(van onze dr. Goebbels propaganda   redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er zijn extreem vreemde GEO politieke Duistere krachten aan de gang. Is het een voorbode van een Derde-‘Mad Dog Trump’- Wereld Oorlog? De aandelen van de ‘Maffia- Wapen-Industrie’ gaan inmiddels door de Sky bij het misdadige Wall Street. Zo steunt de ‘Mad Dog Trump’ en de NATO(Video) inmiddels openlijk ISIS in Syrië en er is geen haan in de Tweede Kamer die er naar kraait. En nu is er opeens de eerste aanslag in de EU uit naam van Jezus. De van Staatswege gesubsidieerde corrupte Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) roept moslims op rustig te blijven na de eerste ‘Jezus-aanslag’ met een bestelbusje van naar het laat aanzien een dronken, jarenlange, wanhopige, werkloze, hongerende Engelsman bij een gesubsidieerde Moskee in Londen. Volgens getuigen schreeuwde hij : “In naam van Jezus geef mij en mijn hongerende kinderen de zelfde rechten als de Vluchtelingen”(Video), maar dat wordt van hogerhand door ‘Liar May’(video) uit de MSM gehouden. Ook wordt angstvallig geheim gehouden i.s.m. met ‘Fake News‘ CNN, BBC  en NOS (Video)dat de ‘Jezus-Man’ Kruisridder vlaggen aan beide kant van zijn onverzekerde wrak busje had wapperen.

Voorbeeld van Kuisvaarders vlag die in beslag is genomen tijdens de Jezus aanslag op Moskee bezoekers

„Wij vragen de Nederlandse mannen in de moslimgemeenschap zijn hoofd koel te houden en de vrouwen hun hoofd bedekt en zich hierdoor niet te laten provoceren tot nog meer ‘Wahhabe-Islam-Baardman’ aanslagen,Allahoe akbar (الله أَكْبَر, Allāhu akbar) . Dat is precies wat  ‘Mad-dog-Trump’ en King Salem van hun Wahhabe-terroristen(Video) willen. Zij zullen pas stoppen als de samenleving uit elkaar wordt gerukt en volledig kaal geplukt en plat gebombardeerd is door de Heersende Klasse net als in het Midden-Oosten. Dat laten wij niet gebeuren”, bralde de slaafse en corrupte “Uncle Tom “raad. En hoopt hiermee zijn subsidie voor het jaar 2018 weer verdient te hebben en dat hij vanavond mag optreden  brallen in Nieuwsuur of anders aankomende zondag in Rutte’s Buitenhof.Er is contact tussen de extreem corrupte Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV(kuch)) ‘Acacadabra- Dick Schoof’ en de moskeekoepel. Schoof kreeg nationale bekendheid beruchtheid  toen hij samen met zijn AVID Boss zieke Plasterk betrapt werd op het lachen om de ‘Massa-doden’ van de MH17 slachtpartij:

De NCTV houdt de situatie (niet) in de gaten in de EU en heeft nog nooit en Baardman-aanslag kunnen voorkomen, wat inmiddels ook naar een ‘Gladio-Complot’- misdaad begint te stinken. De corrupte Nederlandse moskeebesturen moeten ook alert zijn en krijgen het advies de veiligheidsvoorschriften te raadplegen en nog meer subsidie aan te vragen bij de PvdA NSB Minister Asscher . „Voor de grote moskeeën in de Randstad is het goed om te kijken hoe het staat met wegversperringen en het is ook goed om het duistere contact met de wijkagent te intensiveren”, aldus de Bral-raad.