(van onze ‘Royaal Geheime Neuk er op los redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Adnan Khashoggi dies aged 82: ‘World’s richest Arms en Drugs dealer and Fraud and uncle to Princess Diana’s Coke-lover Dodi Fayed.
Wat hebben de Royaals  ‘Staats Pooier-Prins Bernhard'(Video), Prins Hendrik ,‘Prins Pedo-Andrew’ , ‘Onderwereld-Sletje Prinses Mabel’ en ‘Prins-Pedo- Claus'(Video) om er maar een paar te noemen gemeen met King Carlos en Prins Diana? Ze neukten zich allemaal  in het geniep te pletter op kosten van het Volk met alles wat los en vast zit tot kinderen(Video) aan toe. Dan is er nog de verborgen ‘Bastaardpot’ van het Belgische Koningshuis en ga zo maar door. De lijst van Perverts door de eeuwen heen tot heden is eindeloos van de ‘Taxfree-Royaals’: Koning Willem I had tweede gezinnen-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.En waarom niet? Deze gewetenloze alles neukende ‘Royaal-uitzuigers’ van Het Volk hoeven immers nooit een dag te werken voor hun brood en vangen allemaal ‘Mega-uitkeringen’ van de Staat(Lees:het Volk).Dus liederlijk feesten maar en dan is de verleiding groot voor ieder mens om de dagen dan maar te vullen met er op los te neuken, ‘VIP-reizen'(Video) en zich te pletter te zuipen en cocaine snuiven. Wie doet ze wat?

‘Hofnar Rutte’:Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graaien Naai Koningshuis. (Video)

Geheim ‘Bilderberg-Privéfeestje’ jarige Taxfree ‘Graai-King Willem’ voor zijn ‘neukende en suivende gabbers in crime’(Video).
Een koninklijk Liederlijk Sexs-schandaalboek is verbijsterend voor de Spanjaarden toch al zo’n hete zomer zijn voormalig koninkrijk. ‘Koning-Olifant doder- Juan Carlos’ (79) de Geilaard, inmiddels opgevolgd door zijn criminele zoon ‘Taxfree- Felipe’ (intieme ‘Graai en Naai vrienden’ van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en Queen Exotica Maxima ), ligt onder vuur door een vernietigende perverse biografie met de weinig tot de verbeelding overlatende titel ’Juan Carlos 1. De Koning van de 5000 minnaressen Callgirls ( en de Olifanten doder’).

Spaans regime komt(Video) met ‘Red Koning Juan Carlos’- wet (wet ‘ad personam’).
Al sinds het boek werd aangekondigd zorgt het voor opwinding, maar de inhoud ervan is ronduit pervers, ziek explosief. Schrijver Amando Martinez Ingles (81) is niet alleen een fervent tegenstander van de verrotte geile Taxfree-Monarchie die al eeuwen zich versuft neuken op kosten van het Volk, hij is door zijn leeftijd ook bepaald niet milder geworden en werkte vele jaren aan het onthullende boek dat zijn landgenoten nu veel stof tot gesprek levert. Dat de eerste Spaanse Koning niet alléén maar regeerde jatte van het Volk was al sinds lange tijd een publiek geheim. Maar dat hij seks en geld verslaafd was en een Junkie insluip ‘Geilneef als Peter R. de Vries’(Video) als kleine jongen in de hoek zet, is een regelrechte schok voor iedereen die, in de nette zin, nog een beetje respect voor deze Super Geile, Perverse, Labbenkakken King had en de rest van de ‘Taxfree-Royals’.

Geheime Dienst had constant rode oortjes en kon zijn ogen niet geloven.
Martínez Inglés, een voormalige overste in het Spaanse leger, komt echter beslagen ten ijs en baseert de explosieve liederlijk en naar corrupte stinkende perverse  inhoud van zijn boek deels op dossiers van de destijds zo gevreesde Geheime Dienst. Tijdens de dictatuur van ‘Massamoordenaar Generaal Franco’ (goede vriend( loopjongen) van de US-Elite) heeft zijn handen vol gehad aan het alleen maar vólgen van Juan Carlos op zijn liederlijke, betaalde sexs escapades, die reeds begonnen toen hij zestien was en nooit zijn geëindigd. Hij loopt tot vandaag de dag nog steeds alles wat los en vast zit te neuken op kosten van het door hem letterlijk geneukte (en verkrachte) Volk.

Dodi Fayed was a cocaine addict who sneaked into illegal gay clubs with Liza Minnelli and Robin Williams, book claims.
Maar er is deze week nog een schokkend boek verschenen dat de Internationale Daling van de ‘Royal-Tokkies’naar adem doet happen. In dat nieuwe boek vertelt de voormalig eigenaar van de legendarische nachtclub ‘Studio 54’ een heftig verhaal over Dodi Fayed, de geliefde van geile Junkie Prinses Diana met wie ze zo noodlottig aan haar einde kwam na te veel te hebben gesnoven. Dodi zat eind jaren zeventig al flink aan de cocaïne, vertelt de schrijver. Dodi had altijd Top coke die hij uitdeelde aan de Callgirls en ‘Onno-Hoes-Schandknapen'(Video) en ook aan Prinses Diana en ze daarna helemaal versuft neukte. Prinses Diane snoof en neukte zich ook helemaal te pletter als een echte ‘Coke-Junkie-Hoertje’ met de Saoudische niksnut Dodi tot groot verdriet van de Britse Geheime dienst en de regering en Miljardair Queen Elisabeth. Prinses Diane liep keer op keer helemaal leeg als Dodi haar weer vol pompten met Coke alsof zij de ‘Pis La Paay’ of ‘Sugger Dady Jinek’(Video) was.

Men vreesde dat zij in één of andere Harem zou verdwijnen in Saoedi Arabië als sexsslavin voor een stel oude Pervers bejaarde Saoudische Neuk en snuif Prinsen ( zijn er 2000 van).De reportage van de enige eerlijke ‘Royaal-watcher Oldenkamp’ &De O-show”  hierna onthuld wie wie alleemaal stiekem neukte en nog neukt van het ‘Taxfree-NL-Sifylus–Koningshuis’(Video) . Het niet bij te houden inclusief de Bastaard kinderen.

De CU ‘Bijbelbelt- (incest)- Boss Segers’ heeft naar aanleiding van artikel hiervoor ongevraagd gereageerd: “Dit artikel staat bol van kwaadaardige Volkse leugens. Men kan hooguit onze Koninklijke familie verwijten dat zij iets te fanatiek“Heb uw naaste lief als uzelf ” in de praktijk brengen als rechtschapen ‘Royaal-(VOC)-Christenen‘, Halleluja!.Wij van de CU staan als strenge Christen al jaren pal achter ons Koningshuis en ik beschouw het als een biizondere eer om De King en zijn ‘Royaal-Shell (VVD-Duivels)- Rutte&Zalm’ te dienen“.