(van onze ‘VVD- Klasse Pedo–Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wat u vandaag niet ziet bij de ‘Staats-NOS in het MH17 Bos’: Kindermisbruik-beerput (Video)verder open..!
Meer dan vijfhonderd koorknapen van het beroemde Kathedraalkoor (Jongens Bordeel) in de Duitse stad Regensburg zijn de afgelopen decennia mishandeld en misbruikt door ‘Pedo-priesters’ en leraren en andere ‘Elite-smeerpoetsen’. het was nooit iemand opgevallen dat het Koor wel met een extreem hoge stemmetjes zong en altijd met de billen dicht geknepen rond strompelde.
Pedo-Prins Claus’ & ‘VVD-Demmink kliek'(Video) zaten naar het zich laat aanzien niet bij de deze ‘Pedo-daders’. Dat concludeert de advocaat die in opdracht van het bisdom onderzoek deed naar de ‘Doofpot-zaak’, die daarmee nog veel groter is dan gedacht en zo goed als zeker nog veel groter is. De voormalige VVD Minister Elite-Gangster van ‘Pedo-Klasse- Justitie’ Ivo Opstelten heeft altijd gebrald het is niets en het wordt niets met die ‘Pedo-Doofpot-onderzoeken’. Hij zat er weer naast of juist niet. Demmink:” Ik heb mij nog nooit aan kinderen vergrepen als VVD-Justitie-boss in Duitsland. Ik verwijs u voor mijn onschuld naar mijn Pr-woordvoeder de nu helaas als algemeen bekend staande ‘Insluip-Geilneef Peter R’ de Vries'(Video), hahahahaha”.  

Pedo-Prime Minister May’ ordered a change in the law that would allow pedophiles Like Prince Andrew’& Bill Clinton& Demmink to adopt poor children(Video).

Volgens advocaat Ulrich Weber waren vijfhonderd kinderen slachtoffer van lichamelijk geweld en 67 (daarbij ook) van seksueel misbruik. Hij zegt dat in zijn eindrapport, meldde Der Spiegel dinsdag. Eerder was nog sprake van 231 slachtoffers.Weber begon zijn onderzoek nadat zeven jaar geleden de eerste gevallen van ‘Pedo-Rapist-misbruik’ aan het licht kwamen. Daarna kwamen er honderden meldingen van voormalige koorleden die vandaag de dag nog steeds pijn in hun gat hebben. Het gaat om vergrijpen tussen 1945 en de begin jaren negentig tot vandaag de dag.Uiteraard hebben ‘Pedo-Duke Andrew’ en zijn ‘Elite-gabber in crime’ Pedo-Bil Clinton verklaard nooit in Duitsland te zijn geweest met de ‘Lolita-expres‘. Bill nooit vies van wat Pr-publicteit bralde nog: “Ich bin ein Berliner und keine Lolita- expres Pedo und kauf mein Buch, want ik kan altijd nog wat tientallen miljoenen gebruiken als pocket money”. Enigszins hilarisch was het commentaar van het Top VVD-bendelid ‘Rose-Pedo-Ed Nijpels'(Video) op deze zoveelste smerige zaak. ‘Rose-Pedo-Ed’ :Ik ben ook nooit in Duitsland geweest en u kunt dat navragen bij mijn fijne,eerlijke, menselijke Deurwaarders(Video) en onze Partijleider ‘Pinocchio Rutte’ en onze Staat-NOS“.

‘Pedo-Bill Clinton’ schrijft ‘Jimmy Savile-thriller’ hoe hij zich straffeloos vergreep aan Kinderen en arme Blacks(Video).

Excuses (Kuch).
De ‘Pedo-King-Ping Bisschop Rudolf Voderholzer van Regenburg’ heeft vorig jaar excuses aangeboden. Slachtoffers krijgen een schadevergoeding van 10 euro en de daders gaan verder vrij uit en Pedo’n zich elders een slag in de rondje. Weber identificeerde 49 priesters en leraren die schuldig waren aan Pedo mishandeling en misbruik en allemaal een flitsende carrière hebben gemaakt. Een aantal zijn Minister, Rechter en Officier van Justitie geworden en veel Burgemeester. De gebruikelijke (Elite)-‘Pedo-beroepen’ in de EU van ‘Furherin Merkel’ en haar loopjongens Macron en Rutte. In het rapport krijgen de huidige kardinaal en voormalig ‘Pedo-Ping-King -Bisschop van Regensburg Gerhard Ludwig Müller’ en de voormalig koorleider ‘Jongens-Pooier Georg Ratzinger’ (broer van emeritus paus Benedictus) felle kritiek, waar zij hun ‘Pedo-gat’ mee afvegen. Laatst genoemde is zijn „wegkijken en gebrek aan ingrijpen ondanks dat hij er van wist te verwijten”, aldus het rapport. Maar het rapport zwijgt in alle talen dat wegkijken en gebrek aan ingrijpen gelegen was in het feit dat de daders naast de leraren en Priesters zitten in de hoogste ‘Royal-Elite-Pedo-kringen’ in de hele EU en US. Waarom lezen wij feitelijk eigenlijk nooit iets over Russische  Elie-Pedo’s?  Worden die wellicht keihard aangepakt door Poetin?