Corbyn vraagt May om op te stappen en bij CNN of BBC te gaan acteren.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Labor leider Carbyn en Buitenhof stellen Volksnieuws in gelijk in ‘Mad-Dag Trump’ War on Terrror(Video). Jeremy Corbyn, voorzitter van de Britse oppositiepartij Labour, roept premier ‘Elite-Gangsterin-Theresa May’ op om af te treden en bij ‘CNN-Fake-News’ verder te gaan liegen en acteren na de aanslag in Londen. Men kan veel zeggen van de Liberale’Fascistische May’ , maar zij kan minimaal net zo goed liegen als haar politieke geestverwant ‘Pinoccio Rutte’. Waarom gaat Rutte ook niet acteren bij CNN of de ‘Staats-NOS ‘(Video), die kunnen altijd meer corrupte politieke BN-leugenaars als Timmermans gebruiken, niet dan?

Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV(Video).

Zet alle EU Jihadisten op één boot met Wahabi ‘Imam-Captain’ terug naar hun plat gebombardeerde land(Video).
In een interview op de Britse televisiezender ITV uit hij zijn kritiek op de bezuinigen bij de politie en op de armen, bejaarden en zieken. Hij zegt dat May in zekere zin dus verantwoordelijk is voor de aanslag die op London Bridge plaatsvond en dat meer dan 3,7 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten overleven, zoals in het NL van Rutte 2,5 miljoen.„Zij hebben koelbloedig mensen gedood op een walgelijke en verschrikkelijke manier”, antwoordde Corbyn op de vraag of hij May „op welke manier dan ook” verantwoordelijk acht voor de aanslag.„Maar May is herhaaldelijk gewaarschuwd voor de bezuinigingen in het aantal corrupte politiemensen,die wel tijd hebben om met CNN mee te werken om Fake ‘Love- Islam-Terror News’ te fabriceren(Video)”, vervolgt Corbyn.

‘Oranje-Informateur Wellink’ reageert (niet) op Wilders die hem uit de Middeleeuwen kwalificeerde(Video).
Vervolgens krijgt Corbyn de vraag of hij wil dat May ontslag neemt dan wel de gevangenis in moet. Daarop zegt hij dat de verkiezingen van donderdag misschien wel de beste mogelijkheid zijn om ermee om te gaan. Ondertussen is de hoog bejaarde (is hij seniel?) Oranje Informateur ‘Middeleeuwse Willink’ hard bezig om ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep (Video) weer voor 4 jaren in het zadel te helpen en kunnen de reeds kaal geplukte de armen, bejaarden en zieken zich gaan opmaken om zand te gaan vreten en daar komt geen Baardman aanslag aan te pas.

 

10 reacties op “Corbyn vraagt May om op te stappen en bij CNN of BBC te gaan acteren.

 1. Torie of Labour (or Libtards) is allemaal 1 pot nat. Dat zie je hier ook (vvd of pvda of libtards66). Links- of Rechtsom wordt alles afgebroken en wegbezuinigd, maar belastingen en uitgaven blijven even hoog. Mischien dat de wegbezuinigde miljarden in de koffers vd EU terecht komen.
  Maar die May vertrouw ik echt voor geen meter. ’t Lijkt wel of ze d’r best doet de macht te verliezen en Brexit te saboteren. Labour was voor een paar maand geleden nog doder dan de pvda en nu komen ze in de buurt vd Tories. Onbegrijpelijk wat daar gebeurd.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 3. Spoedcursus: creatief omgaan met corrupte kurk.

  Hoe kunnen overbejaarde fossielen uit de tijd van de prehistorie in de tijd van het 5G mobiele internet en 3D-print robotica anno 2017 ons Vaderland leiden naar een waardige samenleving in de informateurscarrousel ?

  Het volgende cursusmateriaal dient zich aan in het Torentje:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Tjeenk_Willink

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Neelie_Kroes

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ruud_Lubbers

 4. Natuurlijk komt TW uit de M-E, gelijk de monarchie. Voelt zich daar zeer senang bij. Homo’s werden in de M-E op de brandstapel gegooid of ge4endeeld. Dat dan weer niet. Gewoon ’n ideetje v/d draak van Drakensteyn om die ultra bejaarde knol van stal te halen. Wil v/h volk (VVD+PVV) genegeerd. Macht v/d vorst(in) is absoluut. Kan Bea niet meer, staat Max. in de startblokken. Waardig opvolgster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s