(van onze ‘VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er gaat geen week en soms zelfs geen dag voorbij of er worden weer Ratten in pak betrapt op het jatten van het Volk die niet worden gearresteerd en in voorrarrest worden gesmeten. En niet met veel bombarie zoals ‘Jan met de Pet’ aan de Schandpaal worden genageld bij RTL-Riool Boulevard met hun twee misdaad ‘Kruimel-criminele-journalisten’ ‘Insluip-Geilneef- Peter R’ de Vries’ (Video)en ‘Politiescribent John van den Heuvel’ (Video ). Direct arresteren, voorarrest en de schandpaal van ‘RTL- Riool-Boulevard’ is alleen maar voor ‘Jan met de Pet’ onder het corrupte regiem van de VVD Klasse Justitie van Minister ‘Aasgier Stef Blok’ (Video). Zo berichtten wij vorige week nog over: “Maffia-Zorgbestuurder Versteegen’ jatte met echtgenoot 2,5 ton. Geen dag in de cel”(Video) en die loopt ook nog steeds vrij rond met de gesloten bloed-boep in de Knip.
Brown wijst in het interview hierna o.a. op het feit dat de jattende ‘Bestuur-gangsters’ en Politici nooit de cel in gaan in “Banana-Fraude-Nederland” van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar-Shell-Rutte’(Video).

De Rigtergroep bestaat uit een wir war van ‘Witwas-BV-tjes’ en ‘Nep en Fop Holding’s’ die zo van de ‘VVD- Witwas- Zuidas’ te Amsterdam kunnen zijn met een persoon als Directeur en Bestuurder drs. Monique Neuféglise. In doelstelling van de Rigtermisdaadgroep van Psycholoog  Psychopaat ‘Gangsterin Monique Neuféglise’ staat o.a : “Rigtergroep richt zich op begeleiding van bijzondere doelgroepen, wij richten ons op psychiatrie, autisme, Multiproblem doelgroepen. Rigtergroep vindt het belangrijk dat mensen een kans krijgen kwaliteit te geven aan hun leven. Zorg is meer dan het zelfde!!”
In gewoon Nederlands betekent dit: Wij jatten van mensen(net als de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes) die zich niet kunnen verweren en het niet eens merken dat zij misbruikt en verwaarloost worden om miljoenen over hun rug heen te jatten! Pikant is dat het ‘Monster-(niet Holleeder(Video))-Neuféglise’,een Top lid van de PvdA die ook nog een onderhands contract heeft met de ex VVD Voorzitter’ Lijkenverbrander&Mega-Fraudeur Henry Keizer’ dat als haar slachtoffers dood gingen van ellende en/of verwaarlozing of zelfmoord pleegde hij ze voor een zacht prijsje mocht cremeren. Kwade tongen beweren zelfs dat zij met Henry een deal had om de organen op de zwarte markt te verkopen en die winst met’ Pyscho-Monique’ te delen. De Rigtermisdaadgroep in Nijmegen, die al jaren miljoenen subsidie vangt voor (niet) beschermd wonen voor kwetsbare groepen, heeft naar schatting minimaal 1,1 miljoen euro zorggeld niet besteed aan de cliënten. Dat staat in een rapport van de gemeente Nijmegen. De gemeente is een procedure gestart om het geld terug te vorderen(kuch). En het is meer dan verbijsterd hier te moeten vast stellen dat het arrestatieteam van de corrupte politie nog niet de verdachten in deze met hun gebruikelijke nodeloze bruut geweld van hun bed heeft gelicht, zoals zij standaard door bij leden van bijv. de Motorclubs (door de ‘Media-Maffia-Pulp’ onder hysterische leiding van John van den Heuvel steevast aangeduid als Motorbendes die aan de hoogste boom moet hangen(Video)) of bij andere zogenaamde ‘Volks-Gangstertjes’.

 

Volgens de gemeente heeft het ‘Maffia-management’ van de instelling ,,zorggeld voor zeer kwetsbare mensen” willens en wetens misbruikt (ander woord voor gejat). De zorg voor cliënten was onverantwoord( ander woord voor extreem misdadig). Er is meer geld voor zorg gedeclareerd dan er in werkelijkheid aan zorg werd besteed. Pgb-geld is tevens voor andere kosten gebruikt zoals Luxe goederen, drugs en Royal-VIP- vakantie’s(Video). Begin vorig jaar eiste de Inspectie voor de Gezondheidszorg al verbeteringen bij de instelling wat ronduit een schande is dat zij deze misdaadgroep toen niet direct hebben laten dicht timmeren zoals wekelijks gebeurd bij Coffeeshops of  (buurt)-Cafés waar bijv.wat grammetjes cocaïne op de vloer liggen bij een politie-inval.Bij de ‘Maffia-instelling’ wonen (kunnen geen kant op) op dit moment veertig hulpeloze mensen op verschillende ‘Krot-locaties’ in de stad.  Het was bekend in Nijmegen dat zij o.a. naar pis stonken als zij op straat dwalend bedelend om eten. En in de Volksmond de ‘Walking-Dead brigade’ van de PvdA”bejaarde Melker Van Rijn&-Neuféglise” worden genoemd.

Zij zijn dinsdag door de gemeente ingelicht over andere huisvesting. De Rigter-misdaadgroep mag geen nieuwe cliënten meer aannemen om te beroven en te verwaarlozen als Bio-vee en plofkippen. Dat mogen nu weer andere ‘Zorg- Ratten’ in pak gaan doen. Volgens advocaat Gert Jan Pulles van de Rigtergroep snapt de gemeente niet hoe het persoonsgebonden budget (pgb) bij (niet) begeleid wonen werkt en zijn daarom verkeerde conclusies getrokken, bralde hij dinsdag. Wat hij bedoeld is dat zijn cliënt Neuféglise al 17 jaar loopt te roven net als de rest in de Zorgmaffia van de VVD Minister Gangsterin Schippers aka” de Zorgripper”, dus vanwaar nu opeens al die drukte. Pulles noemt de handelwijze van de gemeente ,,zorgelijk overheidsoptreden tegen Ratten in pak(Video).” De ‘Rigter-Misdaadgroep’ heeft geen tijd gekregen voor een (Leugen)-reactie op het onderzoeksrapport en mocht geen uitleg geven, bralt hij. Maandag heeft Nijmegen aangifte wegens fraude tegen de Rigtergroep gedaan bij de ‘VVD-Justitie’ van ‘Aasgier Blok’ en die heeft Neuféglise nog niet laten arresteren. Die Maffia-instelling (wie dan?) bluft nu stappen tegen de gemeente te gaan nemen(kuch).Wij hebben deze ‘TBS-Psycho-Monique Neuféglise’ per direct op ons “Elite-Gangster Billboard” geplaats naast al die andere ‘Rat in pak Zorg-Rippers’ en Fraudeurs die ook nooit een dag in de cel hebben gezeten op een enkeling na zoals de zus van de PvdA Burgemeester Aboutaleb die betrapt was op het jatten van de Blinden.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij” met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL. En maak daarmee een einde aan de ‘Pest-corruptie-epidemie van de Ratten in pak met hun politiek leider ‘Pinoccio Rutte& Shell-Motorblok Zalm ’(Video).