(van onze ‘Royal-Internationale-Taxfree-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is De Belasting paradijzen zijn verantwoordelijk (honger,oorlog,armoede,kindersterfte( 6 miljoen per jaar) corruptie) voor de Hel op aarde voor de massa. Varoufakis beschrijft Dijsselbloem terecht in zijn boek als de kruiperige, schijnheilige en achterbakse opportunistische ‘PvdA-Loopjongen’ van de ‘EU-NWO’(Video) Is Nederland een ‘Elite-Schurkenstaat’ met een heus “Banana-Banencarrousel”(Video) als beloning voor de medeplichtige gerund door ‘Puppet-Rutte&Co’? Transparency-NL (Video)van ‘Rutte en Shell-Zalm’ vindt van niet. Maar Oordeelt u zelf. Het Nederland van corrupte PvdA Minister van Financiële ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en zijn ‘VVD-Gangster-Boss Erik Wiebse’ aka “Alle arme aan het Gas” is het belangrijkste Misdaad-land ter Wereld voor ‘Multinational-misdaadgroepen’ als o.a. de ‘Royal-Shell’ om ‘Bloedgeld’ naar Belastingparadijzen Hel te sluizen. Ook de ‘Taxfree-Koninklijke Familie’ maakt al jaren straffeloos misbruik van deze ‘Hel-sluip-Taxfree-routes’. En niet alleen middels Shell waarvan zij naar verluid 25 % van de aandeel bezitten.Ing Stever Brown legt in de video reportage hierna uit hoe de’ Super-Misdadige- Koninklijke- Shell- Familie’ en andere Elite-Gangster triljarden straffeloos hebben weg geparkeerd in Belastingparadijzen voor de ‘Elite-Schurken’.

Binnenkort exclusief Schokkende Video Reportage: ‘VVD-Rat in pak- Poelen’ van de ‘VVD-Zuidas’ in lieg, bral en stotter actie (Video).
Volgens onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam vloeit bijna een kwart (23 procent) van de ‘Bloed-kapitaalstromen’ via Witwas-Nederland richting Belastingparadijzen. ‘VVD- Gangster Wiebes’ Trots: NL weer derde op “Crime-lijst van belastingparadijzen”(Video).

Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken(video) uit de Panama Papers(Video) .

Een groot deel gaat via de ‘VVD-Zuidas’ van de Ratten in pak(Video) te Amsterdam. Rutte heeft volgens onze Haagse bronnen aan de ‘Shell-Motorblok–onderhandeling’s tafel’ de ‘CU Bijbelbelt boss Segers’ wijs gemaakt dat hij niet moet geloven wat er voor Fake-news over o.a Shell en het Witwassen van triljarden en triljarden Bloed-poen door o.a. de Multinationals en Taxfree ‘Graai -King Willem’ in de Vrije Media staat. Ze hebben Segers wijs gemaakt dat het de Duivels is die achter dat soort nieuws zit als dat van Volksnieuws. En hij geloofd dat zonder meer omdat speciaal voor hem de onderhandelingen iedere keer beginnen met Halleluja en Prease the lord gezongen door ‘Gordon&Rutte‘. ‘Gordon&Rutte’ hebben Segeer geadviseerd alleen de Bijbel te lezen, liefst constant en de rest aan hun over te laten. Segers voelt zich daarna zalig en dan mag hij weer voor de Staats-NOS brallen dat de onderhandelingen zeer Godsvruchtig zijn met Rutte, ‘Necrofiele Pechthold’ en de ‘Nep en Fop Christen Buma’ , maar vooral met de ‘Shell-Gangster en Massamoordenaar Zalm(Video).Daarna volgen Groot-Brittannië (14 procent), Zwitserland (6 procent), Singapore (2 procent) en Ierland (1 procent). Die vijf landen zijn daarmee wereldwijd verantwoordelijk voor het kanaliseren van bijna de helft van alle waardestromen richting belastingparadijzen.De onderzoekers stellen dat die landen de rol van sluiswachter vervullen vanwege hun goede slechte reputatie, politieke stabiliteit ( ander woord dat de Raaten in pa de baas zijn), goed ontwikkelde rechtsstaat ten voordele van de Ultra-Rijken en vele duistere belastingverdragen die ze hebben met andere corrupte landen en Dictators.

‘Nep en Fop Brievenbusfirma’s’ voor de Ultra-Rijken en de FOID voor ‘Jan met de Pet’.
In het onderzoek wordt verder gemeld dat er 24 belastingparadijzen Hellen zijn, waaronder bekende namen als Luxemburg, de Britse Maagdeneilanden, Bermuda, Jersey (daar zit o.a. de Taxfree- Koninklijke Familie) en de Kaaimaneilanden. Door misbruik te maken van Nep en Fop-brievenbusfirma’s in die landen proberen grote internationale ‘Misdaad-bedrijven’ hun belastingdruk zoveel mogelijk te verlagen van zeg naar 15 % tot o,oo &en vaak ook nog met miljarden subsidie toe ook. Tja, makkelijk zaken doen altijd Prijs..

Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad(Video).
Onlangs werd in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer naar aanleiding van de “Panama Papers” een ‘Mini-enquête-Doofpot’ naar belastingontwijking  ontduiking gehouden(kuch). Daaruit kwam ook al naar voren dat Nederland net als die Mini ‘Nep en Fop Eilandjes’ en Landjes een belangrijke rol speelt in internationale fiscale misdaad constructies. Naar schatting stroomt jaarlijks zo’n 4000 miljard euro(Video) door Nederland via de ‘VVD-brievenbusmaatschappijen’ en daarmee zouden alle arme in de wereld kunnen eten, medische voorzienig kunnen krijgen en een einde komen aan de jaarlijkse door de MSM verzwegen ‘Kinder-Holocaust’ van zes miljoen:

1 jong kind                               sterft elke 6 seconden aanondervoeding

11  kinderen                              elke minuut ….

600 kinderen                           elk uur …

15.000 kinderen                      elke dag …

5.6 miljoen kinderen              elk jaar …