(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Rat in pak corruptie’(Video) kent geen schaamte en grenzen in “Banana-Fraude Nederland”. Denkt u in dit verband alleen maar aan het feit dat verleden week de ‘Shell- Gangster’ en ‘Moordenaar Zalm’(Video) tot informateur van Rutte3 is benoemd. En toen Thieme van de Partij van de Dieren daar wat van zei in de Tweede Kamer werd zij openlijk uitgelachen(Video) door de twee ‘Royal-Shell- Criminelen Rutte en Zijlstra’.

Dijsselbloem :”Voor uiterst maatschappelijk belangrijke en extreem, goed, betaalde banen is een open en eerlijke sollicitatie voor de beste man/vrouw niet nodig, hahahahaha”.
Voormalig PvdA-leider en ex’ Imam Samsom’ heeft van de corrupte Minister en partijgenoot Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken en ‘Graai-baantjes’ mislukte ‘Top- PvdA-hoertjes’) een tijdelijke ‘Nep en Fop klus’ gekregen. Is dat geen belangenverstrengeling? Wat denkt u zelf. Eerder was de mislukte PvdA Partijleider die verantwoordelijk is voor het wegvagen van de PvdA in de laatste Verkiezingen omdat hij 4 jaar lang de Hoer heeft gespeeld voor de ‘VVD-Godfather Rutte’ als dank daarvoor al een ‘Graai en Naai baantje’ in het Maffia-Waste Management(Video)  toegespeeld (15 duizend per maand voor twee uur ‘werk’ per maand). Samsom – die ooit is afgestudeerd( in 10 jaar)  is als natuurkundige en daarna de ‘Kartelbaantjes-politiek'(Video) is ingedoken en dus bijna niets meer weet van die studie gaat het saneren van het vervuilde terrein van de failliete fosforfabriek Thermphos in Vlissingen onder de loep nemen(kuch). De grond rondom de fabriek is ernstig vervuild met fosforslib, asbest en licht radioactief materiaal door Ratten in pak van VVD huizen en wie kan dat beter oplossen dan Samsom van de‘Maffia-Waste Management’. De sanering is al van start gegaan, maar pakt steeds duurder uit door de bekende ‘Rat in pak corruptie’.Aangezien de fabriek natuurlijk failliet is, is eerder bepaald dat de provincie Zeeland als vergunningverstrekker als eerste wettelijk aansprakelijk is en de knip moet trekken. M.a.w. Jan met de Pet draait er weer voor op voor de ‘Graai en Naai kosten’, want die oorspronkelijke(VVD)- ‘Gangster-eigenaars hebben de bloed-centjes al op het drogen en worden verder met rust gelaten. De provincie heeft er al 41 miljoen euro voor vrij gemaakt, maar dat geld is bijna op. Het ‘Lieg en Bedrieg kabinet Rutte’ met zijn PvdA  ‘NSB loopjongen Asscher’ wil dat nu een onafhankelijke deskundige nog eens goed naar de zaak kijkt met een honorering van 150 duizend euro. De PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ ziet de mislukte Partijleider Samsom als de meest geschikte onmannelijke kandidaat om die 150 duizend euro in zijn zak te steken voor een dag deel werk. Hij kent Samsom amper laat hij weten, ‘dus van belangenverstelling is geen sprake’. aldus Dijsselbloem. De als mislukte leider afgezwaaide asociaaldemocraat moet in kaart brengen of de sanering niet goedkoper kan en wat de beste manier is om het aan te pakken(kuch). Ook moet duidelijk worden wie de peperdure operatie moet betalen, wat onzin is want rechtsom of linksom het is altijd ‘Jan met de Pet’ die de LUL is en opdraait voor de kosten.In september zal Samsom met zijn ‘Kul-bevindingen’ komen laat de schaamteloze en gewetenloze extreem corrupte Dijsselbloem weten. Hier is duidelijk en zelfs voor een kind waarneembaar sprake is van Belangenverstrelling (Video) (=Rat in pak Corruptie) het blijft een grof schandaal dat zij niet in de cel zitten.

Pikant is dat de hele MSM inclusief de Staats-NOS weet(maar er niet over publiceert)dat Samsom sinds zijn vertrek uit de Tweede Kamer al zijn tijd door brengt in Brussel bij zijn oude ‘Bed-Chef-Saar van Bueren'(Video) en daar op een ongelofelijk wijzen met geld loopt te smijten waar de plaatselijke ‘Volkse- Mafioso jaloers ‘op zijn.

Partijleider Steve Brown roept op Tot Verzet Tegen de meedogenloze Elite in de Stem van de Straat(Video)