‘Kasteelheer Pechtold’ roept zijn Motorblok CDA,Groenlinks en VVD op ‘EU-Macron-Merkel-Tandem’ te volgen.

(van onze Internationale EU-Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Toy-Boy-Macron’ nu echt President van ‘Führerin Merkel’ en dat wil D66- ‘Yuppie Fascist Pechtold’ ook voor zijn Motorblok CDA,Groenlinks, en VVD(Video) !

 

16 reacties op “‘Kasteelheer Pechtold’ roept zijn Motorblok CDA,Groenlinks en VVD op ‘EU-Macron-Merkel-Tandem’ te volgen.

  1. WEG MET DIE WAARDELOZE EU! ZORGT ALLEEN MAAR VOOR ELLENDE EN TERREURAANSLAGEN! WE ZIJN ER ALLEEN MAAR SLECHTER VAN GEWORDEN!
    EU… OPROTTEN!!!

  2. De Amerikanen winnen weer, met 1970 motorblok technologie. Trump zet gewoon de kolencentrales en Pittburg steel-ers weer aan het werk, Het resultaat is verbluffend op de Duitse Autobahn

  3. Den Haag – Nederland draagt dit jaar in totaal bijna 8 miljard euro meer aan gestolen geld naar de staatskas aan belastingen en premies dan eerder geraamd. Vooral de btw (2,4 miljard), de vennootschapsbelasting (2,3 miljard) en de loon- en inkomensheffing (1,2 miljard) vallen hoger uit dan gedacht.

  4. De Russische luchtmacht heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie IS-konvooien(cia) vernietigd in Syrië. Daarbij kwamen tachtig strijders van de terreurorganisatie om het leven, zei een bron binnen het Russische ministerie van Defensie donderdag tegen persbureau TASS.

  5. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s