Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump’ of ‘Bankster-Boy-Macron’.

P(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wie behalve de MSM zitter er nog meer achter ‘Toyboy-Macron’. Email Leak Shows Macron on’ Gay-(Pedo)-Lifestyle’ Mailing List just as Rutte.
Macron form zero to Hero met de MSM en Frankrijk tot Marconrijk. De hele Graaiende en Naaiende EU-Elite inclusief gisteren de ‘Grachtengordel-subsidie-Hoer Marcia Luyten’ van Buitenhof  (en ‘D66-Kastleelheer heer Pechthold‘) smeekt inmiddels ook om een ‘Boy-Macron’.De Duistere ‘MSM-partij van President ‘Bankster Emmanuel Macron’ is op weg naar een zege in de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Volgens de eerste exitpolls krijgt La République En Marche naar – Voyage au bout de la nuit en  Mort à crédit. 32,2 procent van de stemmen van de hysterische massa.De zwaar gehersenspoelde reeds kaal geplukte Fransen gingen naar de stembus om de 577 zetels in de extreem corrupte Assemblée Nationale te verdelen. Volgens twee opiniepeilers kreeg de LRM zondag in de eerste ronde ongeveer 32 procent van de stemmen.

Toy-Boy-Macron’ nu echt President van ‘Führerin Merkel’
Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump ‘of ‘Bankster Macrorn’. De Toekomst zal het snel uitwijzen.De MSM lanceerde ‘Bankster Marco ‘en zijn Pedofiele echtgenote van Zero tot Hero in enkele maanden. De MSM heef een ‘Macron- Hype’ gecreëerd en de het Volk ging er achteraan alsof Marcron de Rattenvanger van Hamelen is. De overwinning van Macorn is een beetje te vergelijken met die van de ‘VVD Boy ‘van Rutte ‘Yes we can’ Klaver(video). Het heeft niets meer met politiek te maken, maar met het verkopen van een ‘Nep en Fop product’ als  Ken en Barbie aan hysterische puber meisjes. Het enige sprankje hoop is de historische lage opkomst, de fransen krijgen door dat democratie niet bestaat (en nooit heeft bestaan in de EU en Frankrijk.LA Pen en Wilders kwalificeren terecht de Franse en Nederlandse ‘Eilte-Graai en Naai-demcoatietie'(Video) als Middeleeuws(Video).

Opmerkelijk:Merkel, de Staat-NOS en Nieuwsuur waren deze keer wel voor de verandering oprecht en feliciteren sinds gisteravond laat en nu de hele dag door hun ‘Boy-Macron’ met zijn Gelukzoekers partij( Landverrader) en zijn Middeleeuwse overwinning.

8 reacties op “Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump’ of ‘Bankster-Boy-Macron’.

 1. Wie er gevaarlijker is voor het volk? Dat hangt er van af, welk volk?
  Macron (p.correcte bankster) is gevaarlijker voor het Europesche volk. Hij wil meer EU. De EU is een anti-democratisch ongevraagd gedrocht. Een gevaar voor alle mensen die democratie en de Tris Politica een warm hart toedragen.
  Macron is gevaarlijker voor vrouwelijk volk. Meer islam-cultuur importeren is minder vrouwenrechten en meer vernederingen (kk hoer) en verkrachtingen (daarna in de sloot verzuipen) van barbaars zandbakvolk. Mag ik dat zo zeggen? Ja, dat mag ik zo zeggen omdat het de waarheid is.

  Trump is gevaarlijker voor islam-gekkies en EU-adepten. Trump vaart zijn eigen koers en blijkt een verdomd rechte rug te hebben en ballen van staal.

  • Ter aanvulling.
   Macron is gevaarlijker voor fatsoenlijke Europese Moslims. Meer ongecontroleerde islam binnenhalen is meer salafisten (en ander tuig) binnenhalen. Dus meer intimidatie in moskeen, meer radicalisering van beinvloedbare jongens en meisjes. En meer “eer” gerelateerde verminkingen en doodslag. Vergeet niet (oh Moslims van Europa); 90% van de slachtoffers van islam fundamentalisten zijn andere Moslims.
   Dus stem lekker op denk, maar stof je scherfvest af en gooi je vrijheid maar in de prullenbak.

 2. Nee het volk is niet gehersenspoeld !

  Maar ze dansen met occult geesten om aan de macht te blijven en ignorante mensen denken oh het kan niet waar zijn maar het is ritueel op ritueel om aan de macht te blijven Zet een Guillotine op een plein voor degene die middernacht een
  paragnost, paranormale, medium of wat dan ook (Pedo ) komen alle elite’s aan de beurt !

  Dat is hun macht niks meer niks minder er is niks nieuws onder de zon ?

  Moge het volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

 3. Het verschil tussen toy-boys Macron en Jesse Klaver is dat de laatste waarschijnlijk veel vaker last heeft van pijn in zijn kont, wegens het drukke programma met TW, Rukke, Pechvogel’66 en het Duivelse CDA in een veel te krap Torentje.

 4. Toy boy+cougar doen ’t erg goed. Lijkt wel of de meute hen bewondert. Weer ’n monsterzege. Is ’t volk zo gehersenspoeld? Merkel, 1,5 j jonger dan Brigitte, heeft ‘m direct gefeliciteerd. EU zit op rozen en ’t VK geheel in ’t slop. Daar zoekt May haar toevlucht tot ’n N-Ierse partij (van Paisley jr) die tegen homo’s en abortus is, terwijl de Con’s de allergrootste schande bespaard is gebleven door te winnen in Schotland onder leiderschap v/e openlijke lesbienne. Die en de Vz van DUP, Arlene Foster, kunnen elkaars bloed (of wat anders) wel drinken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s