P(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wie behalve de MSM zitter er nog meer achter ‘Toyboy-Macron’. Email Leak Shows Macron on’ Gay-(Pedo)-Lifestyle’ Mailing List just as Rutte.
Macron form zero to Hero met de MSM en Frankrijk tot Marconrijk. De hele Graaiende en Naaiende EU-Elite inclusief gisteren de ‘Grachtengordel-subsidie-Hoer Marcia Luyten’ van Buitenhof  (en ‘D66-Kastleelheer heer Pechthold‘) smeekt inmiddels ook om een ‘Boy-Macron’.De Duistere ‘MSM-partij van President ‘Bankster Emmanuel Macron’ is op weg naar een zege in de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Volgens de eerste exitpolls krijgt La République En Marche naar – Voyage au bout de la nuit en  Mort à crédit. 32,2 procent van de stemmen van de hysterische massa.De zwaar gehersenspoelde reeds kaal geplukte Fransen gingen naar de stembus om de 577 zetels in de extreem corrupte Assemblée Nationale te verdelen. Volgens twee opiniepeilers kreeg de LRM zondag in de eerste ronde ongeveer 32 procent van de stemmen.

Toy-Boy-Macron’ nu echt President van ‘Führerin Merkel’
Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump ‘of ‘Bankster Macrorn’. De Toekomst zal het snel uitwijzen.De MSM lanceerde ‘Bankster Marco ‘en zijn Pedofiele echtgenote van Zero tot Hero in enkele maanden. De MSM heef een ‘Macron- Hype’ gecreëerd en de het Volk ging er achteraan alsof Marcron de Rattenvanger van Hamelen is. De overwinning van Macorn is een beetje te vergelijken met die van de ‘VVD Boy ‘van Rutte ‘Yes we can’ Klaver(video). Het heeft niets meer met politiek te maken, maar met het verkopen van een ‘Nep en Fop product’ als  Ken en Barbie aan hysterische puber meisjes. Het enige sprankje hoop is de historische lage opkomst, de fransen krijgen door dat democratie niet bestaat (en nooit heeft bestaan in de EU en Frankrijk.LA Pen en Wilders kwalificeren terecht de Franse en Nederlandse ‘Eilte-Graai en Naai-demcoatietie'(Video) als Middeleeuws(Video).

Opmerkelijk:Merkel, de Staat-NOS en Nieuwsuur waren deze keer wel voor de verandering oprecht en feliciteren sinds gisteravond laat en nu de hele dag door hun ‘Boy-Macron’ met zijn Gelukzoekers partij( Landverrader) en zijn Middeleeuwse overwinning.