(van onze PvdA Untergang redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

Is de Kanker bij Van der Laan net als bij ‘War Mongul John McCain’(Video) kwaadaardig en zijn hersens ingeslagen?
Ondanks inspanningen van de corrupte Korpsleiding leeft er nog altijd racisme binnen de Amsterdamse onderbetaalde brandweer, die niet meer in Adam kunnen wonen. Dat komt naar voren uit een ‘Bral-brief die de ’Radicale-Fraude-PvdA-Islam- King Burgemeester Eberhard van der Laan (Video)‘aan de voor het merendeel corrupte Gemeenteraad heeft gestuurd. Hij bralt van een „zorgwekkende” zaak.

Ingehuurd Rat in pak- personeel veiligheidsregio’s verdient tonnen.
In de ‘Bral-brief’ wordt stilgestaan bij het ontslag van een ‘KKK-brandweerman’ die zich „stelselmatig schuldig heeft gemaakt aan discriminerende en racistische gedragingen tegenover collega’s en burgers.” De man tekende daartegen protest aan bij de rechter en kreeg grotendeels gelijk, omdat de vorige corrupte Korpsleiding nooit tegen hem heeft opgetreden en omdat hij geen huis meer kan betalen in Amsterdam en zwaar wordt onderbetaald. De Rechter:” Ik kan mij wel voorstellen dat bepaalde Brandweermensen in de war raken, gezien het feit dat zij zwaar worden gediscrimineerd en  zwaar uitgebuit worden door de Van der Laan& Co”.De uitspraak „wordt door sommigen binnen de brandweerorganisatie gevierd als een succes en een overwinning op de corrupte korpsleiding en Burgemeester Van der Laan en zijn D66 en VVD kliek”, constateert het Corrupte D66, VVD college „met ontsteltenis”, die stelselmatig de eerlijke hard werkenden en werklozen Amsterdammers uit de Laagste en Midden Klasse discrimineren en kaalplukken en de Stad uit jagen(Video).

‘VVD-Godfather Rutte’: “Misbruik vakantiegeld Bijstandsgerechtigden voor opvangen vluchtelingen”(Video).

‘Volstrekt onacceptabel’, aldus de Kwaadaardige Van der Laan, maar dat de gewone man bij de Brandweer zwaar onderbetaald wordt en niet eens meer in Amsterdam kan wonen daar horen wij Van der Laan niet over. Verder worden collega’s die zich tegen de mede door onderbetaling in de war geraakte racistische brandwacht hadden uitgesproken, geïntimideerd en genegeerd, aldus de ‘Bral-brief’. De corrupte ondernemingsraad heeft zich nog niet tegen dit gedrag uitgesproken, want die is net als de corrupte Politie ondernemingsraad te druk met feest vieren op kosten van de leden. Ook daar horen wij Van der Laan niet over. Wie wij wel horen zijn de Elitaire zwaar gesubsidieerde(=omgekocht) Politiek (corrupte)-correcte ‘Maffia-Grachtengordel ‘Jongens’ en ‘Meisje’ ‘ van de “De Correspondent” onderleiding van de ‘GroenLinks- Bankier-Gangsterin Halsema'(Video). Zij veroordelen de Brandweermensen in een reeks van ‘Tokkie-artikelen’ en verwachten daarvoor wel minimaal een paar tonnetjes subsidie van Van der Laan.

Wonen in Villa’s achter de Muur & Banencarrousel .Vluchtelingen de Volksbuurt in (Video ).

De ‘Fraude- Islam-King- Burgemeester Van der Laan’ noemt één en ander „volstrekt onacceptabel” en ziet reden om „nog fanatieker” achter de ‘KKK-gedragscultuur’ binnen de brandweer heen te zitten. Maar over het feit dat Amsterdam zo ‘D66-Yuppie-facisten’ &’VVD Maffia- expats’ duur is geworden dat de gewone Brandweerman niet meer in Amsterdam kan wonen, maar de Oliedollar-Vluchtelingen en de Yuppies en de expats wel en daar horen we Van der Laan niet over.

Gemeenten en de Staat discrimineren en helpen Vluchtelingen sneller dan Nederlanders(Video)

In het najaar wordt het definitieve ‘Kul-rapport ‘over de veranderingen bij de Amsterdamse brandweer verwacht en dit rapport gaat niet de Doofpot in,want het gaat hier immers om ‘Jan met de Pet’ bij de brandweer die niet eens meer in Amsterdam kan wonen en in die zin zwaar worden gediscrimineerd door de PvdA Burgemeester Van der Laan en een bepaald D66&VVD gedeelte van de corrupte Gemeenteraad.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:
Wordt lid van de Stem van Straat en/of Stem op de Stem van de Straat (Video)en help een een einde te maken aan de discriminatie door de Corrupte Elite van de onderbetaalde van onderwijzers, Brandweermannen, verpleegsters , bejaarden,verzorgers en Politiemensen.