(van onze niet gesubsidieerde Stem v.d. Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stimuleringsfonds heeft een bord voor zijn Kop en liegt en bedriegt er op los. Brown het Orakel van de Straat Stimuleringsfonds voor de Journalistiek behandelt Stem vd Straat-Amsterdam-Noir als Untermensch(video).

Gisteren was de ‘Nep en Fop- hoorzitting’ van het Bezwaarschrift tegen het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek met o.a. de Bestuur-Gangsters Van Zanten  en Kouwenhoven namens het fonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek met een bord voor Kop waar men u tegen zegt op straat. De zinloze Hoorzitting was een klassiek voorbeeld van een botsing van twee Culturen, die van de altijd liegende en volgevreten straffeloze  ‘Naai en Graai Rat in pak cultuur ‘ en die van door de ‘VVD-Justitie’ extreem vervolgde kaal geplukte kansloze ‘Labbenkakken‘ zonder een cent ‘Rat in pak-subsidie'( NPO vangt 960 miljoen per jaar) van de straat. De Fake argumenten werden door de Bestuurders zonder blikken of blozen naar gelang de vast staande feiten die wij inbrachten  ter plekken bedacht en indien nog weer veranderd.Binnenkort komt het verslag integraal online en een samenvatting zal volgende week in de Stem van de Sraat-Amsterdam-Noir/SaltoTV worden uitgezonden en oordeelt u dan zelf.

LOL: Het Orakel van de Straat Steve Brown.
‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir wordt schertsend  het ‘Orakel van de Straat’ genoemd, die zijn gasten bijna nooit laat uitpraten door een aantal trouwe kijkers van de Stem van de Straat.Touché. Het Orakel : ‘Mad Dog Trump Mad Dog Trump’, ‘Gay Lord Rutte Gay Lord Rutte’, ‘Taxfree-‘Graai-King Willem Taxfree-‘Graai-King Willem’,de Ratten in pak de Ratten in pak,‘Insluip Geilneef Peter R. de Vries ‘Insluip Geilneef Peter R. de Vries’,‘Politiescribent John van den Heuvel ‘Politiescribent John van den Heuvel,’ ‘Pedo Bill Pedo Bill’,  PvdA-Hoertjes PvdA-Hoertjes ,VVD-Misdaadgroep VVD-Misdaadgroep, ‘Pedo Rapist-Demmink Pedo Rapist-Demmink’, ‘CDA- Kuttenvanger- Balkenende CDA- Kuttenvanger- Balkenende’, ‘Oude CDA Rat-NATO-Scheffer Oude CDA Rat-NATO-Scheffer’, ‘Boy Baudet’& ‘Meester-Narcist Hiddema Boy Baudet’& ‘Meester-Narcist Hiddema’(Video)  etc. ,etc..