(van onze ‘dr. Goebbels-Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump’ of ‘Bankster-Boy-Macron’(Video). De Amerikaanse President ‘Puppet Trump’ van “The Shadow World” sluit zijn tweedaagse, liederlijke bezoek aan Frankrijk vrijdag af in Parijs. Hij probeerde nog en passant  de Vrouw steepjse ‘Pedo-Oma’ van  ‘Gya-Boy-Marcon’ te versieren en in haar Kruis met spinnenwebben  te grijpen. En kreeg de Mad Dog een stijf plassertje ( bejaarde formaat) in zijn incontinentieluier van de Militaire Parade ( Video). Hij was de enige eregast tijdens de viering van Quatorze Juillet. En de soldaten die gesneuveld zijn in de Eerste Wereld oorlog (en alle andere Oorlogen) draaien zich en mass om in hun graf dat deze aarts lafaard en ‘Mega-wapenhandelaar’ nu uit hun naam eregast is.

How Donald Trump avoided the draft during the Vietnam War wordt nu zelfs niet door CCN CIA gemeld, laat staan door hun Dutch Outlet de Staat-NOS..

14 juli is een nationale feestdag in Frankrijk. Op Quatorze Juillet wordt de bestorming van de Bastille in 1789 herdacht. Dat was het begin van de Franse Revolutie. Ook wordt stilgestaan bij de Amerikaanse inmenging in de Eerste Wereldoorlog, dit jaar honderd jaar geleden. Mad Dog Donald Trump criticised by veterans for wearing military style outfit  en het dragen van de  ‘Nazi-Witte Anjer van Prins Bernhard despite ‘dodging’ Vietnam draft. Misschien dacht de Mad Dog dat hij in NL  was inplaats van in Frankrijk, want op school heeft hij altijd zitten suffen en konten knijpen.

Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig(Video)!
Maar vlak de Elite in Nederland niet uit op dit terrein, want die hebben recentelijk de Corrupte en laffe ‘Super- Graaier en Naaier Prins Bernhard’(Video) voor eeuwig tot het (Nazi)- symbool van de Veteranendag verklaard.