G7 ‘Maffialeider Trump’ en Zonen jatten ‘Bloed-poen’ van kinderen met kanker.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Westerse Leider van de G7 ‘Mad Dog Trump’ steelt zelfs van kinderen met Kanker(Video).
Dat is de echte reden dat ‘Capo di tutti capi Poetin‘ niet lid wil zijn van deze laffe misdaadgroep. Rutte heeft direct laten weten geen bezwaar te hebben om voor de ‘Kinder-kanker-Dief –Trump’ te blijven werken. Rutte: “wij stelen allemaal van het Volk(Video), hihihihihhhi”.Het ‘Witwas- Maffia bedrijf’ van ‘ Mad Dog Trump ‘heeft minimaal honderdduizenden dollars in rekening gebracht bij een ‘Nep en Fop stichting’ van zoon Eric die zogenaamd geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker, maar het in de eigen zakken deed en doet verdwijnen. M.a.w. de bekende BN-Hoeren ‘Youp van ’t Hek en Junkie-Wendy’ (Video)  ‘Goeden-Doelen -Maffia’ misdadige praktijken.
( zie interview Steve Brown met (Video)) De gewetenloze laag bij de grondse ‘Kruisengrijper- Trump’ sluisde de opbrengsten naar zijn eigen zakelijke ‘Maffia-imperium’, schrijft zakenblad Forbes.

‘Mad Dog Trump’ Groter gevaar voor de Aarde dan ‘Baardmannen-Terrorisme’(Video).
De kosten van de ‘Nep en Fop stichting’ zijn onverklaarbaar crimineel hoog. De Eric Trump Foundation gaf in de afgelopen 6 jaar 1,2 miljoen dollar uit aan ‘Wit-was-rekeningen’ van de Trump Organization, het bedrijf van vader Donald, om onder meer zijn golfbanen te mogen gebruiken voor een benefietevenement. Dat moest zoveel mogelijk geld opbrengen voor een ziekenhuis dat kinderen met kanker behandelt.Eric Trump maakt zich hard voor het St. Jude kinderziekenhuis in Memphis. Met zijn jaarlijkse golfevenement heeft hij sinds 2007 ruim 11 miljoen dollar ingezameld. Eric Trump hielp andere duistere Maffiaorganisaties ook nog eens 5 miljoen op te halen. Dat geld ging(niet) onder meer naar onderzoek naar een zeldzame vorm van kanker. Vorig jaar doneerde de Eric Trump Foundation 2,9 miljoen dollar, meldt het St. Jude ziekenhuis, maar daar wordt ook sterk aan getwijfeld.

‘Goeden Doelen Maffia-Strijkstok’ is van alle tijden en alle Landen.
Maar volgens Forbes gingen in de afgelopen jaren ook opvallend veel inkomsten van zijn stichting níet naar het goede doel. President Trump, toen nog Maffia-zakenman met een vermogen van naar schatting 3,5 miljard en een veelvoud aan schuld bij de Misdaadbanken, verzocht zijn zoon in 2011 persoonlijk om voortaan te betalen voor het gebruik van de golfbaan. In een promotievideo vertelt Eric Trump potentiële donateurs juist dat vrijwel geen geld aan de strijkstok blijft hangen van andere, omdat hij kosteloos de familiegolfbaan kan gebruiken.De uitgaven van zijn stichting schoten de lucht in: waar hij altijd zo’n 50.000 dollar kwijt was aan de organisatie van het golftoernooi dat op het hoogtepunt 2 miljoen binnenbracht, spendeerde hij in 2015 322.000 dollar. Forbes heeft niet kunnen achterhalen waar het geld aan uitgegeven werd. Golfexperts en een oud-medewerker van Trumps golfclub stellen dat het een astronomisch bedrag is voor een golftoernooi met 200 Rat in pak deelnemers en aansluitend diner.Ook is sinds 2011 ongeveer een half miljoen dollar niet aan kinderen met kanker gedoneerd, maar aan andere liefdadigheidsorganisaties zoals de peperdure Garderobe van zijn dochter en vrouw. Die huurden later tegen betaling de Trump-golfbaan af.

Vermenging van Goede doelen met eigen Winst Doelen is normaal in die kringen.   
Het is niet de eerste keer dat blijkt dat Mad Dog Trump zaken en liefdadigheid mengt en zelf beter wordt van geld voor het goede doel. Hij kocht bijvoorbeeld op een benefietgala een groot portret van zichzelf van donaties aan zijn Donald J. Trump Foundation. Met geld van de stichting schikte hij zakelijke rechtszaken met mensen die hij had opgelicht. Zijn bedrijf stuurde flinke rekeningen naar zijn campagneteam, dat geld ophaalde bij aanhangers om de verkiezingen te kunnen winnen. ‘Smeerpoets Eric Trump’ ontkent iets fout te hebben gedaan en reageerde gepikeerd in een interview met’ dr. Goebbels Fox News.’ ,,Ik heb 16,3 miljoen dollar opgehaald voor het beste ziekenhuis ter wereld, en ik word aangevallen.” Zijn stichting meldt dat ,,de Trump Organization op geen enkel moment heeft geprofiteerd van de stichting of haar activiteiten.”De ‘Kinder-kanker dief- Eric Trump Foundation’ heeft de naam inmiddels veranderd in Curetivity crime group. De gewetenloze smeerpoets Eric Trump heeft eind vorig jaar (niet) afstand genomen, omdat de ‘Graai en Naai-politiek’, ‘Maffia-zaken’ en ‘Nep en Fop liefdadigheid’ teveel vermengd werden nu zijn vader nu The Shadow World President( Video) is en hij met broer Donald jr. diens bedrijf leidt. Het meest recente golftoernooi van ‘Curetivity crime group’ werd vorige maand gehouden op de Trump-golfbaan in Washington.

 

14 reacties op “G7 ‘Maffialeider Trump’ en Zonen jatten ‘Bloed-poen’ van kinderen met kanker.

 1. Het meest vieze woord in de Anglo-VS samenleving: Charity, Liefdadigheid. Dekmantel voor de meest smerige praktijken en belasting aftrekbaar. Vide Clinton Foundation waaraan door alle naties gul werd gedoneerd tot ’t moment dat ze de verkiezingen verloor.De volgende dag werden alle employees de laan uit gebonjourd.

 2. toch ben ik nog niet echt overtuigd van boef trump tenslotte is hij getrouwd heeft kinderen wat een breder beeld geeft in je beoordelingsvermogen tov een mark rutte een macron een merkel of elke homo op een publieke bestuursfunctie. Het imf met geen belasting betalende lagarde heeft al besloten dat de amerikaanse economie gaat groeien met een kleine 3% dmv tax refund met steven mnuchin en natuurlijk gaat deze refund eerst langs de trumpjes. Wij hebben droetoeter bert roest wat veel triester is en een NATO japie die een uitbrander heeft gekregen van trump.

  Nu is het zo dat wij het echte nieuws nooit horen maar NATO japie gaat een proces aan zn broek krijgen omdat de NATO onterecht ja ruim 10 ton verrijkt uranium op servie heeft gebombardeerd en hier nu 33000 kanker gevallen door rondlopen. Natuurlijk niet via het corrupte en verotte ICC te den haag maar alle leden krijgen een individueel en TERECHT proces aan hun reet.

  https://sputniknews.com/europe/201706081054452091-serbia-sue-nato-bombin-of-yugoslavia/

 3. Vind dit geheel niet vreemd, laatst van een pvdacoriefee iets gelezen in de krant, dat die een greep in de kas van een fonds had gedaan ?
  Komt er nog weg mee ook!

 4. David Rockefeller dacht ik kom er wel ? en nu zo komt alles naar beneden !

  Moge het volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond

 5. Peter racefiets de vries is ambassadeur van de stichting meet Kate die door middel van kleinschalige projecten onderwijs en onderdak wil bieden aan minderbedeelde kinderen in Ghana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s