is aangebroken om te stoppen en niet de Kanker.

Term Verantwoordelijkheid misbruikt om de gewone Amsterdam kaal te plukken en de Stad uit te jagen.

Zijn ‘Kul-uitleg ‘is dat verantwoordelijkheid zijn bijnaam is en niet PvdA Boef die zijn ‘Graai en Naai-Baan’ ooit te danken heeft aan het corrupte Banencarrousel . „Ik denk dat er een beetje een overmaat aan verantwoordelijkheidsgevoel met de paplepel is ingegoten Snik, Hik, Snik. Ik heb dingen verwaarloosd, bijvoorbeeld op het thuisfront( en mijn mede menselijkheid met de zwakkere onder ons ).” Toch wil Van der Laan niet het beeld creëren dat hij alleen maar aan het ‘werk’ is. Hij bralt minder te doen dan hij deed en veel plezier te hebben met zijn gezin en vrienden als hij slaapt onder de morfine.Van der Laan laat aan de gewetenloze VPRO Janine weten dat hij eigenlijk huisarts wilde worden, maar daar werd hij toentertijd driemaal voor uitgeloot. Uiteindelijk is hij een extreem louche advocaat geworden. En hoewel hij eerlijk opbiecht nooit de droom had PvdA-burgemeester te worden, voegt hij daar later aan toe dat hij blij is ’het voorrecht te hebben om dit in Amsterdam te mogen doen ’. Hij vond het programma een goede aanleiding om terug te kijken op zijn verrotte leven. Dat deed hij onder meer met fragmenten van PvdA-coryfee Jan Schaefer (wiens assistent hij was), beelden uit het Kamer-Bral-debat na de aanslag op Charlie Hebdo en een fragment uit de film Mississippi Burning en een fragment van een sketch van Monty Python. Ook liet hij beelden zien van de jonge Ajacied Abdelhak Nouri, die onlangs op het veld ineenzakte en hersenschade blijkt te hebben, want dat gaat er in als koek. Maar geen beelden van bejaarde arme Amsterdammers die mede dankzij zijn gewetenloze regiem als Burgemeester naar voedsel moet zoeken op straat.

Na de uitzending heeft hij Janine direct in de kont geknepen en vroeg  hij net als zijn partijgenoot Ex PvdA Wethouder en ‘Heroïne-Junkie neuker-Rob Oudkerk’ of zij cocaïne bij haar had als blijk dat hij nog niet helemaal dood is.Hoe het ook zij, Van der Laan (en zijn ‘VPRO- Pr-Hoer Janine’) zouden er goed aan doen om “De dood van Ivan Iljitsj ” van Leo Tolstoj eens aandacht te lezen en dan voorspellen wij dat Van der Laan nooit meer in de (VPRO)-Pulp-Media verschijnt en ook niet meer op het Stadhuis.