Volk straft Liberale Dief ‘Liar May’ af. Nu Liberale Dief ‘Liar-Rutte‘ nog.

(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corbyn vraagt May om op te stappen en bij CNN, NOS of BBC te gaan acteren(Video).De ‘Conservatieven- dieven’ verliezen hun meerderheid in het Britse parlement. De seniele ‘Mad Dog Trump’ heeft ‘s-nacht vanuit zijn bed per twitter zijn ‘gabber in crime’ May gefeliciteerd met de klinkende overwinning, ook namens de kinderen die inmiddels door zijn schuld aan Kanker en Napalm(Video) zijn overleden (Twitter is inmiddels verwijderd).

De opkomst van een enorme schare wakker geworden jongere kiezers heeft ervoor gezorgd dat oppositiepartij Labour veel beter heeft gepresteerd dan de ‘Macron-MSM’ had verwacht en gehoopt. Het is nog onduidelijk of de Conservatieven bondgenoten ‘gabber in crime’ kunnen vinden om een ondemocratische ‘Dieven-meerderheid ‘te vormen. De nederlaag voor de corrupte altijd liegende Conservatieven, die wel met afstand de grootste partij blijven net als in Holland hun zuster partij bende de VVD-misdaadgroep wordt Premier ‘Liar-Theresa May’ en Poetin persoonlijk aangerekend. Zij nam twee maanden geleden de beslissing om tussentijdse verkiezingen uit te schrijven. Indertijd stond haar misdaadpartij mijlenver voor in de peilingen. Dankzij het weinig charismatische optreden van ‘Liar-May’ en een aantal ‘Love- Islam-Terror- flaters’(Video) tijdens de campagne verdween die voorsprong heel geleidelijk. De corrupte ‘Conservatieve- Liberale Dieven’ en ‘Lair-Rutte’(Video) geven samen met CNN, de Staatsomroepen BBC en de NOS Poetin de schuld van de Nederlaag.

Liar ‘Liberale’ Prime Minister Theresa May’s Big Secret About Terrorism(Video).

Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV(Video) en wel .a.s maandag in de Stem vd Straat- Amsterdam-Noir/SaltoTV.
Labourleider Jeremy Corbyn ziet de uitslag als een reden voor de corrupte en altijd liegende  May om af te treden als premier en verder te gaan liegen bij CNN, BBC of desmoods bij de Dutch Staats-NOS. Hij denkt dat Labour, dat meer dan 30 zetels won, een regering zou moeten vormen. Er is echter geen logische coalitie denkbaar die de Labour aan een daarvoor noodzakelijke meerderheid zou helpen.Dat komt mede door het flinke verlies van de Schotse nationalisten. De SNP zag het zetelaantal bij de verkiezingen van 2015 stijgen van 6 naar 56. Daar zijn er na de verkiezingen van donderdag nog iets meer dan 30 van over. Het grootste deel van de Schotse SNP-zetels ging naar de ‘Conservatieven-Dieven’. De Schotse uitslag wordt door analisten gezien als de doodsteek van de wens van de Schotse SNP-premier Nicola Sturgeon om een nieuw referendum over onafhankelijkheid uit te schrijven.Britse verkiezingen zorgen altijd voor persoonlijke luxe drama’s bij de Elite-gangsters. Het Britse districtenstelsel zorgt ervoor dat er niet één verkiezing plaatsvindt, maar feitelijk 650 verschillende verkiezingen. Deze kunnen worden beslist door heel speciale lokale thema’s. Zo verloor voormalig Lib Dems partijleider en vicepremier Nick Clegg zijn zetel in studentenstad Sheffield, waar veel jongeren Labour stemden en verloor SNP-fractieleider Angus Robertson zijn zetel in Noordoost Schotland.De Lib Dems maakten iets van het verlies van de vorige verkiezingen goed. Toen verloor de partij het leeuwendeel van de 56 zetels die de Lib Dems in 2010 behaalden. Aanvankelijk leek de partij het huidige zetelaantal te verdubbelen naar veertien zetels. Uiteindelijk worden dat enkele zetels minder.Ukip, de partij die decennia lang voor het vertrek van de Britten uit de EU ijverden, zag haar steun enorm afkalven. De partij behaalde dit keer geen enkele zetel in het Lagerhuis. Lange tijd was de verwachting dat de meeste Ukip-kiezers naar de Conservatieven zouden overstappen. Maar ook Labour, dat aangaf zich niet tegen Brexit te verzetten, kreeg de steun van veel voormalige‘kippers’.

9 reacties op “Volk straft Liberale Dief ‘Liar May’ af. Nu Liberale Dief ‘Liar-Rutte‘ nog.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. Op naar de volgende nep Messias van liberale/socialistische/religieuze snit

  Wat is de Overheid?
  Wie heerst “over heden”, verleden, toekomst tot inde Eeuwigheid

  In tegenstelling tot wat veel mensen geloven zijn conflicten, het meeste lijden, onrechtvaardigheid op deze wereld niet het resultaat van hebberigheid, haat of intolerantie. Het meeste van de in humaniteit naar de mens is het resultaat van een specifiek geloof!

  Een irrationeel bijgeloof dat bijna iedereen deelt namelijk het geloof in autoriteit!
  Lees meer: http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/autoriteit-de-basis-van-al-het-kwaad

 3. Ze denkt zeker dat haar achterbakse methoden, door plegen van verraad nog zou helpen? Mooi niet, ze heeft al afgedaan, toen ze in een keer als een blad omdraaide?

 4. In GB nog ’n grotere puinhoop dan hier. Con’s dachten de zege al binnen te hebben. De arrogantie v/d macht, gelijk VVD. Is geen May meer, ’t is juni. Europa wordt geleid door lieden die zelf de soort niet in stand houden (Macron,May,Merkel (3M),Rutte, Bettel, to name a few). Gaat altijd fout.Hun inlevingsvermogen is on(der)ontwikkeld. Volk voelt dat haarscherp aan. Procreatie is ’n oerdrift.

 5. stel je voor dat men een planeet vind waar mensen op zouden
  leven .
  zou de hele oorlog zuchtige blanke bende een raket nemen
  en de aarde met rust laten

 6. FLINT-AREA GOVERNMENT EMPLOYEE RESIGNS AFTER HE CALLED BLACK RESIDENTS THE N-WORD

  The City of Flint, Michigan has struggled through the water crisis for about four years. The poisoned water flew through Flint pipes and into the homes and schools of its residents. So people were forced to buy bottle after bottle just to safely get through the day.

  It’s a well-known fact that the city was neglected because it`s predominantly black and Latino. Thus, both race and racism have been cited as a root cause why the Flint residents experienced the water crisis.

  Despite the fact that the government refused to acknowledge that racism played a major role in Flint water crisis, a journalist allegedly recorded a white county official and proved them wrong.

  “Flint has the same problems as Detroit-fucking n—–s don’t pay their bills, believe me, I deal with them,” said Phil Stair to independent journalist Chelsea Lyons in a video released by Jordan Chariton on his news platform Truth Against The Machine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s