(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Westerse Leider van de G7 ‘Mad Dog Trump’ steelt zelfs van kinderen met Kanker(Video).
Dat is de echte reden dat ‘Capo di tutti capi Poetin‘ niet lid wil zijn van deze laffe misdaadgroep. Rutte heeft direct laten weten geen bezwaar te hebben om voor de ‘Kinder-kanker-Dief –Trump’ te blijven werken. Rutte: “wij stelen allemaal van het Volk(Video), hihihihihhhi”.Het ‘Witwas- Maffia bedrijf’ van ‘ Mad Dog Trump ‘heeft minimaal honderdduizenden dollars in rekening gebracht bij een ‘Nep en Fop stichting’ van zoon Eric die zogenaamd geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker, maar het in de eigen zakken deed en doet verdwijnen. M.a.w. de bekende BN-Hoeren ‘Youp van ’t Hek en Junkie-Wendy’ (Video)  ‘Goeden-Doelen -Maffia’ misdadige praktijken.
( zie interview Steve Brown met (Video)) De gewetenloze laag bij de grondse ‘Kruisengrijper- Trump’ sluisde de opbrengsten naar zijn eigen zakelijke ‘Maffia-imperium’, schrijft zakenblad Forbes.

‘Mad Dog Trump’ Groter gevaar voor de Aarde dan ‘Baardmannen-Terrorisme’(Video).
De kosten van de ‘Nep en Fop stichting’ zijn onverklaarbaar crimineel hoog. De Eric Trump Foundation gaf in de afgelopen 6 jaar 1,2 miljoen dollar uit aan ‘Wit-was-rekeningen’ van de Trump Organization, het bedrijf van vader Donald, om onder meer zijn golfbanen te mogen gebruiken voor een benefietevenement. Dat moest zoveel mogelijk geld opbrengen voor een ziekenhuis dat kinderen met kanker behandelt.Eric Trump maakt zich hard voor het St. Jude kinderziekenhuis in Memphis. Met zijn jaarlijkse golfevenement heeft hij sinds 2007 ruim 11 miljoen dollar ingezameld. Eric Trump hielp andere duistere Maffiaorganisaties ook nog eens 5 miljoen op te halen. Dat geld ging(niet) onder meer naar onderzoek naar een zeldzame vorm van kanker. Vorig jaar doneerde de Eric Trump Foundation 2,9 miljoen dollar, meldt het St. Jude ziekenhuis, maar daar wordt ook sterk aan getwijfeld.

‘Goeden Doelen Maffia-Strijkstok’ is van alle tijden en alle Landen.
Maar volgens Forbes gingen in de afgelopen jaren ook opvallend veel inkomsten van zijn stichting níet naar het goede doel. President Trump, toen nog Maffia-zakenman met een vermogen van naar schatting 3,5 miljard en een veelvoud aan schuld bij de Misdaadbanken, verzocht zijn zoon in 2011 persoonlijk om voortaan te betalen voor het gebruik van de golfbaan. In een promotievideo vertelt Eric Trump potentiële donateurs juist dat vrijwel geen geld aan de strijkstok blijft hangen van andere, omdat hij kosteloos de familiegolfbaan kan gebruiken.De uitgaven van zijn stichting schoten de lucht in: waar hij altijd zo’n 50.000 dollar kwijt was aan de organisatie van het golftoernooi dat op het hoogtepunt 2 miljoen binnenbracht, spendeerde hij in 2015 322.000 dollar. Forbes heeft niet kunnen achterhalen waar het geld aan uitgegeven werd. Golfexperts en een oud-medewerker van Trumps golfclub stellen dat het een astronomisch bedrag is voor een golftoernooi met 200 Rat in pak deelnemers en aansluitend diner.Ook is sinds 2011 ongeveer een half miljoen dollar niet aan kinderen met kanker gedoneerd, maar aan andere liefdadigheidsorganisaties zoals de peperdure Garderobe van zijn dochter en vrouw. Die huurden later tegen betaling de Trump-golfbaan af.

Vermenging van Goede doelen met eigen Winst Doelen is normaal in die kringen.   
Het is niet de eerste keer dat blijkt dat Mad Dog Trump zaken en liefdadigheid mengt en zelf beter wordt van geld voor het goede doel. Hij kocht bijvoorbeeld op een benefietgala een groot portret van zichzelf van donaties aan zijn Donald J. Trump Foundation. Met geld van de stichting schikte hij zakelijke rechtszaken met mensen die hij had opgelicht. Zijn bedrijf stuurde flinke rekeningen naar zijn campagneteam, dat geld ophaalde bij aanhangers om de verkiezingen te kunnen winnen. ‘Smeerpoets Eric Trump’ ontkent iets fout te hebben gedaan en reageerde gepikeerd in een interview met’ dr. Goebbels Fox News.’ ,,Ik heb 16,3 miljoen dollar opgehaald voor het beste ziekenhuis ter wereld, en ik word aangevallen.” Zijn stichting meldt dat ,,de Trump Organization op geen enkel moment heeft geprofiteerd van de stichting of haar activiteiten.”De ‘Kinder-kanker dief- Eric Trump Foundation’ heeft de naam inmiddels veranderd in Curetivity crime group. De gewetenloze smeerpoets Eric Trump heeft eind vorig jaar (niet) afstand genomen, omdat de ‘Graai en Naai-politiek’, ‘Maffia-zaken’ en ‘Nep en Fop liefdadigheid’ teveel vermengd werden nu zijn vader nu The Shadow World President( Video) is en hij met broer Donald jr. diens bedrijf leidt. Het meest recente golftoernooi van ‘Curetivity crime group’ werd vorige maand gehouden op de Trump-golfbaan in Washington.