Summerteam Stem van de Straat bij Stadhuis Ter Land en ter Zee op Politieradar afl 20.

(Door de redactie van De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Underground Presentator Steve Brown met co presentatrice Janice, Godmother van De Pijp Sylvia, Horeca Luc, Captain Gipsy Carlo en RTDutch Dwight gezellig aan de Amsterdamse grachten De Amstel SALTO Amsterdam .De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. ‘Mad Dog Trump&Sons’ ontmaskert als Oplichters en Dieven van kinderen met Kanker. Liar’s  ‘Liberale'(=Dieven) Premiers May en Rutte& ‘VVD Boy Jesse Klaver'(Video). Politie in hoogste paraatheid voor de Stem van de Straat bij het Amsterdamse corrupte Stadhuis. Revolt TV ontmaskert John van den Heuvel als oplichter en Fake-News (Video) en wordt geboycot door Facebook en Youtube en de MSM. Stem van de Straat Partij zwaait ‘D66-Yuppen’ per boot de Stad uit terug naar hun Provincie en nog veel meer ongesubsidieerde TV dat u nergens ander ziet.

11 reacties op “Summerteam Stem van de Straat bij Stadhuis Ter Land en ter Zee op Politieradar afl 20.

    • Dat gaat niet gebeuren.Wat wel gaat gebeuren is dat Kamillekke dadelijk een graai functie krijgt bij een multinational en we weten hoe dat af gaat lopen…..Zie KLM, zie een(Betuwe) spoorlijn waar nog amper treinen rijden etc etc.Deze dwaas kan eigenlijk helemaal niets op een paar klappen geven na dan tegenover een vrouw……….

  1. Samen verantwoordelijk voor de totale verloedering van de Nederlandse media en de afbreuk van de oer-Nederlandse normen en fatoenswaarden.
    Exponenten van cokesnuivende RTL-nichten, grachtenroddels en insluipgeilneven:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s