(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR De Crime leiders van VVD-misdaadgroep en ‘Groen-Witwas-Links'(Video) Rutte en zijn ‘Boy Klaver’ zijn woensdag bij de hoogbejaarde  PvdA Middeleeuwse ‘Oranje-informateur Herman Tjeenk Willink'(Video) privé thuis in Scheveningen bijeengekomen om stiekem te praten over de vastgelopen formatie ‘KabinetRutte&Keizer’. Bronnen hebben ons laten weten dat de koffie en drank werd verzorgd door Joris Demmink(Video). Een poging om een pluk de armen, zieken en bejaarden kaal ‘Kabinet Rutte3′  te vormen van deze twee partijen met de ‘Nep-Christen CDA’ en ‘Yuppie Fascisten-D66(Video) ‘liep eerder mis omdat de oude PvdA Baas Willink zwaar in de war raakte van alle leugens. Hij is weliswaar als  extreem corrupte Minister van Staat en persoonlijke ‘Orjane-Hofnar’ van het ‘Taxfree-Koningshuis(Video)’ meer dan gewend aan Liegen, maar de afgelopen dagen spande zelfs voor hem de Kroon.

Klaver: Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’(Video).

CU crime Boss Segers: Om te regeren met Rutte verkopen wij onze ziel aan de Duivel(Video).
De  corrupte partijen konden het niet eens worden op het punt van ‘Migratie-‘Oliedollar-Vluchtelingen’–handel’(Video), maar wel hoe de Democratie de komende 4 jaar weer te verkrachten(Video) zoals zij o.a. gezamenlijk al hebben gedaan met de ‘Wil van het Volk’ m.b.t het afwijzen van het Associatieverdrag met de ‘Maffiaboss Poresjenko’ (Video)’. De Oude ‘Oranje Homo Willink’ probeert hier een uitweg voor te vinden en heeft in het geheim ook zijn belangrijkste eis op tafel gelegd, namelijk dat er nooit getoornd mag worden aan de Taxfree  dag uitkering van 4000,- euro voor zijn Petekind Prinses Amalia.  Na deze privé ontmoeting zagen getuigen Klaver met pijn in zijn GroenLinks ‘Boy-kontje’ naar buiten komen uit de Villa van Willink. Was hij te pakken genomen door die twee Oranje Homo’s Rutte en Willink? De Staat-NOS verklaarde de pijn(Video) aan Klaver zijn gat aan verhitte,eerlijke,pittige discussie’s. Tussen twee ‘Heren’ en hun ‘Yes we can’ Boy Klaver(Video).

‘Boy Klaver’ heeft Willink met pijn in zijn gat aangeboden om die Taxfree dag uitkering  van 4000,- euro(Video) voor Amalia Wit te wassen. Hij had woensdag geen officiële gesprekken gepland met corrupte en gewetenloze partijleiders. Vandaag gaat het formatieoverleg op het’ Misdaadcentrum Binnenhof'(Video) naar verluidt weer verder. Toen Klaver wegging bij Tjeenk Willink in de middag wilde hij niets over de duistere inhoud van het gesprek en de pijn in zijn gat kwijt. Het ging over de „ontstane situatie.” Het gesprek zou niet tot conclusies hebben geleid. De verwachting is dat het overleg tussen de vier anti democratische en corrupte partijen om een oplossing te vinden zal worden voortgezet.Na het vertrek van Klaver bleef Rutte nog een uur met zijn informateur van Taxfree ‘Graai -King Willem’ na brallen. Misschien nagenieten hoe die Oranje Homo’s ‘Boy Klaver’ met zijn tweeën te grazen hebben genomen? De VVD Godfather wilde na afloop niks kwijt. „The change of scenery ( en gatje van Klaver) kan soms helpen”, verwijzend naar de alternatieve privé locatie voor de gesprekken.

Misdadig ’Motorblok’ klaar om het Volk weer kaal te plukken en voor te liegen met hulp van de Staat-NOS.’Pinoccio Rutte’(Video): Laffe Buma en Pechthold duiken weg.
Een combinatie van het corrupte en altijd liegende ’Motorblok’ VVD, CDA, D66 met GroenLinks lijkt de logische keuze na de blokkade van de Christen ‘Duivelse-Unie’ door D66. Die laatste partij vindt dat in een kabinet van het motorblok met de ChristenUnie de Rechtse populisten, c.q. corrupte conservatieven te sterk worden.Migratie is niet het enige pijnpunt tussen de vier ‘anti-democratische partijen’. Ook op zaken als klimaat en inkomensverdeling zijn de verschillen groot. Zo willen Rutte, Pechthold en Buma dat de armen zand gaan vreten. De ‘VVD Boy Klaver’ gunt de armen in ieder geval een zak patat zonder mayo. Op deze punten zal de ‘Oranje-boven-informateur’ vermoedelijk ook meer duidelijkheid willen hebben voordat de partijen weer om tafel gaan zitten om te onderhandelen.De verwachting is niet dat de vier  corrupte partijen volgende week al gaan onderhandelen als ze besluiten weer samen te komen, aldus een bron. De verkennende fase zal dan nog worden voortgezet.Tjeenk Willink bralde dinsdag met hitsige ‘Kasteelheer Alexander Pechtold’ (Video), ‘Nep-Sybrand Buma’ en ‘Pinoccio Rutte’ gezamenlijk. Na het overleg wilden ze niets kwijt. Eerder op de ochtend was Klaver al door de ‘Orjane-informateur’ ontvangen in de Stadhouderskamer. In het weekeinde waren er ook al contacten tussen de criminele en bijna altijd liegende hoofdrolspelers.