(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” gaat voor Bloed-Winst Oorlogen.
Is de ex Wallstreet& ex Goldman Sachs Bankier-Gangster Scaramucci gepland in het Witte Huis door de Ultra-Rijke Moordende & Plunderende-Elite(Video)? Hij heeft als ‘Wallstreet& Goldman Sachs Elite-Gangster’ 1,5 miljard bij elkaar geroofd van de weerloze massa, dus voor het ‘Bloed-geld’ hoeft hij niet voor Mad Dog te gaan liegen.De gewetenloze ‘Wallstreet&Bankier -Gangster Scaramucci’ heeft een dag na zijn entree in het corrupte ‘Witte-liederlijke bejaarde Trump- Huis’ als communicatie Leugen directeur een reeks berichten van zijn Twitter-account verwijderd. Die waren niet al te vriendelijk voor zijn boss ‘Mad Dog Trump’ (,, domme liederlijke bejaarde Kruisengrijper en Mega-Fraudeur ”) of diens beleid  Misdaadplannen jegens klimaat, mens en dier.

Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree Shell- King Willem’ hun Shadow World Boss King Salman van Saoudi Arabië.

‘Mad Dog Trump’ eist massa US-wapenaankopen van de bange NAVO-leiders(Video).
,,Volledige transparantie: ik delete oude tweets”, aldus de Wall Street-&Bankier-Gangster zaterdag na zijn carrièreswitch, via dezelfde uitlaatklep. ,,Zienswijzen uit het verleden ontwikkelen zich, wiens brood men eet wiens taal men spreekt .” Scaramucci benadrukte dat hij nu de ‘Duistere-agenda’ van de Amerikaanse president  Puppet van de “The Shadow World”(Video) dient ,,en dat is het enige wat telt”. In addition to his work on Wall Street, Scaramucci was a frequent contributor to  ‘Fake News- Fox New’s and ‘Fox Elite-Gangster-Business’, even co-hosting the weekly show Wall Street Week form the” Snake in Suits”.

Stemming nieuwe Ongezondheidswet ‘Mad Dog Trump’ voor de zieke armen en bejaarden uitgesteld.

De Opportunist ‘Wallstreet& Bankier Gangster Scaramucci’ kwam in ‘Witwas-actie’ na een kleine opsomming van zijn ideeën uit een niet zo lang vervlogen verleden op de site ‘Mother Jones’. De pers Lieg-chef liet ooit weten de extreem corrupte ‘War Mongul Hillary Clinton’ en haar zieke, perverse man ‘Pedo-Bill Clinton'(Video) ,,ongelooflijk competente (psychopaten)” te vinden, te willen strijden voor een beter milieu ten kosten van de reeds mede door hem kaal geplukte massa (,,ik ontken de klimaatverandering niet”) en het tijd te vinden het wapenbezit in de VS te verminderen (,,Wij hebben 5 procent van de wereldbevolking en 50 procent van de wapens.”) Nu staat hij achter Trump om alle bevriende ‘Massa-Moordenaars Dictators’ a La Saoedi Arabië van de US-Elite vol te pompen met Wapentuig.Hoewel Scaramucci, eind 2016 nog pleitbezorger van het homohuwelijk en tegenstander van de doodstraf, veel tweets heeft gewist, leven er voldoende door als ‘screenshot’ en is hij nu voor de Doodstraf en tegen het homo huwelijk en dat abortus moord is en bovenal voor extreme ongelijkheid qua inkomens. En als het moet beweert hij nu  ook dat de aarde pas 5000 jaar oud is en plat, want dat hoort de ‘Incest-Bijbelbelt’ aanhang van Trump (en CU Partijleider ‘Bijbelbelt Boss Segers'(Video)) graag.