Volkse Topondernemer Rens Vrolijk verdacht van ‘Rat in pak-Fraude’ en slachtoffer ‘VVD-Klasse Justitie’.

(van onze ‘VVD–Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-De bekende Haagse ondernemer en ‘Rode-Youp van t Hek- Kruis’ weldoener voor zich zelf Rens Vrolijk is aangehouden voor ‘Rat in pak-belastingfraude’. De man – onder andere oud-voorzitter van het Zakelijk Platform van ADO Den Haag – zou met zijn uitzendbureau, het bedrijf Vrolijk Schoonmaakdiensten en een administratiekantoor voor twee miljoen euro de fiscus hebben getild. Kennelijk is Rens Vrolijk geen lid van de’ VVD-misdaadgroep’ ,want het feit waarvoor hij en zijn vrouw zijn opgepakt is standaard VVD gedrag waar tegen Justitie van de VVD ‘Aasgier Stef Blok'(Video) nooit optreed.

Gisteren werd de woning van het echtpaar doorzocht, waarbij onder andere een Porsche Cayenne, schilderijen en tientallen dure horloges in beslag werden genomen, die uiteraard door de onderbetaalde Politie vakkundig zullen worden weg gemaakt(Video) .Het balletje ging rollen nadat de Belastingdienst van de ‘VVD -Boef Erik Wiebes’ aka “Alle armen aan het gas” vraagtekens zette bij de aangiften omzetbelasting van het uitzendbureau, die ingediend waren door het administratiekantoor dat niet op de ‘VVD-Witwas Zuidas’ te Amsterdam is gevestigd en omdat Rens geen lid is van de VVD-misdaadgroep. In de boeken van alle bedrijven bleken mogelijke ‘Henry Keizer-onregelmatigheden ‘te vinden, waardoor de ‘VVD-staatskas’ vanaf 2011 ruim 2 miljoen euro zou zijn misgelopen en dat is feitelijk peanuts vergeleken bij bijv. de 30 miljoen die Bolle ‘Lijkenverbrander Keizer’ als VVD Partij-bende voorzitter in zijn zak in vogelde.

‘Volks-Flamboyant echtpaar’ wekte ergernis en jaloezie op bij het ‘VVD-OM’. Wie denk hij wel dat hij is? ‘Taxfree King Willem’?
Het flamboyante Volkse echtpaar is een graag geziene gast bij feestjes in de Haagse regio en was eerder commissaris bij ADO Den Haag. Hij is een selfmade-man die van simpele glazenwasser uitgroeide tot eigenaar van een familiebedrijf met 450 werknemers. Zijn bedrijven worden vooral ingehuurd door gemeenten, het rijk en hotels en ook dat zat de lokale VVD dwars. ’Delen’ is zijn motto en niet dat van de VVD: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) en pluk de arme kaal! En hij heeft zich meerdere malen publiekelijk uitgesproken als voorvechter van maatschappelijk verantwoord ondernemen wat gewoon een klap in het gezicht is van ‘Rutte& Henk-Korting-Kamp’(Video). Ook is hij voorzitter van de galacommissie van het Rode Kruis Gala aan Zee in november.Bij zijn bedrijf was woensdagmiddag niemand bereikbaar voor commentaar.

6 reacties op “Volkse Topondernemer Rens Vrolijk verdacht van ‘Rat in pak-Fraude’ en slachtoffer ‘VVD-Klasse Justitie’.

  1. Het is niet enkel een fraude het is ook het bestelen van werknemers uren met zijn eigen uitzendbureaus onder de naam rsb bijvoorbeeld… te aso voor worden doodstraf die vent! Fucking dief!

  2. Mag ik aannemen dat die 8 miljard Euro direct wordt uitgekeerd aan klanten van de Voedselbank ?

    Nu het warmer wordt lijkt het opeens of ik in Lagos, Bagdad of Bombay woon i.p.v.
    een oer-Nederlandse stad.

  3. Steekt je kop boven ’t NL maaiveld uit,wordt ie eraf gehakt. Alles+ieder1 in ’n Premie B doorzon woning in ’n Vinex wijk met max. 2 kids en 1 Opel Kadett voor de deur en ’s zomers naar de camping of ’n all-inclusive. Alleen dan heb je kans niet lastig gevallen te worden. Fiscus heeft 8 miljard meer opgehaald dan begroot ondanks mega uitgaven aan gelukzoekers met de omvang v/e grote NL stad en >3K hebben ’n gratis verblijfsvergunning gekregen omdat de inburgeringscursus vergeten was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s