van onze Royaal Geheime Vakantie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Queen Exotica Máxima’ zet King Willem weer op z’n nummer en vakantie bestemming Staats-geheim(Video).
Gisteren liet de NOS doorschemeren dat de King met zijn familie naar hun zomerpaleis te Griekenland ging maar dat zou zo maar een indicatie kunnen zijn dat zij met zijn allen naar hun andere zomerpaleis te Argentinië zijn vertrokken en dat ligt nogal gevoelig om 2 redenen, te weten dat ze dan hun opa en schoonvader massamoordenaar Zorreguita bezoeken en dat Julio Poch in Argentinië onschuldig in de cel zit te rotten voor de niet bestaande goede naam van Maxima.

Wat u niet ziet bij de Staats-NOS en hun collega’s de ‘Staats-bral-programma’s van de subsidie Miljonairs Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk en RTL Royal Riool Boulevard. De ‘Taxfree-King’ en zijn ‘Labbenkakken-Familie’ zijn gisteren vertrokken(Video) met zijn ‘Staats-prive- Jet’ naar zijn Zomerpaleis te Griekenland Argentinië (staat het hele jaar leeg). De MSM mag zijn bestemming niet vermelden(Video) van de King zijn ‘Hofnar Rutte’ en dus doen wij het voor hen met een speciale,exclusieve reportage:

De Stem van de Straat Amsterdam-Noir komt vanavond met de enige eerlijke ‘Royal-O-Watcher dr. Oldenkamp’(Video).MSM in paniek!