(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’ gaat voor de tactiek van de Verschroeide Aarde(Video).Rutte betreurt Trump’s opzeggen klimaatverdrag, maar hij blijft pal staan achter het ‘VVD-Klimaat’ dat de armen zand vreten.
Hij hoopt dat Trump zo Mad is dat hij wel de NATO blijft betalen.De Elite van de Verenigde Staten stappen uit het klimaatverdrag van Parijs. De Amerikaanse President ‘Mad Dog Trump heeft dat donderdag aangekondigd in de tuin van het Witte Huis en liep gelijk een ‘Ozon-Zonnesteek’ op.  Het opzeggen van het verdrag werd al verwacht. Volgens de ‘Mad Dog Trump’ kost het akkoord de Amerikaanse burger te veel geld en dat klopt, want de US Elite waarvan hij een Puppet is betaald geen cent mee. Trouwens de EU-Elite betaald er ook geen cent aan mee, want die laten de kaalgeplukte massa voor de kosten opdraaien. Trump wil gaan onderhandelen over een beter akkoord. Trump denkt dat hij vier jaar nodig heeft om zijn land los te maken van het verdrag. Maar als hij echt wat voor de mensheid en de aarde zou willen doen moet hij de stekker uit de NATO trekken

16 miljoen (1 op de 5) kinderen lijden dagelijks honger(Video) in de US en blijven alleen in leven omdat zij één maaltijd per dag krijgen op school ongeacht het Klimaat!.

‘Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. Tokkie’s afgeleid(Video) met Hollleeder door hysterische John van den Heuvel(Video).

 In het akkoord hebben de Elite van bijna alle landen in de wereld afspraken gemaakt om de klimaatverandering tegen te gaan en de rekening te presteren aan ‘Jan met de Pet’.

Trump:’Niet bedoeld voor verbeteren ‘Moordend-Kapitalistisch- klimaat’. Mad Dog Trump’ eist massa US-wapenaankopen van de bange NAVO-leiders(Video).


Trump somde in zijn verklaring een reeks nadelen op van het verdrag voor de Elite van zijn land. De veranderingen die de landen moeten invoeren gaan in de VS gepaard met het verlies van miljoenen banen in bijvoorbeeld de automobielindustrie en energiesector bralt hij als een echte Mad Dog.Het verdrag kost de Amerikaanse ‘Jan met de Pet’ een fortuin en dat wil Trump zijn volk, de arbeiders en de belastingbetalers, niet aandoen. „Dit Verdrag is niet bedoeld voor verbetering van het klimaat maar om landen te laten profiteren van de VS-(Elite)”, aldus Trump en ook daar heeft hij wel een punt.

’Het verzwakt Amerika’. ‘Masochist Rutte’: ’Trump heeft een Wapenhandel(Video)punt’.
Volgens Trump is het verdrag van Parijs geen eindpunt maar een begin en zou er nog veel gevraagd worden van de VS als het land in het akkoord zou blijven. „Ik heb als president de plicht de Shadow World(video) te beschermen tegen toekomstige aanvallen op onze soevereiniteit. Het verdrag van Parijs ondermijnt de economie van Amerika  Ultra Rijken, verzwakt onze soevereiniteit en zet Amerika op een constante achterstand op de rest van de ‘Graai en Naai Elite-Wereld’. Het is tijd om het verdrag te verlaten”, aldus Trump.

TTIP-Uncle Tom-Omaha'(Video) heeft zich door de EU ‘Führerin Merkel’ te pakken laten nemen.
Trump kondigde aan meteen te stoppen met betalingen aan het Green Climate Fund, een fonds van de bodemloze en corrupte Verenigde Naties. Via dit strijkstokfonds waar de PvdA ‘Eunuch Koenders’(Video) hoopt te gaan Graaien en Naaien, opgericht in de aanloop naar de onderhandelingen over het verdrag van Parijs, gaat geld van ontwikkelde landen naar ontwikkelingslanden om maatregelen tegen klimaatverandering te nemen. De reeds tot op het bot kaal geplukte ‘VS –burgers’ betalen daar omgerekend meer dan 2,5 miljard dollar aan en zijn daarmee de grootste donor slachtoffer .

’Milieu vervuilende Erfenis Obama ongedaan gemaakt’.


Door alsnog uit het verdrag te stappen, ontmantelt Trump de politieke nalatenschap van oud-president Barack Obama, die nu leeft als een Ultra-Rijke Elite-Gangster en in die hoedanigheid een groot vervuiler van de aarde is(Video). De Republikeinse ‘Freak-president ‘stopte eerder al met een groot deel van het klimaatbeleid van zijn voorganger.Het is nog onduidelijk hoe het Witte Huis de Amerikaanse deelname aan het klimaatpact wil opzeggen. Zo’n proces zou jaren kunnen duren. Daar wordt volgens de bronnen nog aan gewerkt door een klein ‘Mad Dog-team’, waar onder anderen de chef van het Amerikaanse Bureau Milieubescherming (EPA), ‘Psycho -Scott Pruitt’, deel van uitmaakt.