(van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-King Willem’:‘Mensen-Smokkel’ samen aanpakken als het mij maar geen cent kost(Video).

Het ‘Taxfree Koningspaar’ langer bij Paus dan ‘Taxfree -Trump’, maar dan ging het ook over de Argentijnse dictatuur. Het is een komen en gaan van de ‘Geld-Vampiers’ met bloed aan hun handen bij de Paus. Met dergelijk Duivels bezoek beginnen wij toch als fan van deze Paus ernstig aan hem te twijfelen als eerlijk mens. Is hij dement geworden? Of is hij inmiddels ook de door (Geld)-Duivel bezeten of ook al zwaar bedreigd? Heeft de Paus of zijn ‘NL- Staf’ dan niet gekeken naar het interview van ing Steve Brown in Café Weltschmerz waarin hij uitlegt en aantoont met voorbeelden dat het Koningshuis de  oudste en meeste succesvolle en moorddadige ‘VOC-misdaadgroep'(Video) van Nederland is.

Waarom heeft de Paus  Julian Poch niet onder de aandacht gebracht, die voor Maxima onschuld in de cel zucht. Hun ‘PvdA- Hoertje Koenders’ mocht ook weer mee.

In de Bijbel staat dat Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald;”Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat”, maar om in ‘Witwas- Paleis’ van de Paus te komen gaat deze Bijbel quote niet op.30 duizenden mensen zijn verdwenen en vermoord tijdens de Argentijnse dictatuur waarvan Maxima haar vader een prominent lid was. M.a.w. een medeplichtige. Daar hebben wij de laatste dagen geen enkel bericht gezien bij de Royal-Staats NOS .Bovendien Maxima haar Psychopaten vader heeft ook in die moorddadige periode zijn Bloed- Kapitaal bij elkaar geroofd en gemoord. De ‘Geld-Vampiers’ Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben tijdens hun gratis staatsbezoek aan het Vaticaan paus Franciscus ontmoet en langer met hem gepraat dan was gepland en daar is de Staats-NOS en de het bejaarden NSB Blad De Telegraaf trots op en vinden dat wel moeite waard om te vermelden. Het Taxfree koningspaar kreeg zelfs meer tijd dan de Amerikaanse president ‘Taxfree-Mad Dog Donald Trump’. Maar goed de Mad Dog besteelt alleen maar terminale kinderen(Video) met kanker en gooit her en der bommen op de arme massa in de Derde Wereld. Maxima daar in tegen komt uit het geboorte land van de Paus en aldaar zijn mede door haar vader 30  duizend mensen vermoord en/of verdwenen.Het koninklijk paar had een strakke planning tijdens het staatsbezoek, maar paus Fransiscus kon er ook wat van. Om precies één minuut voor tien stond de begroeting van Willem-Alexander en koningin Máxima op de agenda. De audiëntie duurde langer dan gepland. Zijne heiligheid nam de tijd voor het Duivelse Nederlandse koningspaar: maar liefst 35 minuten en dat tijdsbestek komt dicht in de buurt bij de 30 duizend vermoorden onschuldige mensen in Argentinië. De Amerikaanse president ‘Geld-Vampier Trump’ ontmoette paus Franciscus een maand geleden, samen met zijn echtgenote peperdure Botax Callgirl Melanie, zijn dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner. Trump sprak zo’n 16 minuten met de paus en sindsdien is zijn Duivels gedrag alleen maar erger geworden.