(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Jan Roos is Boos op Geenpeil, de Bijstandsgerechtigden en Poetin(Video).
PartijVoorNederland (VNL) ,de partij voor en met de ‘Kale-(Nazi)- Koppen en Dood aan de armen’ van de ‘Führer Jan Roos’ heeft besloten zich op te heffen en dat is goed nieuws. Dat was zaterdag de conclusie tijdens een algemene ledenvergadering met drie man en Wodan de herdershond. VNL kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart geen enkele zetel en nu zitten hun Twee Kamerleden Van Klaveren en Bontes in het Wachtgeld. M.a.w. ze trekken een riante uitrekking waar zij voor andere arme sloebers in de Bijstand zo extreem op tegen zijn.De omstandigheden zijn na de verkiezingen gewijzigd, aldus de krankzinnige voorzitter Laurence Stassen. „Zowel Nazipolitiek, financieel( Voormalig Partijleider ex Mr . Moszkowicz deed een fikse greep in de kas van de dommoren)als organisatorisch ziet de partij te weinig reële corrupte en ‘Neonazi-ambities’ om door te gaan. U weet dat wij altijd klaar staan met onze ‘Admiraal Bontes’ om direct af te reizen naar het Oostfront en andere( Kanonnenvoer) tegen Poetin te laten strijden, Heil onszelf.”

Partij Führer Jan Roos gaat voor hongerdood Bijstandsgerechtigde en(Video) onderzeeboot voor Bontes.

De opportunitische  Ultra-reactionaire, ‘Riool- media-relnicht’ ‘Nazipolitiek-leider’ van VNL Führer Jan Roos’ was onlangs al vertrokken als een echte Rat in pak(Video) die het zinkende schip verlaat. Kort na de stembusgang had Roos al laten weten dat hij in de ‘Geenstijl-mediawereld’ van de tweevoudige ‘TBS-Moordenaar Martin Kok'( Vermoord(Video)) zou terugkeren. De ‘Admiraal Bontes’ wordt inmiddels regelmatig  driftig roeiend en tierend waargenomen met een vage Kaalkop aan boord op de Amstel in een oude sloep van de Marine met een  levensgrote grote ‘VOC-BV-NL- vlag’. Misschien is hij aan het oefenen voor de Russen?

 Hysterische Weesie van PowNed met ‘TBS-Moordenaar Kok’ geeft nabestaande klap in het gezicht(Video)
VNL was de corrupte partij van onder anderen de Tweede Kamerleden ‘Kaalkop Joram van Klaveren’ en de ex corrupte politieman ‘Admiraal Louis Bontes’. Zij vormden als Spijtoptanten van de PVV de idioten Groep Bontes/Van Klaveren in het parlement nadat zij waren weggegaan bij de PVV. Door het resultaat van VNL bij de verkiezingen verloren zij hun zetels. Voorzitter Stassen was voormalig corrupte Europees parlementariër Graaier voor de PVV en zit nu ook riant in het Wachtgeld en gaat soms voor zijn plezier met wat Kale gabbers naar de Voedselbank om uitkering gerechtigden uit te schelden. Hij krijgt tijdens zijn scheldpartijen bij de mensonterende Voedselbanken van ‘PvdA Kapo Klijnsma’ veel bijval van passerende bolle vol gevreten VVD-ers  met Varkenskoppen van het type Keizer(Video), de ‘Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’(Video) en ‘D66- Yuppie-Fascisten'(video).

 

Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).