(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mad Dog Trump’ is net zo gevaarlijk(Video) als Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’. Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps (Video).
Na 8 jaar trouwe Moorddadige en criminele diensten voor de Ultra-Rijke van de“the Shadow World” (Video) als een “Uncle Tom” laten zij Obama nu als beloning ook leven als een gewetenloze Utra-Rijken. ‘VVD Boy-Jesse Klaver’:“Obama is en blijft mijn grote voorbeeld(Video). En mijn Kiezers zijn net zo dom als die van Obama, hi,hi,hi,hi,hi, Yes, we Can!(Video)”. Het stulpje in Washington D.C. kost een slordige acht miljoen dollar, maar telt wel negen slaapkamers, acht badkamers en heeft een prachtig aangelegde tuin. In dit huis van 760 vierkante meter wonen voormalig Amerikaans president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. The 8,200-square-foot home was previously sold in 2014 for $5.295 million, was once owned by former Clinton White House press secretary  dr.Goebbels  de ‘Elite-Gangster Joe Lockhart’ and his peperdure ‘Callgirl- wife’, and is in the Kalorama neighborhood. According to Mansion Global. 

‘Pedo-Bill Clinton’ schrijft ‘Jimmy Savile-thriller’(Video) hoe hij zich straffeloos vergreep aan Kinderen en arme Blacks. Oorlog’s misdadiger (Video)‘TIIP-Obama ‘volgt met Boek van 60 miljoen (Leugens) en Dollars. 

Omdat dochter Sasha de komende twee jaar nog in de stad studeert aan de duurste school (50 duizend Dollar per jaar +diploma garantie) blijven de Obama’s zeker tot die tijd in de luxueuze villa wonen. In eerste instantie huurden ze het huis voor 22.000 dollar per maand, sinds hun vertrek als Dief in de nacht uit het Witte Huis. Onlangs besloten ze de enorme villa echter te kopen. Dit tot grote vreugde van de verkoper, die het huis een paar jaar geleden voor vijf miljoen kocht. Een overwaarde van ruim 3 miljoen, dus.

Terechte Ophef bij de Vrije media op het internet over deze ‘Mega-Oplichters en ‘Nep en Fop-Democraten Obama’s en Clintons’.
Over de aankoop is flink wat ophef ontstaan. Obama verdiende de afgelopen acht jaar een presidentieel salaris van 400.000 dollar per jaar. Volgens CNN CIA is het pensioen voor ex-presidenten een bedrag van 200.000 dollar. Veel mensen vragen zich dus af hoe Obama het huis kan financieren. Maar met de lucratieve ‘Pedo- Bill-boekdeals’ ter waarde van 60 miljoen dollar van het Volk-verraders koppel in het achterhoofd, is de aankoop wellicht zo gek nog niet. Gewetenloze Obama zelf is ongeveer 40 miljoen waard. Onlangs ontving hij 400.000 dollar voor een praatje op bij zijn bazen de Wall Street Bankier-gangsters. Een huis van 8 miljoen kan er dus wel vanaf.