Zet alle EU Jihadisten op één boot met Wahabi ‘Imam-Captain’ terug naar hun plat gebombardeerde land.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na de zoveelste Godsdienst waanzinnige Baardmannen aanslag gisteren in London begint EU onder Merkel&Rutte(Video) steeds meer te lijken op een Tweede Afghanistan met dagelijkse ‘Wir schaffen das-Bomaanslagen’. Er staan 23.000 Jihadisten  officieel geregisteerd in Engeland en God mag weten hoeveel in de EU en NL. U zult het nooit horen van de Staats-NOS. Daarvoor moet u bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV zijn. Het door de ‘Wir schaffen das Merkel EU-Elite’ kaalgeplukte en dagelijks gebombardeerde EU-Volk eist: Het wordt hoogtijd dat alle geregistreerde Jihadisten (Video) in de EU, Engeland en NL op één boot worden gezet met een Minaret als schoorsteen en een ‘Trump- Wahabi-Iman'(Video) als Kapitein terug naar hun middeleeuwse  ‘Islamland’. Vrouwen mogen niet aan dek komen en reizen mee vermomd in aardappel zakken met twee ooggaatjes beneden deks.


De PvdA’ Imam Samsom’ en ‘Yes, we can’ Jesse Klaver (Video) reizen ook gratis mee als waarnemers. Maak ze wijs dat zij op een Christelijke Rode Kruis boot met veel kinderen gaan en de helft zit dan met een bomvest en grote messen aan boord en blazen ze op zeker zich zelf ook nog op. Als ze aan boord gaan wordt er niet gecontroleerd (dat heeft Samsom in zijn hoedanigheid als ‘Waste Management-Maffia’ deskundige(Video) van te voren geeist en bekend gemaakt) op smokkelaar waar ( kindbruidjes) en bommen, want Samsom en Klaver hebben namens  ‘Pinoccio Rutte’ Video) laten weten vertrouwen te hebben in de (geestelijk, gestoorde) ‘Baardman- passagiers’ . Huisreglement boot:Drank, drugs en porno boekjes mogen alleen benedendeks en stiekem op de toilet worden genuttigd en bekeken.Wilders zal met een PVV-fanfare de boot muzikaal uitleiden.

3 reacties op “Zet alle EU Jihadisten op één boot met Wahabi ‘Imam-Captain’ terug naar hun plat gebombardeerde land.

  1. De Trojaanse Paarden zijn overal. Onbegonnen werk om hen in kaart te brengen. Vrucht van jarenlang tolerant beleid en Welkom ontvangsten. Blijft niet beperkt tot Schaarbeek en St Denis. VK of EU maakt hen niet uit. Bush en Blair zouden ter verantwoording moeten worden geroepen. Wat in ’t M-O gebeurt, doen IS cellen dunnetjes over in Europa. Europa=Afghanistan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s