(van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koninklijke corruptie in Gangster’s Paradise. VVD-misdaadgroep’(Video) eist Verbod op Motorclubs,maar laat ‘Rat in pak-club’ ongemoeid.
De voormalig Rochdale ‘Bestuur-Gangster-Boss” ’Maserati-man’ Hubert Möllenkamp moet ruim 2,1 miljoen euro (niet) terug betalen aan de staat. Hij is het vleesgeworden symbool van de ‘PvdA& CDA-Ratten in pak'(Video) die hun zakken vullen ten kosten van ‘Jan met de Pet’ onder het mom: we doen goed Bestuur ‘s werk voor de kaal geplukte mensen uit de laagste klasse. Dit heeft de rechtbank in Amsterdam donderdag bepaald. Met de uitspraak volgt de rechtbank grotendeels de rekensom van het Openbaar Ministerie (OM), dat eind april een kleine 135.000 euro meer vorderde. Het bedrag omvat onder meer steekpenningen die Möllenkamp als Topman Gangster van de Amsterdamse ‘Woningcorporatie-misdaadgroep’ aannam en giften die hij kreeg door bevriende VVD ‘Maffia- ontwikkelaars ‘ vastgoedprojecten te gunnen en Jan met de Pet uit te melken met de waanzinnige  ‘VVD-Aasgier Stef Blok'(Video) misdadige huur’ s verhogingen  goed gekeurd door de PvdA-hoertjes.

Godfather Erik Staal ,de man van 1.9 miljard heeft geen geheugen bij de Parlementaire Bral-commissie(Video).

PvdA Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro Spion Arib’ grijpt in: Geen Fopcommissie, Nep-Parlement, Fop-Parlementsleden en Nep-Tweede Kamervoorzitter.

‘Bestuur-Gangster Möllenkamp’ (67) werd in hoger beroep schuldig bevonden aan onder meer het aannemen van steekpenningen, witwassen en meineed, de gebruikelijke gedragingen van de Ratten in pak. Hij kreeg daarvoor als één van de weinige Ratten in pak eind maart in hoger beroep drie jaar en drie maanden celstraf van het gerechtshof in Amsterdam. In eerste aanleg had de rechtbank hem eind 2015 2,5 jaar cel opgelegd.In de ‘Nep en Fop-ontnemingszaak’ van donderdag noemde de rechtbank onder meer twee Luxe appartementen van Möllenkamp in Lelystad en Spanje als verkregen giften. Het verweer van de advocaten van Möllenkamp dat hij daarvoor leningen had afgesloten bij de ABN misdaadbank van de ‘VVD -Drag Queen Zalm’ werd van tafel geveegd.Ook het argument van de verdediging dat Möllenkamp het bedrag als gevolg van een persoonlijk faillissement in 2012 niet kan voldoen, bracht de rechtbank er niet toe anders naar de zaak te kijken. ,,De rechtbank is er (niet) van overtuigd dat de Möllenkamp nooit meer in staat is om te betalen.’ De voormalige echtgenote van Möllenkamp, veroordeeld voor valsheid in geschrifte moet ruim 300.000 euro terugbetalen en die kreeg daarvan ter plekke de slappe lach. Een VVD Maffia-vastgoedontwikkelaar die eerder werd veroordeeld voor omkoping moet bijna 2,5 miljoen euro aan crimineel verkregen voordeel aftikken en heeft nog niet één cent betaald.

Taxfree-King Willem’(Video) , Minister ‘Henk-Korting-Kamp’(Video), ‘Kuttenvanger Balkenende’ en Möllenkamp behoren tot de dure “King Willem- Pimp Bolide- Club'(Video).
De Bestuur-gangsters Möllenkamp en Erik Staal zijn het symbool van corruptie en misdaden in het subsidie’ PvdA&CDA-Huisjes-Melk-corporatieland’, die in 2013 leidden tot de instelling van een ‘Nep en Fop parlementaire enquêtecommissie’ die niets opleverde behalve een hoop gebral van een stel Tweede Kamer ouwehoeren en systematisch gelieg van de Bestuurders.  De dure auto waarin hij op kosten van zijn werkgever reed (net als als ‘Taxfree-Koning Willem’ en ‘Henk-Korting-Kamp’) en zijn flamboyante levensstijl( net als King Willem&Co) leverden hem bijnamen als de ‘Maserati-man’ en de ‘Zonnekoning’ op. Bij de ‘Nep en Fopenquêtecommissie ‘bralde hij nooit steekpenningen te hebben aangenomen. Dat leidde later tot een veroordeling wegens meineed en dat is op zich uniek want wie liegt er niet in de Tweede Kamer met hun altijd liegende corrupte Rutte als eeuwige middeleeuwse Premier Hofnar(Video).Overigens is het nog maar de vraag of Möllenkamp de miljoenen ooit terug zal betalen. Het vonnis geeft hem de mogelijkheid om justitie te verzoeken de schuld kwijt te schelden als zijn financiële situatie niet verbetert. Aangezien hij inmiddels privé failliet is en er al een schuld van zo’n tien miljoen van zijn vroegere werkgever ‘Misdaadgroep-Rochdale’ boven zijn hoofd hangt, is de kans groot dat de claim van justitie later daadwerkelijk wordt kwijtgescholden. Zijn advocaat Willem Koops is daarom tevreden met het vonnis. “De rechtbank ziet gelukkig ook wel dat hij dat geld niet wit heeft, want ook ‘Bestuur-Gangster Möllenkamp’ is net als de Koninklijke familie bekend met de “Panama-Papers”(Video) en heeft zijn zwarte poen ook veilig weg geparkeerd. De vraag is daarom of hoger beroep noodzakelijk is. Wij beraden ons”, aldus Koops.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaal plukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).