( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In februari pleitte VVD-leider,‘Duivel-Rutte’ voor het afschaffen van het karige vakantiegeld voor de hongerde bijstandsgerechtigden(Video).
Volgens hem moet je Bijstandsgerechtigden niet belonen, maar juist meer stimuleren om ‘Labbenkakken-werk’ te gaan zoeken. Laat die arme sloebers die wij kaal plukken een voorbeeld nemen aan al onze (VVD&D66CDA en CU)Raten in pak(Video), die zich uit de naat werken jatten, aldus ‘Rutte&Shell -Zalm'(Video). Dat onmenselijke misdaad-plan van ‘Pinocchio Rutte’&’Shell-Zalm’ is éeen van de reden dat de’ CU Bijbelbelt Boss Segers’ zich nu dagelijks naakt met een zweep laat afrossen(Video) door te jonge meisjes Dwerg in de grotten van Lourdes. Om het karige  vakantiegeld van de haveloos geklede en soms hongerende  bijstandsgerechtigden goed te kunnen gebruiken, kwam de VVD-misdaadgroep met het Duivelse idee om deze te gaan (mis)-gebruiken om meer ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ die al een kwart eeuw o.a weg worden gebombeerd  door’ Mad Dog Trump’ van “the Shadow World”( Video) op te kunnen vangen. “Dit zou nog wel eens de oplossing kunnen wezen om de ‘COA-misdaadgroep-vluchtelingenproblematiek’ op te kunnen lossen”, bralde het ‘Monster Rutte’ (niet  Willem Holleeder). Dat zijn misdaasd-plan in strijdt is met de mensenrechten (EVRM) kan men niet schelen,want wie moet Rutte vervolgen voor misdaden jegens de menselijkheid? Zijn Bendelid de VVD Minster  Gangster van Justitie ‘Aasgier Stef Blok(Video)’? Nou echt niet!

Aantal mensen dat bijstand ontvangt blijft stijgen door het regime van Rutte en zijn PvdA NSB Loopjongen Asscher.  Maar Rutte& Asscher waarschuwen het Volk weer voor Poetin. 

‘Pinoccio Rutte’: grote communicatiefouten ‘Mega-Fraudeur-Keizer& ‘Psycho Teeven’(Video).
Nu moeten veel vluchtelingen uit oorlogsgebieden wachten voor  de Luxe opvang( huis binnen 3 maanden en 10.000.- euro inrichting kosten) in Banana-Fraude-Nederland. Maar door het karrige vakantiegeld van bijstandsgerechtigden dat  in 90 procent van de gevallen al door het  ‘VVD-Deurwaarders-Tuig'(Video) in beslag is genomen te gaan gebruiken voor het opvangen van vluchtelingen zouden deze mensen veel sneller in aanmerking kunnen komen voor tijdelijke opvang, beweerd de gewetenloze  en schaamteloze  Minister President  Loopjongen van Merkel&Royal- Shell Mark Rutte. “Een deel van dat ‘Bloedgeld’ kan worden gebruikt om woningen te creëren, zodat huidige vluchtelingen gehuisvest kunnen worden, op deze manier ontstaat er weer ruimte in het opvangcentrum.”, aldus de criminele, Psychopaat Rutte. De VVD-misdaadgroep hoopt dat volgende jaar het vakantiegeld (ongeweer 1000 euro) voor bijstandsgerechtigden( 500 duizend mensen = is een roof van 500 miljoen euro) is afgeschaft afpak(beroofd dus) en dat zij massaal zelfmoord hebben gepleegd.  Nou ook dat zien wij de Holleeders niet bij  elkaar roven van het Volk.En wij hopen dat de VVD-misdaagroep volgend jaar met zijn  allen in de cel en/of ‘TBS-Kliniek’ zit. Wanneer gaat Justitie eindelijk eens de VVD-misdaadgroep met als ex Voorzitter de ‘Mega- Fraudeur  Henry Keizer'( jatte 30 miljoen) vervolgen en laten verbieden als Motor ‘Rat in pak-(Pedo)-Club.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij” met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL en red het eerlijke Volk  door mee te helpen de VVD verboden te krijgen als Criminele-(Pedo-Club)-organisatie’.