(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Maffia-Zorgbestuurder Versteeg’ jatte met echtgenoot 2,5 ton middels ‘Nep en Fop opdrachten’ van zieken en (demente)bejaarden.  En lopen beide nog vrolijk vrij in de rondte te shoppen met dat gejatte kwart miljoen van de bejaarden en zieken.Moet ‘Jan met de Pet’ doen dat zit hij direct voor maanden geïsoleerd in voorarrest en wordt hij aan de hoogste schandpaal genageld door de bekende beruchte Misdaadjournalisten ‘Politiescribent John van der Heuvel'(Video) en zijn ‘gabber in crime’ ‘Insluip-Geilneef-Junkie Peter R de Vries’(Video) bij ‘RTL- Riool-Boulevard ‘ en/of op een haar na failliete ‘NSB Telegraaf der bejaarden mannen’ en/of bij de  Linkse Linke Subsidie Miljonairs van de beruchte bral programma’s Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk(Video).

VVD Motto:Graai,Pak, Jat, Naai, Pik en Bedonder en stop het in het Moordende ‘Shell- Motorblok’ Rutte3(Video).
In de ‘Maffia -Bestuurs-Gangster Zorg’ denkt men wat met onze VVD-Boss is Minister ‘Gangster Schippers’ aka “de Zorgripper”(Video) kan kunnen wij ook ,dus waarom zouden wij ons anders gedragen dan Schippers met haar echtgenoot.‘Bestuurs-Gangster Barbara Versteegen’ van het 100% gesubsidieerde Arnhemse woonzorgcentrum Insula Dei is door de blinde en corrupte Raad van toezicht formeel beticht van belangenverstrengeling( ‘Rat in pak Corruptie'(Video), is in beginsel niet Strafbaar in Banana-Fraude-NL) pas nadat zij en haar echtgenoot geschaakt waren in de Media. Haar echtgenoot liep namelijk bijna dagelijks met te jonge, broodmagere Junkie ‘Vluchtelingen-Prostitueetjes'(schokkende Video) uit het COA op straat te paraderen in het dorp en dat zette kwaad bloed.

Belangenverstrengeling (niet Strafbaar) is een ander woord voor ‘Rat in pak Corrupte’ een ‘Elite-vorm’ van misdaad die bijna nooit wordt vervolgd door de ‘VVD-Jusitie’ van Minister ‘Aasgier Stef Blok’. Een hoge uitzondering is ‘Bestuurders- zus ‘van Burgemeeste Aboutaleb Maffiafamilie(Video) die moet 3 maanden de cel in, maar die heeft het dan ook gewoon te bont gemaakt met haar jat en fraude praktijken van de blinden. Maar men zou ook kunnen stellen dat dergelijke gewetenloze lieden die stelen met de Wet in de hand van de zieken en armen en bejaarden de maatschappij meer schade berokkenen dan alle veroordeelde van de Bizarre, extreem dure( 50 miljoen euro) Passage Liquidatie zaak(Video) bij elkaar en die kregen allemaal Levenslang aan de broek.

Waarom de Bestuur en Politici -Gangsters bijna nooit de cel ingaan legt ‘Underground- Presentator’ en Partijleider van de Stem van de Straat Partij ing  Steve Brown in video hierna uit:

Uit onderzoek van Ernst & Youngblijkt dat de ‘Graai en Naai-echtgenoot’ van Versteegen veelvuldig ‘Nep en fop opdrachten’ kreeg om het reeds Luxe , maar ordinaire interieur aan te passen. Hij kreeg  jatte hiermee in totaal 255.426 euro voor. Versteegen wist dat haar echtgenoot de ‘Nep en Fop opdrachten’ kreeg, maar heeft daar volgens de Blinde Raad van toezicht geen toestemming voor gevraagd. Het onderzoek werd ingesteld nadat de Gelderlander vragen stelde over mogelijke criminele  ‘Rat in pak-belangenverstrengeling’.

Raad van toezicht was Blind(kuch) en  weigert de FIOD een/of politie in te schakelen. Waarom?
De krant citeert de raad van toezicht: ‘De bestuurder heeft ernstig verwijtbaar gehandeld. Wij zijn onthutst over de zaken die in het rapport zijn vermeld. Besluiten tot het aangaan van transacties bij tegenstrijdige belangen behoeven onze goedkeuring. Ook de statuten en reglementen van de Stichting Insula Dei Huize Kohlmann verplichten daartoe. De bestuurder is al enige weken uit haar functie ontheven, met behoud van haar riante BOBO-salaris  van ver over de Balkenende norm en wij doen uiteraard geen aangifte en eisen niet dat gejatte kwart miljoen terug, dat doen wij alleen als een schoonmaker wat dweilen of toiletpapier heeft gejat’

‘Rip-echtpaar Versteegen’ kan straffeloos zijn extreem laag bij de grondse misdaden plegen.
De aartsbrutale  beroepsleugenaar Versteegen heeft de krant laten weten dat er geen sprake is van belangenverstrengeling, want voert zij aan ik ben o.a. al jaren een Top Lid van het ‘CDA-zonderbonntjes'(Video) en die wilde mij zelfs als Minster gaan vragen in Rutte3. Naar haar zeggen, heeft zij haar inkoper expliciet verboden om rechtstreeks zaken te doen met het bedrijf van haar echtgenoot. Ook bralt ze dat de Raad van toezicht wel degelijk op de hoogte was van de transacties, die uiteindelijk via een duistere Wit was tussenpersoon verliepen. Volgens haar is er sprake van een transparant en duidelijk ( Rat in pak)-offertetraject. De raad van toezicht zou conclusies trekken die niet in het rapport van Ernst & Young staan.

Luxe ‘Rat in pak- Ontbindingsprocedure’.
De raad van toezicht is gestart met de ontbinding van het  Luxe-contract van Versteegen. Toe maar, geen eens ontslag op staande voet. Zij functioneerde volgens de Blinde Raad niet goed. Omdat zij geschaakt is en staat sinds april op non-actief met behoudt van salaris. Een ander corrupte ‘Rat in pak interimbestuurder Karel Verweij ‘heeft haar duistere taken inmiddels overgenomen. Maffia-Ouderenzorginstelling Insula Dei heeft vanaf half december 2016 tot half juni 2017 onder verscherpt toezicht gestaan van de IGZ(kuch) van het ‘VVD Rippers-echtpaar Schippers’ dus dat zit wel goed.Wij hebben inmiddels dit verwerpelijke misdadige  ‘Zorg-Rippers-echtpaar Versteeg’ op ons “Elite-Gangster Billboard” gezet tussen ontelbare Zorg ‘Graai en Naai  Zakkenvullers- collega’s’ van het echtpaar.

Opmerking: Wordt lid van de Stem van de Straat partij en help mee een einde te maken aan de alles vernietigende en immense leed veroorzakende ‘Rat in pak Corruptie’.