(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRCorrupt US-Huis van Afgevaardigde misbruikt straf Poetin wet voor ‘Oliegas-Bloed-Winst’(Video).
De Russische president ‘Capo di tutti capi Vladimir Poetin’ zei donderdag dat Rusland gedwongen is vergeldingsmaatregelen te nemen als de moordende US-Elite doorgaat met wat hij „ Misdadige nieuwe ‘Oliegas-Afpers-sancties’ ” tegen Moskou noemde. Hij noemde het Amerikaanse Elite gedrag jegens zijn land „ Misdadig-lomp en onredelijk en wees er op dat 60 miljoen US burgers (Video)  van de honger geen ontlasting hebben en dat 1 op de 5 kinderen in de US niet te vreten hebben en dat de criminele US-Elite( Lees Ultra-Rijken) zich daar eens op moeten gaan richten ”.

One child dies every 10 minutes in Yemen zal Trump en zijn ‘Hysterische- VN -Haley’ een zorg zijn (Video). 

Nederland dé “Dijsselbloem & Wiebes-Sluis” naar Belastingparadijzen voor de ‘Ultra-Rijken-Gangsters’(Video).
Poetin,op bezoek in Finland, gaf commentaar op de stemming in het extreem corrupte ‘Oliegas- Huis van Afgevaardigden’ dinsdag om nieuwe ‘Misdadige-sancties’ tegen Rusland op te leggen alsof  Rusland een ‘Banana-Witwas- Mini Staatje’ is als ‘Taxfree-Luxemburg’ of ‘Elite-Pedo-Nederland'(Video) van Trump zijn ‘Dutch-GayLord-loopjongen Rutte’ is  wegens de vermeende ‘CIA&CNN’ Russische inmenging in de Amerikaanse’ Freak-presidentsverkiezingen’. De ‘Misdadige-sancties’ die als een oorlogsdaad tegen Rusland beschouwt mogen worden hebben nog wel goedkeuring nodig van de eveneens extreem corrupte ‘Oliegas- Senaat ‘.

‘US-Elite’-‘Terror-Oorlog’ om de Olie,’Bloed-Poen’ en Gas heeft 2 miljoen onschuldige Vermoord.
De Russische president heeft herhaaldelijk Amerikaanse Elite beschuldigingen van inmenging in de presidentsverkiezingen tegengesproken.. Hij zei dat Moskou pas zal beslissen over vergeldingsmaatregelen als de definitieve tekst van de voorgestelde Misdadige Oorlogzuchtige “The Shadow World” met Taxfree ‘Graai- King Willem’ (Video)sanctiewet bekend is.

’Sancties extreem cynisch en psychopathisch ’
„Zoals u weet, oefenen we terughoudendheid en geduld uit, maar op een gegeven moment zullen we met een vergelding moeten komen. Het is onmogelijk om deze psychopatische lompheid naar ons land eindeloos te verdragen van dat US Elite tuig”, zei Poetin op een persconferentie. Hij noemde de voorgestelde Amerikaanse-Elite sancties „extreem cynisch en een teken van Hoogmoed waarin Hitler ook aan leed jegens Rusland” en een poging van Washington’s Elite zijn eigen geopolitieke Oliegas belangen te beschermen zelfs ten koste van zijn ‘Elite-bondgenoten’ in Europa.„Het is erg verdrietig en psychopathisch dat de Amerikaans-Russische relaties worden opgeofferd om interne ‘Rat in pak-beleidsvraagstukken’ in de Verenigde Staten op te lossen”, voegde Poetin eraan toe. „Dat is jammer omdat we kunnen samenwerken om de meest acute problemen op te lossen waarover Rusland en de Verenigde Staten zich zorgen maken zoals het bestrijden van de ‘Saoudische- US- ISIS’ (Video)  en de extreme armoede en ongelijkheid in de Wereld waardoor er zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger.”