Syrisch legervliegtuig neergehaald voor ISIS door ‘Mad Dog Trump‘&NATO. Koenders boos op Poetin.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler(Video).
En weer is de Derde -‘Mad Dog Trump’-Wereld Oorlog’ een stapje dichterbij. De door de Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ geleide ‘NATO-ISIS-coalitie’ heeft zondag een Syrisch legervliegtuig neergehaald dat bij Raqqa aanvallen uitvoerde op Moordende en verkrachtende  eenheden van de terreurgroep Islamitische Staat. Het Syrische leger heeft dit meegedeeld en zij kunnen het bewijzen. M.a.w. De ‘MaD Dog’ en zijn NATO steunen nu o.a. dagelijks openlijk ISIS en nemen daarbij het risico dat eerdaags de Massamoordenaar Assad en Poetin vliegtuigen gaan neerschieten van de Mad Dog en zijn loopjongens van de NATO. Wordt het niet tijd dat de EU en de rest van de Wereld de moordende, wapenhandel US-Elite gaan boycotten(Video)? Koenders van de weg ‘gebombardeerde’ PvdA waarschuwt Assad en Poetin(video).

US-Backed Forces from the ‘Cancer-Children Thief Trump’ Enter Raqqa Droping White Phosphorus Bombs(Video).

Video Emerges Of ‘Mad Dog Trump’ and NATO Allowing ISIS Fighters To Escape Safely in Syria(Video).
Het is niet bekend of het neerschoten Syrische Vliegtuig gedaan is door een Nederlands Oorlogsvliegtuig en/of dat deze laffe aanval werd geleid door een Nederlands Oorlog ‘s vliegtuig (Video) van de corrupte VVD Minister van Defensie Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’. De voor het merendeel corrupte en laffe baantjesjager Tweede Kamer zal vandaag niet om opheldering gaan vragen, wat deze Oorlog’s misdaden van onder de afdeling “The Shadow World” en zijn ‘Puppet Trump’ en wie daar naar vraagt is direct werkloos en zal worden verketterd door de MSM onder leiding van CNN  CIA en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS(Video). Masochist Rutte’: ’Trump heeft een Wapenhandel punt’(Video) .

‘Mad Dog Trump’ Groter gevaar voor de Aarde dan ‘Baardmannen-Terrorisme’(Video) .
De piloot van het neergehaalde toestel wordt vermist en is waarschijnlijk naar goed ISIS gebruik al levend verbrand of onthoofd al dan niet in samenwerking met de CIA, aldus een verklaring die op de staatstelevisie(= Syrische NOS, maar dan met veel minder subsidie( NOS/NPO; 960 miljoen  euro per jaar) werd voorgelezen. Het leger sprak van een „flagrante aanval” en waarschuwde dat deze gevaarlijke gevolgen kan hebben voor de strijd tegen terreur en de voor de ISIS-collatie van ‘Mad Dog Trump&NATO’. Trumps& Zonen hebben tussen as het Oorlog’s geweld door en verkoop van miljarden aan Wapens aan massamoordenaars als King Salem van Saoudi Arabië(Video) het kaal geplukte Volk opgeroepen zijn (Witwas&Fraude) Stichting voor over de rug van kinderen met kanker te steunen met giften en donaties. Pikant is dat de PvdA Minster “Miss Cow” Sharon Dijkstra Trump 5 miljoen euro heeft(Video) toegezegd en dat de ongeloowaardige Youp van ’t Hek desgewenst  met  ‘Junkie Wendy'(Video) (die mag Trump gelijk in haar kruis grijpen) voor het Goede-(Maffia)- Doel in het Witte Huis komt optreden en de hele familie Trump hun teennagels mogen lakken.

 

3 reacties op “Syrisch legervliegtuig neergehaald voor ISIS door ‘Mad Dog Trump‘&NATO. Koenders boos op Poetin.

 1. Well, shit is about to hit the fan. En het ging net zo lekker. Amerika dat sinds Trump niet alleen maar lege gebouwen bombadeert. Kan mij nog herinneren dat Russia, zonder USA, heel dicht bij een vredesakkoord was. Wat doet Obama, die bombadeert urenlang een grenspost (60 Syrische soldaten dood) en laat daarna IS strijders de grenspost (en aanvoerroute) weer in bezit nemen. Well fucking played uncle Tom sell out nigger.
  Maar goed, IS is done for. De club die nu in de gaten gehouden moet worden is Jabhat al Nusra. Net zo gek als IS maar dat krijg je niet te horen meer in de msm. Die islam-fundamentalisten worden vanaf nu door EU/ USA klaar gemaakt om de macht over te nemen. Kan je het voorstellen, een seculiere redelijk verlichtte despoot vervangen voor regelrechte haatbaarden. Klasse, wat kan er fout gaan.
  Ik vind Trump ok, maar in Syrie is Rusland het enige land wat volgens de VN regels zich met de oorlog mengt. Al het andere gespuis en massamoordenaars (Fr, UK, USA) zitten daar illegaal en zouden allemaal voor het Strafhof gesleept moeten worden. Het aloude adagium geldt hier ook, Yankee, Go home!
  Maar goed, als ik een gokje moet wagen; dan hoor je vanaf nu niks meer negatief over Jabhat al Nusra.

 2. History in the making: Niet te missen uitzending Drake, voor iedereen die getuige van een nieuw hoofdstuk in de geschiedschrijving wil zijn.

  Ready For Y(ou)r Future?
  Everything on these shows is mine, I am on my own. Yes, some of my intel has not happened. Poor sources, but also my own imperfections. Reading/knowing have nothing to do with ‘discernment’, ‘remote viewing’, and other abilities. Even so, I get to put out things going from ‘possibilities’ to ‘probabilities, and ending in an event.

  In the mean time, Are you ready for a God level event? How would you handle that? What would come out of you? GIT READY.
  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2017/06/17/reay-for-your-future

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s