(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Salto TV redactie )

AMSTERDAM-NOIR- De Stem v.d. Straat komt met de enige eerlijke ‘Royal-watcher Oldenkamp’ &De O-show”-Openheid over Orange.
De ‘Royal-Taxfree-Syfilis-Beerput’ gaat open met de enige niet corrupte ‘Oranje-watcher’ en de Koningshuisdeskundige bij uitstek dr. Johan Oldenkamp van PateoTV. Voor het eerst in de Geschiedenis krijgt het Nederlandse Volk eerlijk nieuws (en dat is geen prettig (maar wel hilarisch) nieuws voor de gehersenspoelde ‘Oranje-Tokkies’ ) over het reilen en zeilen (‘Luxe- klaplopen’ ) en vooral de vele gratis ‘VIP- reizen’ van het ‘Taxfree-Koningshuis’. In de O-show presenteert ex-onderdaan Johan Oldenkamp een iets ander beeld van Alex von Amsberg en zijn familie dan wat de onderdanen in de Lage Landen doorgaans krijgen voorgeschoteld.Pateo.nl is veel meer dan de oudste alternatieve nieuwssite in het Nederlands. Het is een meertalig portaal voor ruimdenkende en onafhankelijke onderzoekers naar de waarheid.

Pateo TV over de ‘Koninklijke-Taxfree-VOC-Beerput’ met ontelbare Bastaard Kinderen((Video).

De ‘Royal-boeken ‘van de ‘RTL Boulevard Os Marc’ zijn van een zodanige ‘Oranje-randdebiel’ niveau dat deze gratis werden weggegeven bij C1000 die daarna acuut failliet ging.
De ‘Staats-Oranje Vereniging’ van ex Voorzitter de‘Pedo-VVD  ex Burgemeester Gebben’(Video) (zit al jaren in het Luxe Wachtgeld nadat hij dronken en apestoned van de cocaïne betrapt was op Pedofilie tijdens diensttijd) heeft aangekondigd dat zij naar hun Koninklijke Rechter gaan en hun leden nog meer gratis valium gaan verstrekken zolang Oldenkamp verslag doet bij de Stem van de Straat-Salto TV en PateoTV. In navolging van de ‘Royal-RVD-Staats-NOS’ en ‘RTL-Riool-Boulevard’ van de ‘Royal Os Marc van der Linden’ en de Roddelbladen krijgt de Stem van de Straat ook zijn eigen ‘Royal-watcher-rubriek’. Diegene die deze onafhankelijke en eerlijke rubriek presenteert is een van NL ‘s grootse Koningshuis kenners en academisch zeer hoog opgeleid. Maar belangrijker: hij is niet corrupt en in de zak van de ‘Royal- dr. Goebbels –RVD’ van ‘Hofnar Rutte’&‘Shell-Gangster’ ‘Moordenaar Zalm(Video). Oldenkamp zal in tegensteling tot de NOS en RTL-Boulevard berichtten zonder gesubsidieerd te worden door de Staat(RVD) en/of omgekocht (heet sponsoring) door het Corporate Crime. M.a.w. hij zal gaan berichten over het reilen en zeilen (‘Luxe- Klaplopen’ op kosten van het kaal geplukte Volk ) over het ‘Taxfree-VOC-Koningshuis’ als daar aanleiding voor is zonder ruggenspraak en of verborgen belangen met de ‘Oranjes’ en/of de ‘Misdadige–Elite’.Kysia : “Ik vond het zo gemeen van Emiel Roemer(Video) toen hij in de Tweede Kamer vragen stelde aan Rutte(Video) en liet weten het een schande te vinden dat mijn Prinses Amalia vanaf haar 18e 4000,- euro per dag Taxfree vangt en een( honger- Bijstand gezin 1000,- euro in de maand(die zij  ook nog vaak  maandelijks voor de ‘VVD&PvdA Kapo Klijnsma-Poort van de Hel” moeten weg slepen).

Marc van der Linden en Kysia Hekster lopen op Veteranendag (Video)met een extra grote ‘RVD-Nazi- Prins Bernhard- Witte Anjer”. Marc draagt  de Anjers op zijn ‘RTl-Riool- gat’ en Kysia voor haar (natte)- ‘NOS-Doos

Voor het eerst zal er in NL een afhankelijke deskundige en eerlijke Royal watcher van de Straat en het Volk zijn. De corrupte en slaafse royaltyverslaggever Kysia Hekster  van de Staats-NOS&RVD heeft al zwaar geprotesteerd bij haar ‘VVD-Crime-Boss Rutte’. De Royal watcher van Riool- Boulevard ‘Royaal- Os Marc  van der Linden‘’ heeft Oldenkamp zelfs al bedreigd dat hij boven op hem gaat zitten omdat hij de (straat)-waarheid gaan brengen en niet zoals hij stiekem ‘werkt’ voor de RVD en/of ‘Maffiaboss John de Mol’ en King Willem.

Tot slot: Underground Presentator en Partijleider Stem van de Straat ing Steve Brown toont hierna aan in het interview met de Super intelligente en onafhankelijke( dus niet corrupt) Esther van Fenema van Café Weltschmerz dat het ‘Taxfree- Shell-VOC-Koningshuis’ van ‘Graai-King Willem’ al eeuwen lang de succesvolste en liederlijkste-(incest)- Misdaadgroep is van Nederland: