(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD-Minister Aasgier-Blok’ vindt dat ex-PvdA-leider en ex’ Iman Samsom’ er de credits voor verdient dat het Kabinet-Rutte II het vierenhalf jaar heeft volgehouden om de massa kaal te plunderen. Blok bralde dat gisteravond in zijn NOS-radioprogramma Met het Oog op Morgen voor Domoren(=GOEDMENS)met als ‘Grachtengordel-VPRO Presentator’ van de Gevestigde Orde ‘de Zomeravonden- Kontelikker Wilfried de Jong’.

De ’Royal-Staat-Nos’ zet hun ‘Koninklijke- Clown dr. Goebbels Wilfried de Jong’  in om de King zijn (70 minuten) kont te kussen(Video).  ‘Hofnar Mark Rutte’: “Ik Snap het, Leve mijn King”!

Top van de PvdA-hoertjes lijdt Stockholmsyndroom.
Blok:”De inmiddels via het corrupte ‘PvdA-Banencarrousel'(Video) bij het ‘Maffia- Waste-Managements’ geplaatste Samsom(Video) loopt te ‘Graaien en Naaien’ heeft verantwoordelijkheidsgevoel getoond en heeft ingezien dat in “een tijd van diepe ‘Jan met de Pet crisis’ het land gewoon moet worden bestuurd door de bekende Ratten in pak(Video) die geen cent last hadden( en nooit hebben) van de Crisis, hahahahahaah“. Volgens de VVD-minister Gangster is de arbeiders verrader Samsom enorm verguisd binnen en buiten de PvdA, maar heeft hij de druk weerstaan “om de poten eronderuit te trekken.” Zo’n compliment van Blok aan het adres van Samsom kan men vergelijken dat een ‘SS- kampbeul’ zijn ‘Joodse-Kapo’ complimenteert voor het geolied Joden de Gas kamer in te jagen.Blok bralt verder dat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte van VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-Hoertjes een bijzondere, incestueuze en liederlijke misdadige club is geworden. “Het feit dat je gezamenlijk allemaal ingewikkelde duistere klussen moet doen en onder vuur ligt      (waarmee wij telkenmale onze corrupte reet mee afveegde), creëert een enorme Maffia-band”. De NOS Presentator de Jong begon opeens keihard te applaudisseren en te krijsen:” Leve Blok, Leve Rutte en leve de subsidie die wij van hun vangen“.

Kwade Tongen beweren dat Gordon en Rutte een keer per week in het Torentje de zieke Plasterk ‘bereden’.
Dat schaamteloze en ziek PvdA minister Plasterk hem vorige week “het verborgen juweel” in het Misdadige Kabinet noemde, tekent volgens Blok de goede  zieke ‘incest-relatie’ tussen de misdadige bewindslieden. Plasterk bralde dat het Kabinet zonder de ‘Aasgier Blok’ allang weg was geweest, omdat hij als eerste bedacht dat de coalitie hulp moest zoeken van de ‘Rent a D66-Yuppie-Fascisten’, en de ‘Godsdienstwaanzinnige Bijbelbelt -ChristenUnie en SGP’(Video).De VVD-minister Gangster bevestigt dat hij als eerste een akkoord met deze drie obscure en extreem corrupte en Duivelse partijtjes heeft gesloten, maar benadrukt ook dat “succes vele Duistere vaders heeft”. Aasgier Blok bralt dat hij een seintje van de ‘Necrofiele-D66-leider Pechtold’ kreeg om eens te praten over de VVD-speculatie woningmarkt en dat hij daar graag toe bereid was. Volgens hem was dat een hoogtepunt in de Nederlandse ‘Rat in pak- politiek’ en dat leidde tot een kaalslag onder de Middenklasse quo inkomens(Video). En daarna nergens meer een huis konden krijgen omdat de huren de pan uitreisde. Het overleg leidde tot het ‘Maffia-woonakkoord’ en D66, ChristenUnie en SGP hielpen het kabinet daarna nog vaker aan een meerderheid in het parlement.

VVD-Graai en Naai–Bedrijfsleven’.
Blok was eerst minister voor Wonen en Rijksdienst, maar in januari stapte hij over naar Veiligheid voor de Rijke en (VVD)-Demmink Pedofielen en Klasse Justitie. Hij volgde toen zijn VVD-collega en gabber in crime de ‘Subsidie- Fraudeur -Van der Steur’ ( jatte o.a. 4 Ton subsidie) op, die opstapte in de nasleep van de ‘Griezel Teeven’ en ‘Bral Opstelten- bonnetjesaffaire en nog veel meer misdaden en schandalen. Naar aanleiding van de vraag hoe het komt dat het ‘VVD-Pedo-departement’ sindsdien niet vaak meer negatief in het nieuws is geweest, benadrukt Blok dat hij geen louche en corrupte VVD-jurist en Pedo is maar slechts een corrupte ‘VVD-bedrijfskundige’ en dat wij nog niet betrapt zijn. Hij besteedt er bijvoorbeeld veel aandacht aan dat ICT-systemen van politie, Openbaar Ministerie en rechtbanken beter op elkaar aansluiten, wat ook een beerput is van corruptie en verdwenen miljarden in de zakken van de Ratten in pak.Blok zit al sinds 1998 in de Haagse politiek en kan dus wel een ‘Politieke-Draaideur crimineel’ worden genoemd. Hij is na de ‘Nep en Fop- verkiezingen’ op eigen verzoek niet teruggekomen in de Tweede Kamer.

Mogelijk keert hij terug naar het ‘Graai en Naai-bedrijfsleven’, maar hij sluit niet uit dat hij nog ‘VVD- Gangster-bewindsman’ blijft. “Ik vind het niet erg als de telefoon niet gaat, en als hij wel gaat, ga ik serieus luisteren wat de ‘Misdaad-klus’ jegens het Volk is.” Hij zou graag nog eens minister van Financiën voor de Ultra-Rijken worden. Maar hij erkent dat de kans klein is dat de VVD behalve de Lieg en Bedrieg premier ‘Shell Rutte’ ook de minister van Financiën voor de Rijken levert. Het hele ‘Bral-gesprek’ met minister Blok was gisteren avond(niet aan) te horen in NOS Met het Oog op Morgen met de VPRO ‘Grachtengordel- Jaknikker-Wilfried de Jong’ van 23.00 tot 00.00 uur op de NPO met als Boss de corrupte  PvdA-er Martijn van Dam(Video) Radio 1.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaal plukken door Rutte&Co en wordt Lid van de Stem van de Straat Partij(Video).