(van onze ‘Internationale Elite-Gansgter’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-De Amerikaanse president Puppet van “The Shadow World” ‘Mad Dog Trump’ suggereerde zaterdag dat hij bereid is belangrijke betalingen aan de ‘Maffia-Zorgverzekeraars’ voor in beginsel de allerarmste stop te zetten. ,,Als niet snel een nieuwe ‘Maffia-Zorgwet’ wordt goedgekeurd, worden bail-outs voor Misdadige-verzekeringsbedrijven en bail-outs voor leden van het corrupte ‘Miljonairs-Congres ‘op zeer korte termijn stopgezet”, waarschuwde hij op zijn ‘Mad Dog –Twitter’.

Corrupt US-Huis van Afgevaardigde misbruikt straf Poetin wet voor ‘Oliegas-Bloed-Winst'(Video)’.
Trump lijkt met het eerste deel van zijn ‘Mad Dog-tweet’ te verwijzen naar de subsidie die de federale overheid overmaakt naar de strijkstok ‘Maffia-Zorgverzekeraars’. Dat geld is bedoeld om de kosten voor het verzekeren van minima te drukken. Als dat weg valt zullen die nog sneller gaan creperen dan nu al het geval is, maar pas op voor Poetin.Van dat idee alleen al krijgt zijn ‘Dutch GayLord-loopjongen –Rutte’ een harde ‘VVD-plasser(Video).’

 

Als de president Puppett een streep haalt door die overheidsbijdrage, gaan hun premies naar verwachting fors omhoog. Dit terwijl er al 27 miljoen armes sloebers niet verzekerd en een kleine 600 duizend + Homeless  zijn en 60 miljoen aan de Foodstamps. Tja ,het gaat goed met de gewone US Burger, niet dan? Ook waarschuwde hij al die arme sloebers op te passen voor Poetin(Video)  en vervelende ‘CNN-Drones’ die gecamoufleerd zijn als vliegen(Video).Het “White-Crazy-House” wilde niet reageren op de ‘Mad-Dog- tweets’. De corrupte ‘Oliegas-Gangster Chuck Schumer,'(Video) de leider van de corrupte ‘Miljonair- Democraten’ in de Senaat, waarschuwde dat miljoenen Amerikanen straks meer premie moeten betalen als Trump stopt met die zogeheten cost-sharing reduction. Die subsidie kost de federale overheid circa 8 miljard dollar (6,8 miljard euro) per jaar, waarvan een groot deel aan de strijkstok blijft hangen van de Ratten in pak(Video).De president Puppet heeft eerder al opgeroepen om de Zorgwet Affordable Care Act, in de volksmond Obamacare, te laten ,,imploderen”. Via de onder president ‘TTIP-Obama’ ingevoerde wet zijn tientallen miljoenen Amerikanen verzekerd. Pogingen van de corrupte Republikeinen om de wet af te schaffen, liepen vooralsnog steeds spraak omdat iedereen er alleen op uit zijn om hun zakken te vullen over de rug van de allerarmste zieken en bejaarden, die ook nog een keer op keer ieder dag lastig gevallen worden door Trump en de MSM dat ze moeten oppassen voor Poetin.