( van onze ‘dr. Goebbels Sport- Oranje’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR- Braking News: King Willem& Familie gratis op ‘VIP-Vakantie’ in zijn Zomerpaleis te Griekenland Argentinië (Video). Vandaag zal ‘Taxfree King Willen’ en zijn ‘Queen Exotica krokodillen’ tranen huilen(Video) bij de opening van het  Mh17 Nationale sprookjesbos. De PvdA Huilkomediant en ‘EU-Graaier Timmermans’ mag niet komen,want die huilt iedereen inclusief de King en Queen onder de tafel(Video).De enige eerlijke ‘Royal-watcher dr. Oldenkamp heeft deze list en bedrog ‘M17-Doofpot’ affaire haarfijn geanalyseerd ( Video)in de Stem van de Straat van afgelopen week(Video).

(Droog)-Brood en spelen houdt de door King Willem en ‘Hofnar Rutte’ kaal geplukte massa rustig en Dom.

NOCNSF wilde af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na mishandeling en beroving ex-Callgirl(Video).
Sportactiviteiten waarbij Nederlandse teams in het Oranje bij betrokken zijn is de beste propaganda voor het ‘Taxfree-VOC-Koningshuis’. In ‘betere’ tijden zat de King met een Heinekenbiertje (sluikreclame) in de handen gezellig op de tribune met zijn loopjongens de ‘IOC-NL-Voorzitter’ Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’ en/of ‘Shell-Hofnar Rutte’(Video), maar dat kan niet meer door dat ‘vervelende’ Vrije nieuws op het internet.De King en zijn peperdure ‘Exotica Queen Maxima’ zijn al op ‘Royale VIP-Vakantie’ (Video), maar zijn speciaal voor het Nederlands Dameselftal‘ dr. Goebbels–propaganda’ event in hun privé ‘Staats-Jet’ teruggevlogen (kosten 150.000,- euro voor ‘Jan met de Pet’). Er is geen betere ‘Oranje- Tokkie-propaganda’ dan op de foto en/of in de ‘Oranje-boven-Staats-NOS’ met een Nederlands Elftal of Olympische Sporter in Oranje gekleurd. Alsof al die teams en Sporters net zo als in de Middeleeuwen(Video) alleen van de King zijn en de arena betreden voor de King zijn meerdere Glorie
(misschien is het ook wel zo).

Volksnieuws weet als eerste de hand te leggen op Privé Vakantiekiekje King Willem.
Dus ook het ‘Misdadige-Koningspaar’ zat zondagavond in Utrecht gratis op de tribune bij de openingswedstrijd van het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen. ‘Taxfree-Koning Willem’ en ‘Queen Máxima’ bezochten na afloop van het duel, dat Oranje met 1-0 won, de kleedkamer. Tja, waarom niet. Zij kunnen bezoeken wie en waar ze willen op kosten van het Volk net als Hitler.

Hitler wist ook al dat Sport de sluwste propaganda voor hem was.
Daar brachten zij hun felicitaties over aan het team en aan de technische staf ,want dat is goede propaganda. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de Koning gevraagd door zijn ‘Staat-NOS’ of hij weleens een balletje trapt met zijn ‘Taxfree-Shell-Miljonairs dochters’. ,,Uiteraard”, antwoordde de bolle ‘Labbenkakken-King’, die daarop bralde dat de meisjes voor ,,vanavond niet zijn geselecteerd, maar dat is niet erg want mijn Amelia vangt alleen al sowieso 4000,- euro per dag Taxfree vanaf haar 18de en daar hoeft zij niets voor te doen en dat wordt opgehoest door al die domoren die mij en mijn familie ook nog geweldig vinden, hahahahahaaha”.

Tot slot: Underground Presentator en Partijleider Stem van de Straat ing Steve Brown toont hierna aan in het interview met de Super intelligente en onafhankelijke( dus niet corrupt) Esther van Fenema van Café Weltschmerz dat het ‘Taxfree- Shell-VOC-Koningshuis’ van ‘Graai-King Willem’ al eeuwen lang de succesvolste en liederlijkste-(incest)- Misdaadgroep is van Nederland: