(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corbyn vraagt May om op te stappen en bij CNN, NOS of BBC te gaan acteren(Video).De ‘Conservatieven- dieven’ verliezen hun meerderheid in het Britse parlement. De seniele ‘Mad Dog Trump’ heeft ‘s-nacht vanuit zijn bed per twitter zijn ‘gabber in crime’ May gefeliciteerd met de klinkende overwinning, ook namens de kinderen die inmiddels door zijn schuld aan Kanker en Napalm(Video) zijn overleden (Twitter is inmiddels verwijderd).

De opkomst van een enorme schare wakker geworden jongere kiezers heeft ervoor gezorgd dat oppositiepartij Labour veel beter heeft gepresteerd dan de ‘Macron-MSM’ had verwacht en gehoopt. Het is nog onduidelijk of de Conservatieven bondgenoten ‘gabber in crime’ kunnen vinden om een ondemocratische ‘Dieven-meerderheid ‘te vormen. De nederlaag voor de corrupte altijd liegende Conservatieven, die wel met afstand de grootste partij blijven net als in Holland hun zuster partij bende de VVD-misdaadgroep wordt Premier ‘Liar-Theresa May’ en Poetin persoonlijk aangerekend. Zij nam twee maanden geleden de beslissing om tussentijdse verkiezingen uit te schrijven. Indertijd stond haar misdaadpartij mijlenver voor in de peilingen. Dankzij het weinig charismatische optreden van ‘Liar-May’ en een aantal ‘Love- Islam-Terror- flaters’(Video) tijdens de campagne verdween die voorsprong heel geleidelijk. De corrupte ‘Conservatieve- Liberale Dieven’ en ‘Lair-Rutte’(Video) geven samen met CNN, de Staatsomroepen BBC en de NOS Poetin de schuld van de Nederlaag.

Liar ‘Liberale’ Prime Minister Theresa May’s Big Secret About Terrorism(Video).

Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV(Video) en wel .a.s maandag in de Stem vd Straat- Amsterdam-Noir/SaltoTV.
Labourleider Jeremy Corbyn ziet de uitslag als een reden voor de corrupte en altijd liegende  May om af te treden als premier en verder te gaan liegen bij CNN, BBC of desmoods bij de Dutch Staats-NOS. Hij denkt dat Labour, dat meer dan 30 zetels won, een regering zou moeten vormen. Er is echter geen logische coalitie denkbaar die de Labour aan een daarvoor noodzakelijke meerderheid zou helpen.Dat komt mede door het flinke verlies van de Schotse nationalisten. De SNP zag het zetelaantal bij de verkiezingen van 2015 stijgen van 6 naar 56. Daar zijn er na de verkiezingen van donderdag nog iets meer dan 30 van over. Het grootste deel van de Schotse SNP-zetels ging naar de ‘Conservatieven-Dieven’. De Schotse uitslag wordt door analisten gezien als de doodsteek van de wens van de Schotse SNP-premier Nicola Sturgeon om een nieuw referendum over onafhankelijkheid uit te schrijven.Britse verkiezingen zorgen altijd voor persoonlijke luxe drama’s bij de Elite-gangsters. Het Britse districtenstelsel zorgt ervoor dat er niet één verkiezing plaatsvindt, maar feitelijk 650 verschillende verkiezingen. Deze kunnen worden beslist door heel speciale lokale thema’s. Zo verloor voormalig Lib Dems partijleider en vicepremier Nick Clegg zijn zetel in studentenstad Sheffield, waar veel jongeren Labour stemden en verloor SNP-fractieleider Angus Robertson zijn zetel in Noordoost Schotland.De Lib Dems maakten iets van het verlies van de vorige verkiezingen goed. Toen verloor de partij het leeuwendeel van de 56 zetels die de Lib Dems in 2010 behaalden. Aanvankelijk leek de partij het huidige zetelaantal te verdubbelen naar veertien zetels. Uiteindelijk worden dat enkele zetels minder.Ukip, de partij die decennia lang voor het vertrek van de Britten uit de EU ijverden, zag haar steun enorm afkalven. De partij behaalde dit keer geen enkele zetel in het Lagerhuis. Lange tijd was de verwachting dat de meeste Ukip-kiezers naar de Conservatieven zouden overstappen. Maar ook Labour, dat aangaf zich niet tegen Brexit te verzetten, kreeg de steun van veel voormalige‘kippers’.