(van onze PvdA Untergang Banencarrousel partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Gluiperd Dijsselbloem’ geeft ‘Gabber in crime’ Samsom een ‘Nep en fop klus’(Video).
Nu walgen wij al tijden van de openlijke corruptie van het obscure splinter partijtje de PvdA-hoertjes, maar nu walgt zelfs Het Binnenhof van deze ‘Elite-Maffia-achtige-Banencarrousel’ praktijken. Aan het Binnenhof worden de wenkbrauwen gefronst over de nieuwe ‘Graai-baan’ van ‘Rat in pak Rens Nissen’, de Duistere rechterhand van de PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken en Merkel). De PvdA’er was tot voor kort de persoonlijk ‘Witwas-assistent van Dijsselbloem’. Hij zwaait nu de scepter over de afdeling ’AFEP’ van het ministerie van Financiën voor de Utra-Rijkken, kort voor Algemeen Financiële Economische Politiek. Het is een invloedrijke ‘Duivelse-baan met een buiteling van tegen de 200 ton +riante onkosten vergoeding  rond een tonnetje). Grote delen van de Miljoenennota worden door dit deel van het corrupte departement geschreven. Voor hem kreeg de ex Partijleider ‘Imam-Samsom’ al twee Graai-baantjes van de ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Maar deze week glipte ook een GroenLinks ‘Olifantje Van Gent'(Video)via het Corrupte Banencarrousel Schiermonnikoog  in als ‘Graai-Burgemeester.

Oppositie en toch nog Zakkenvullen met de PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch(Video)!

Gluiperd Dijsselbloem’ komt in Varoufakis boek over als kruiperige, schijnheilige en achterbakse opportunist(Video).
De ‘PvdA-hoertjes’- terecht door de Kiezer gemillimeterd tot obscure splinterpartijtje bij de verkiezingen – gaat zoals het er nu naar uitziet de oppositie in en heeft daardoor minder in de melk te brokkelen. Maar door de Bestuur-Gangster Rens Nissen de topbaan te geven zouden de asociaaldemocraten een kijkje in de keuken behouden als het gaat om de portemonnee van een nieuw Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3. „De schijn van belangenverstrengeling wordt gewekt”, zo wordt gefluisterd, terwijl het gewoon een vorm van corruptie is. Recent ontstond er ook ophef over de nieuwe Graai-job van staatssecretaris van Dam (Economische Corrupte Zaken) en de bejaarden Melker Martin Van Rijn ( ziekenhuis zes ton per jaar). Hij gaat in september aan de slag bij de blinde Raad van Bestuur van de ‘publieke dr. Goebbels- omroep’. Tot die tijd blijft de PvdA’er aan als bewindsman. Oud-Kamerleden Vermeij en Marcouch en Otwin van Dijk hebben invloedrijke ‘Graai-stekken’ gevonden als leider van een pensioenfonds en Crimnele burgemeesters van Arnhem. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ komt in Varoufakis’ boek over als kruiperige, schijnheilige en achterbakse opportunist”