(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Wat u niet ziet bij de Staat-NOS: ‘Ubermensch Dijsselbloem’ dreigt Griekenland volledig te Wurgen (Video) voor zijn Führerin Merkel.
De Griekse ‘Jan met de Pet’ zucht nu reeds al een jaar of tien onder een Führerin Merkel & ECB-gangster regiem(video) dat niet onder doet of voor of wellicht nog erger is dan het Nazi regiem van Hitler(Video). Alle mensenrechten worden dagelijks flagrant geschonden in Griekeland jegens de massa om de door de ‘EU-Graai en Naai- Elite’(inclusief de Griekse Elite) en Bankier-gangster gemaakte schulden af te lossen aan met name de Elite van Duitsland,Frankrijk en Nederland.

Hulp aan Griekenland is  in hoofdzaak Hulp aan Merkel en  Goldman sachs en Duitse Bankier-gangsters. 

Waarom zit Mega-Fraudeur -Nutcase La Garde nog niet in de cel.Wat denkt u zelf?
Het (on)Leefbare Griekenland (Video)  kan rekenen op een bedrag van 8,5 miljard euro uit het Europese noodfonds (van u dus de belastingbetaler). De schuldeisers Führerin Merke’, ‘Bankster Boy-Marcon'(Video) en hun loopjongen  ‘Godfather Rutte'(Video)bereikten vanavond een ‘Nazi- Moordende-overeenkomst’ waardoor de Volks verrader en Puppet van Merkel Tripas ( een soort Griekse Lodewijk Asscher (Video)) de volgende tranche uit het derde hulp terug betaalpakket krijgt uitgekeerd en daarna direct weer moet inleveren in hoofdzaak bij de Führerin Merkel .Het wrange is dat die terug betaling van al die door de Elite en Bankier-gangsters gesloten 200 + miljarden allemaal bij elkaar worden geroofd van de reeds tot op het bot kaal geplukte massa.De negentien corrupte Ministers van Financiën voor de Ultra Rijken en Bankier-gangsters van de eurozone bereikten daar in Luxemburg  een ‘Maffia-overeenstemming’ over. Het was een laatste kans voor Griekenland dat het ‘Bloed-geld’ hoognodig heeft aangezien er volgende maand enkele miljardenrekeningen moeten worden terug betaald aan Merkel en Macron en hun loopjongen Rutte en er niet genoeg geld daarvoor in de Griekse door de ‘EU- Elite’ leeg geplunderde staatskas is.Ook het de IMF-misdaadgroep van de ‘Mega-Fraudeur -Nutcase La Garde’ is onder voorbehoud terug aan ‘Pluk de Griekse Jan met de Pet kaal tot op het bot’ boord. De voor fraude (400 miljoen) veroordeelde IMF-directeur Lagarde(Video) is nog niet tevreden over het pakket aan schuldverlichting verzwaring dat de Eurogroep de Grieken na afloop van het derde hulp  afpak-Wurg-programma in 2018 kan aanbieden, mocht dat nodig zijn. Het Misdaadfonds vindt de Griekse staatsschuld onhoudbaar en dar hebben zij wel gelijk in.Toch gaat ze nu voorlopig akkoord, want net zoals als toen Griekenland was bezet door de Nazi hebben zij geen keus. “Een crisis in Griekenland halverwege juli is voorkomen, terwijl de Griekse Jan met de Pet al tien jaar in een crisis zit en blijf zitten. Dus voor wie is er feitelijk een crisis voorkomen? De stabiliteit (voor de Elite) is gewaarborgd”, bralde La Garde. Als Eurogroepvoorzitter  Loopjongen van Merkel de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ het IMF aangehaakt wil houden lijkt er toch daadwerkelijk iets aan de Griekse schuld te moeten gebeuren, want daar blijft het corrupte IMF op hameren. “We besluiten in de tweede helft van 2018 wat er nodig is”, bralde de NBS-er Dijsselbloem van het obscure splinterpartijtje de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep die daar nu niet op vooruit wil lopen. Het nu gesloten Maffia-akkoord noemde hij “een grote stap voorwaarts voor mij om in de toekomst een Gaai-baan te krijgen bij bijv. Goldman en Sachs, hahahhhahaah”. Dijsselbloem is daarnaast bijzonder trots dat hij als (corrupte) arbeiders verrader PvdA NSB Minister voor Rutte en de Bankiers ook in NL Griekse armoede heeft gecreëerd:

Het Europese Maffia-noodfonds ESM heeft als de €8,5 miljard wordt uitgekeerd meer dan de helft van de Griekse staatsschuld in handen. Pikant:De EU VVD fractievoorzitter ‘VVD-SS-Kolonel Van Baalen’ liet bij Kamerbreed weten de laatste jaren met volle teugen te genieten als hij op vakantie ( declareert hij als onkosten) is in Griekenland.