Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De zusterorganisatie van de Staat-NOS de corrupte Britse Staat-omroep BBC en de commerciële radiostations van het Corporate crime in Groot-Brittannië weigeren het protestlied (de waarheid) over de gewetenloze, corrupte uitbuiter en de net als ‘Pinoccio Rutte’(Video) altijd liegende premier ‘Elite-Gangsterin Theresa May’ op de radio te draaien. Het nummer Liar Liar GE 2017 van Captain Ska kwam deze week op 4 binnen in de Britse hitlijsten.

Op de ‘dr. Goebbels-website’ van de ‘Staats-BBC’ waar je van ieder liedje in de hitlijst 30 seconden kunt beluisteren, is Liar Liar GE 2017 tot grote woede van de band en het kaal geplukte Volk ook niet te beluisteren. Op de commerciële Maffia zenders Capital FM en Heart werd wel gezegd dat het nummer in de top-10 stond, maar werd het vervolgens niet gedraaid.De Corrupte VVD Minister ‘Henk-Korting Kamp’ is tevreden dat het nummer over zijn ‘Neo-(Nazi)-Liberale’ ‘gabber in crime’ niet gedraaid wordt, want dat is volgens hem alleen maar een negatieve boodschap en de’ VVD-misdaadgroep'(video) en de altijd liegende ‘Godfather Rutte’ staan altijd voor een positieve boodschap (Liegen en censuur).

2 reacties op “Protestlied over Britse altijd Liegende Premier May in top 40, maar niet op de radio en TV.

  1. Heeft jarenlang als Min. BiZa gedaan wat Merkel+Rutte nu doen: immigranten haast onbeperkt toelaten. Aanslagen worden er niet gepleegd door vluchtelingen, maar door lieden die al jarenlang in GB wonen of er zelfs zijn geboren. Helaas kunnen de Britten nu niet mad Merkel de schuld geven. Dikke kans dat Corbyn op 8/6 gaat winnen. May vindt men ’n draaikont.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s