(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Amerikaanse voor met merendeel extreem corrupte ‘Oliegas-Huis van Afgevaardigden’ vol met meedogenloze Taxfree-Miljonairs’ heeft dinsdag met overweldigende meerderheid gestemd voor nieuwe sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea en daarmee ook tegen de EU en u. Voor die stemming was zelfs de crimineel Kwaadaardig zieke ‘Oliegas-War Mongul John McCain’(Video), de man met 16 Villa’s van stal gehaald.

 

Schaliegas, een ecologische ramp, maar daar horen wij de ‘Moordend- Elite-Afgevaardigden Ratten’ in het corrupte congres niet over.

De stemming was 388 corrupte ‘Oliegas-Miljonairs’ tegen en 2 eerlijke leden voor. Die werden gelijk met de dood bedreigt en als Landverraders neergezet door Fakenews-CNN CIA.(Video) .Veel Oliegas miljonairs Republikeinen stemden voor, ook al had president ‘Mad Dog Donald Trump’ en de EU bezwaren kenbaar gemaakt. De zoveelste boycot tegen ‘Capo di tutti capi Poetin’ treft ook veel EU bedrijven die in de Gas en Olie Industrie zitten.

Niet alleen president Trump is kritisch, ook de Europese Commissie is tegen het ‘Nep en Fop-wetsvoorstel’. Het zou grote invloed kunnen hebben op een stabiele energievoorziening aan Europa. De nieuwe sancties kunnen ook de bedrijven treffen die zijn betrokken bij de exploitatie van pijpleidingen uit Rusland, zoals Nord Stream-2. Dergelijke pijpleidingen zijn voor Europa van groot belang voor de energievoorziening.De Amerikaanse Elite wordt ervan beticht hun eigen gasexport te willen bevorderen via deze Nep en Fop sancties. Sinds de grote investeringen in de winning van de extreem milieu schadelijke schaliegas is  de ‘US-Elite’ niet langer een importeur, maar een exporteur van gas. Nieuwe sancties zouden kunnen inhouden dat de Amerikanen de Russen als gasleverancier gaan vervangen.Nu even geen Vrijhandel.

Eigen gewin’Russische economie amper geraakt door sancties. De Oekraïense ‘SS-Maffia-vrienden’ van Rutte, Asscher, Klaver en Pechtold in ‘Bloed-beeld’
Dit is tegen het zere been van de Europese Unie. Sancties gebruiken voor eigen gewin kan niet.De  Ioloegas-ontwerpwet gaat nu naar de corrupte ‘Oliegas-Senaat’. Als die de wet overneemt en dat gaat zekere geburen , is het aan Trump om die te ondertekenen of zijn veto erover uit te spreken. De wet legt Rusland nieuwe financiële strafmaatregelen op voor zijn niet bewezen inmenging in de Amerikaanse ‘Freak-presidentsverkiezingen'(Video) en militaire rol in het Oekraïne van de US-Elite Zetboss de ‘Maffioso Porosjenko'(Video) en Syrië. De koop ‘US-Elite- Oliegas- wet’ maakt het ook voor Trump onmogelijk om Nep en fop-sancties te verlichten zonder toestemming van het corrupte ‘Oliegas- Congres’.