(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- Is Sanders ook Corrupt? Tja, het zou best waar kunnen zijn, want wie is er niet corrupt in die  Moorddadige ‘Elite-kringen’ van “The Shadow World”. Maar de(valse?) klacht tegen Sanders komt uit de corrupte en altijd liegende Koker van Trump : “Brady Toensing of Burlington, the man responsible for the claims filed to the U.S. attorney for Vermont, was a corrupt chairman for the Trump Freak-campaign in his state”. Vergeet niet dat ‘Trump& Zn’ zelfs van kinderen met Kanker stelen(Video).Trump heeft net de  ‘Child-Porno Director  James Comey’ van de FBI ontslagen en zijn corrupte, slaafse politieman( Video) McCabe benoemd tot directeur van de FBI of Sanders wordt vervolgd. Toeval? Wat denkt u zelf?

Sanders staat niet op de banken Corruptie lijst,maar Trump en de Clintons wel(Video).

De naar wij dachten en nog steeds denken ( tot het tegendeel is bewezen)  enige eerlijke Amerikaanse senator Bernie Sanders en zijn vrouw worden door de corrupte FBI directeur Andrew McCabe van ‘Mad Dog Trump’ onderzocht in een fraudezaak. Sanders nam het vorig jaar in de corrupte Democratische voorverkiezingen in de VS op tegen de War-Mongol en extreem corrupte Hillary Clinton en ‘Pedo Bill(Video). Gek genoeg onderzoekt de FBI geen enkele fraude zaak van Trump en zijn kinderen en van de ‘Maffia-Pedo-Clintons'(Video) en die zijn letterlijk niet te tellen. Volgens ‘CBS Fake-News’ (Video) van het Corporate crime draait de zaak om een banklening van 10 miljoen dollar die de vrouw van Sanders afsloot. Dat deed ze uit naam van een kunstschool waar ze directeur was.  Dit ‘Kul-FBI-onderzoek’ heeft veel weg om Sanders nu al uit te schakelen voor de komende “House of Cards”- President Verkiezingen.

Politieke tegenstanders van Sanders zijn de tot alles in staat als misdadige Ultra-Rijken en hun ‘Puppet Trump’.
De lening was bedoeld voor het aanschaffen van een stuk land om de school uit te breiden en niet voor Sanders zelf ,zoals bijna alle louche miljarden leningen die Trump heeft afgesloten wel zijn en  in zijn eigen bodemloze zak zijn verdwenen. Jane Sanders zou bij het aanvragen van de lening mogelijk gelogen hebben een feit dat standaard is bij Trump. Er wordt ook ‘Kul-onderzocht’ of het kantoor van senator Sanders druk uitoefende op de Misdaadbank. Sanders en zijn vrouw zijn nu gedwongen peperdure advocaat  in te huren. Volgens Sanders is het onderzoek opgezet door zijn Ultra-Rijke politieke tegenstanders ,die Trump en zijn FBI-Directeur McCabe in hun zak hebben omdat hij sinds de laatste verkiezingen een invloedrijke senator is die opkomt voor de door Bill Clinton, Trump en Obama kaal geplukte en hongerende massa(Video) en dat lijkt ons ook aannemelijk.