(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Labor leider Carbyn en Buitenhof stellen Volksnieuws in gelijk in ‘Mad-Dag Trump’ War on Terrror(Video). Jeremy Corbyn, voorzitter van de Britse oppositiepartij Labour, roept premier ‘Elite-Gangsterin-Theresa May’ op om af te treden en bij ‘CNN-Fake-News’ verder te gaan liegen en acteren na de aanslag in Londen. Men kan veel zeggen van de Liberale’Fascistische May’ , maar zij kan minimaal net zo goed liegen als haar politieke geestverwant ‘Pinoccio Rutte’. Waarom gaat Rutte ook niet acteren bij CNN of de ‘Staats-NOS ‘(Video), die kunnen altijd meer corrupte politieke BN-leugenaars als Timmermans gebruiken, niet dan?

Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV(Video).

Zet alle EU Jihadisten op één boot met Wahabi ‘Imam-Captain’ terug naar hun plat gebombardeerde land(Video).
In een interview op de Britse televisiezender ITV uit hij zijn kritiek op de bezuinigen bij de politie en op de armen, bejaarden en zieken. Hij zegt dat May in zekere zin dus verantwoordelijk is voor de aanslag die op London Bridge plaatsvond en dat meer dan 3,7 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten overleven, zoals in het NL van Rutte 2,5 miljoen.„Zij hebben koelbloedig mensen gedood op een walgelijke en verschrikkelijke manier”, antwoordde Corbyn op de vraag of hij May „op welke manier dan ook” verantwoordelijk acht voor de aanslag.„Maar May is herhaaldelijk gewaarschuwd voor de bezuinigingen in het aantal corrupte politiemensen,die wel tijd hebben om met CNN mee te werken om Fake ‘Love- Islam-Terror News’ te fabriceren(Video)”, vervolgt Corbyn.

‘Oranje-Informateur Wellink’ reageert (niet) op Wilders die hem uit de Middeleeuwen kwalificeerde(Video).
Vervolgens krijgt Corbyn de vraag of hij wil dat May ontslag neemt dan wel de gevangenis in moet. Daarop zegt hij dat de verkiezingen van donderdag misschien wel de beste mogelijkheid zijn om ermee om te gaan. Ondertussen is de hoog bejaarde (is hij seniel?) Oranje Informateur ‘Middeleeuwse Willink’ hard bezig om ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep (Video) weer voor 4 jaren in het zadel te helpen en kunnen de reeds kaal geplukte de armen, bejaarden en zieken zich gaan opmaken om zand te gaan vreten en daar komt geen Baardman aanslag aan te pas.