(van onze ‘Internationale- Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Islam-Olie-Maffia-Oorlog’:De drie Arabische ‘Vazal-Olie’ staten en het failliete -met US wapens vol gepompte-Egypte van de’ US-Elite’ die Qatar boycotten omdat ze terroristen zouden steunen, hebben een afperslijst met 13 eisen opgesteld waaraan de Super Elite-Gansgters Sheikh Hamad ( een man met ontelbare vrouwen en kinderen) Qatar volgens hen moet voldoen. Één van die Afpers-eisen is om minder banden met Iran te hebben, maar ook om televisiestation Al Jazeera te sluiten en duizenden miljarden betalen en dat alle inwoners in Qatar verplicht dagelijks naar CNN moeten kijken. Een deel van die ‘Afpers-miljarden’ zal zwart worden weggezet voor Trump en zijn gewetenlozen familie, zodat zij kunnen stoppen met het bestelen van kinderen met kanker.

Over de Echte Maffiabazen  in de Wereld zult u nooit een woord horen van de Laffe oplichters die zich  Misdaadjournalisten(Video)  noemen.

De ‘Mega-Maffia-Afperslijst’, waar ook in staat dat de Turkse basis van’Sultan Erdogan’ in Qatar gesloten moet worden, is opgesteld door de volgende Moordende Dictator landen Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Bahrain met Goedkeuring van de de Puppet ‘Mad Dog Trump’ van” The Shadow World”  Er zal geen enkele vraag over deze openlijke miljarden afpersing worden gesteld in de Tweede Kamer. Ze kijken wel uit die lafbekken, want dan zitten ze gelijk in de honger Bijstand van de ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ als Onleefbare werk slaaf(Video). Als u dit Afpers-maffia gedrag vertoont wat Trump en King Salem vertonen tegen Quata wordt u gelijk gearresteerd en in de ‘Media-Maffia’ neergezet als het grote ‘Monster Holleeder’. Maar nu noemt de MSM en de Staats-NOS deze feiten uiterst gecompliceerd. Wat zij echt bedoelen is dat zij deze ordinair Mega-afpezring gecoompliceerd en onberijpelijk moeten houden voor de Massa, want anders krijgen ze door dat de door de Media-Maffia gecreëerde ‘Monsters Holleeder’ (Video)‘Volkse- Criminele- Kruimelaars’ zijn waar de massa geen centje last van heeft. U gelooft het niet. Kijkt u dan maar eens naar dit interview hierna wie de echte Gangsters en Monsters zijn die het Volk kaal plukken en dat zijn niet de Holleeders: