(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler(Video).
En weer is de Derde -‘Mad Dog Trump’-Wereld Oorlog’ een stapje dichterbij. De door de Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ geleide ‘NATO-ISIS-coalitie’ heeft zondag een Syrisch legervliegtuig neergehaald dat bij Raqqa aanvallen uitvoerde op Moordende en verkrachtende  eenheden van de terreurgroep Islamitische Staat. Het Syrische leger heeft dit meegedeeld en zij kunnen het bewijzen. M.a.w. De ‘MaD Dog’ en zijn NATO steunen nu o.a. dagelijks openlijk ISIS en nemen daarbij het risico dat eerdaags de Massamoordenaar Assad en Poetin vliegtuigen gaan neerschieten van de Mad Dog en zijn loopjongens van de NATO. Wordt het niet tijd dat de EU en de rest van de Wereld de moordende, wapenhandel US-Elite gaan boycotten(Video)? Koenders van de weg ‘gebombardeerde’ PvdA waarschuwt Assad en Poetin(video).

US-Backed Forces from the ‘Cancer-Children Thief Trump’ Enter Raqqa Droping White Phosphorus Bombs(Video).

Video Emerges Of ‘Mad Dog Trump’ and NATO Allowing ISIS Fighters To Escape Safely in Syria(Video).
Het is niet bekend of het neerschoten Syrische Vliegtuig gedaan is door een Nederlands Oorlogsvliegtuig en/of dat deze laffe aanval werd geleid door een Nederlands Oorlog ‘s vliegtuig (Video) van de corrupte VVD Minister van Defensie Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’. De voor het merendeel corrupte en laffe baantjesjager Tweede Kamer zal vandaag niet om opheldering gaan vragen, wat deze Oorlog’s misdaden van onder de afdeling “The Shadow World” en zijn ‘Puppet Trump’ en wie daar naar vraagt is direct werkloos en zal worden verketterd door de MSM onder leiding van CNN  CIA en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS(Video). Masochist Rutte’: ’Trump heeft een Wapenhandel punt’(Video) .

‘Mad Dog Trump’ Groter gevaar voor de Aarde dan ‘Baardmannen-Terrorisme’(Video) .
De piloot van het neergehaalde toestel wordt vermist en is waarschijnlijk naar goed ISIS gebruik al levend verbrand of onthoofd al dan niet in samenwerking met de CIA, aldus een verklaring die op de staatstelevisie(= Syrische NOS, maar dan met veel minder subsidie( NOS/NPO; 960 miljoen  euro per jaar) werd voorgelezen. Het leger sprak van een „flagrante aanval” en waarschuwde dat deze gevaarlijke gevolgen kan hebben voor de strijd tegen terreur en de voor de ISIS-collatie van ‘Mad Dog Trump&NATO’. Trumps& Zonen hebben tussen as het Oorlog’s geweld door en verkoop van miljarden aan Wapens aan massamoordenaars als King Salem van Saoudi Arabië(Video) het kaal geplukte Volk opgeroepen zijn (Witwas&Fraude) Stichting voor over de rug van kinderen met kanker te steunen met giften en donaties. Pikant is dat de PvdA Minster “Miss Cow” Sharon Dijkstra Trump 5 miljoen euro heeft(Video) toegezegd en dat de ongeloowaardige Youp van ’t Hek desgewenst  met  ‘Junkie Wendy'(Video) (die mag Trump gelijk in haar kruis grijpen) voor het Goede-(Maffia)- Doel in het Witte Huis komt optreden en de hele familie Trump hun teennagels mogen lakken.