Demonstraties na ‘Barbecue-de armen-Brand’-Grenfell Tower’ tegen ‘Monster May’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR– In Londen zijn protesten uitgebroken tegen  misdadige ‘Monster May’ na de te voorkomen brand in de arme sloebers Grenfell Tower, waarbij zeker dertig 58 mensen om het leven kwamen, maar waarschijnlijk wel tegen de 100 of wellicht nog meer. Maar goed het gaat hier om arme sloebers dus er is niet veel haast bij om het aantal doden vast ste stellen, niet dan? De nog naar brand ruikende Demonstranten vinden onder meer terecht dat de corrupte autoriteiten te weinig hulp bieden aan bewoners die door de brand geen huis Krot meer hebben. Ook eisen zij gerechtigheid omdat de  ‘Tory-Huisjesmelker’ eigenaar 5000 pond had bespaart op de brandveiligheid en de bewoners daar al jaren tegen geprotesteerd hadden. Zo weigerde ‘Liar May’ zelfs na de brand met de nabestaande te praten. Zij was o.a. bang voor besmetting met armoede bacillen ziektes.

In de deelgemeente Kensington en Chelsea werd het gemeentehuis terecht bestormd. De betogers wilden verhaal halen bij de corrupte ‘Rat in pak- bestuurders'(Video), maar de corrupte, walgelijke, laffe politie hield de mensen tegen. Sommigen hadden op hun karige kleding een foto van een bewoner die wordt vermist.

Later verplaatste het protest zich naar de omgeving van de uitgebrande’ arme sloebers- -Barbecue-woontoren’.In de regeringswijk Westminster hadden zich honderden mensen verzameld. “Gerechtigheid voor Grenfell. We willen de waarheid!”, was te lezen op protestborden. Tja, May ziet ze aankomen.Eerder op de avond trokken honderden mensen richting Downing Street, waar de ambtswoning van Liar- May staat. “May moet weg”, werd daarbij gescandeerd.  Vergeet u niet dat er nog 4000 van dit soort brandgevaarlijke arme sloeber flats in Engeland staan en als die afbranden is Labor gelijk 100 duizenden kiezers kwijt en dat komt ‘Monster-May'(Video) wel goed uit.De Liberale ‘Gangster-Pedo- premier May'(Video) maakte eerder vanavond bekend dat ze bijna 6 miljoen euro beschikbaar stelt van de reeds kaal geplukte massa voor de slachtoffers van de ‘Barbecue- de arme brand’. Op haar gewetenloze houding is veel kritiek. Ze sprak pas gisteren na een storm van kriek met wat van te voren ingehuurde en betaalde slachtoffers van de brand. Labourleider Corbyn en de Londense burgemeester Khan hadden al wel eerder contact met getroffenen. Haar Liberale geestverwant Rutte heeft May reeds gecondoleerd met haar verlies en hoopt dat de protesten weer gauw overwaaien, maar niet naar Nederland. ‘Underground Presentator ing Steve Brown’ van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir  legt hierna uit waarom Misdadigers als May en Rutte nooit worden vervolgd:

 

 

 

4 reacties op “Demonstraties na ‘Barbecue-de armen-Brand’-Grenfell Tower’ tegen ‘Monster May’.

  1. Zuid-Kensington is poepie chique maar Noord-Kensington is ’t tegenovergestelde. Er is geen stadsdeel waar de verschillen groter zijn dan daar. May is zo’n typische VVD kale kak madame uit Aerdenhout of ’t Gooi, holle frases slakend voor ieder1 en ondertussen dik ikke en de rest kan stikke. Dochter v/e dominee (gelijk Merkel); grotere drammers bestaan niet. Heeft mega imago probleem gelijk veel VVD’ers van wie je op je klompen aanvoelt dat ze ’t land niet dienen, maar zichzelf. Gaat wel braaf op Zondag naar de kerk. Is geen leider. Brexit onderhandelingen kunnen morgen onder ’n niet slechter gesternte aanvangen. EU ziet minzaam toe.

  2. Pingback: Demonstraties na ‘Barbecue-de arme-Brand’-Grenfell Tower’ tegen ‘Monster May’ – Poverty By Design

  3. Raar, ik ken Kensington als een wat chiqeure en leuke buurt. En May is een drama en alle protesten tegen haar afbraak beleid de afgelopen 8 jr juich ik toe. Maar ik had al die hoofddoekjes ook graag willen zien bij de protesten tegen terrorisme en tegen islamisme. Maar goed, London is burning en de burgemeester verstopt zich. Tenminste totdat het tijd voor taqqia is en terugkerende jihadgangers ( 200 Londen) niet gemonitord worden. Het wordt een hete zomer *popcorn pakt*.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s