(door WeAreChange.nl en ondersteunt door onze redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘VVD-OM’ heeft kosten nog moeite gespaard om(Video) de verdachten van de Passage Liquidatie zaak levenslang te bezorgen en daarentegen kosten nog moeite gespaard om  de Ex Om Boss en Top VVD-er  Demmink enzijn ‘Pedo-Kliek’ buiten vervolging(Video) te houden. Frustreerde korpschef Aalbersberg onderzoek Demmink?
“Ik ken geen P. Aalbersberg” Dat is het stuitende verweer van de Amsterdamse korpschef P.J. Aalbersberg toen we hem confronteerde met nieuwe bewijzen van zijn betrokkenheid binnen het Demmink dossier.WeAreChange.NL onderzocht de rol van de huidige korpschef van Amsterdam Pieter Jaap Aalbersberg tijdens het Rolodex onderzoek. Hij blijkt als hoofd (CRI) dienst Recherche informatie dichter bij het vuur te zijn geweest dan dat hij zelf laat blijken.Leen de Kooter, een betrokken rechercheur, getuigde onder ede in 2014 dat Aalbersberg had gereageerd met: “maar dat is onze baas!”, op de aanvraag voor een observatieteam om Demmink te laten onderzoeken. In 1997, tijdens het Rolodex onderzoek, maakte de divisie Centrale recherche Informatie (CRI) deel uit van het Korps landelijke politiediensten (KLPD). Korpschef Aalbersberg was tot 1996 hoofd van de (CRI) dienst Bijzondere recherchezaken. Hij zegt hierna een andere functie te hebben gekregen waarin hij geen rol meer speelde in het verloop van het onderzoek. Maar uit de gevonden stukken komt een ander beeld naar voren.

Frustreerde korpschef Aalbersberg onderzoek Demmink? 

 

Meer info:

https://www.burojansen.nl/traa/korps-…

Disclaimer: Embedden en delen juichen we toe, mits de video ongewijzigd, dat wil zeggen in originele vorm, duur en formaat wordt aangeboden met bronvermelding; WeAreChange.NL.  Wil je screenshots van de video op een website plaatsen dan verwachten we ook daarbij bronvermelding bij voorkeur met hyperlink naar http://wearechange.nl/ Indien je gebruik wenst te maken van de beelden voor nieuwsuitzendingen, programma’s van de NPO of andere main stream media, neem dan contact met ons op via

info@wearechange.nl  Hartelijke groet,Maria Namens team WeAreChange.nl