(door LT, de geniale man met de lossen handjes)

AMSTERDAM-NOIR- De positie van ‘Malle Babbe Timmermans’ staat onder druk nu bekent is dat hij jarenlang een verhouding had met Sisi.

Volgens ‘Cocie de Vries’ (Video) is EU parlementariër Wimpie van de Kamp (CDA)gekozen tot president afdeling Brussel van Satudara.

In een interview in Playboy verteld engeltje v.d Staay dat hij jarenlang als undercover agent gewerkt heeft in de gevaarlijkste stad van Nederland, Madurodam.

Oud stadsdeelvoorzitster van Amsterdam-Oost Moslima Elastiekje(Video) zegt, omdat ik niet deug wil dat nog niet zeggen dat alle Moslims niet deugen.

Ik ben helemaal geen narcist, desgevraagd zegt  Wethouder Bunzing v.d. Burg:heb voor mijn laatste jaar nog maar 2 plannetjes, het Rijksmuseum word Bunzing v.d. Burgmuseum en de Arena word Bunzing v.d. Burg Arena.

Voorzitter van de Europese Commissie zuipschuit Juncker gaat tijdens zijn vakantie vrijwillig detoxen in de jungle van Columbia, hij is te gast bij de Farc.

Heiligheitje Segers fractievoorzitter CU’ (Video) vind totaal verbod op abortus teveel van het goede de CU vind volgens hem dat 1 abortusje per vrouw moet kunnen.

Op 1-1-2018 moeten alle gratis verstrekte rollators ingeleverd worden, wethouder Bunzing v.d.Burg vind het belachelijk dat bejaarden en zieke mensen gratis gebruik maken van dit hulpmiddel. Dit geld kan beter in de ‘VVD-Zuid-as  geinvesteerd worden volgens de Bunzing.